Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Rīgas Zeļļi" un "Valmiera" sāks klopi par vietu LBL pusfinālā

Emils Ozerinskis

"Rīgas Zeļļi" un "Valmiera" sāks klopi par vietu LBL pusfinālā
Džordans Hanters. Foto: Andris Grībnergs

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas cāļu skaitīšanas laiks ir klāt! Šovakar plkst. 19:30 Daugavas sporta namā sāksies vietējā čempionāta izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla stadija, kurā savstarpēji šķēpus krustos "Rīgas Zeļļi" un "Valmiera Glass''/ViA.

"Rīgas Zeļļu" ienākšana Latvijas klubu basketbolā ir saviļņojusi iepriekš mierīgos ūdeņus augstākās līgas basketbola dīķī. No baltas lapas nokomplektētā komanda izrādījās pietiekami spēcīgs pretinieks jebkurai Latvijas komandai, vismaz pa reizei apspēlējot katru "Pafbet" Latvijas - Igaunijas līgas pamatturnīrā. Lai gan sastāvs zeļļiem bija mainīgs, tomēr komandai izdevās pārspēt pirms sezonas liktās gaidas, kas tradicionālajā Sportacentrs.com aptaujā lika žurnālistiem un basketbola apskatniekiem par sezonas labāko treneri novērtēt tieši "Rīgas Zeļļu" stūrmani Juri Umbraško.

"Rīgas Zeļļiem" kā klubam spēcīgs aspekts ir marketinga prāti, kas nebaidās no ietērpt rozā toņos arī trakās idejas, kurus citi neuzdrošinātos realizēt. Tādēļ katra zeļļu mājas spēle ir notikums ne tikai ar spēli laukumā, bet arī ar šovu ap spēli un tās pārtraukumos. No kluba prezidenta Edgara Buļa publicētajiem skaitļiem izriet, ka par kluba biedriem, veicot 200 euro maksājumu, kļuvuši 138 cilvēki. Vidējais spēļu apmeklējums rozajiem regulārajā sezonā sniedzās līdz 775 skatītājiem, ko pacēla ballītes "Arēnā Rīga". Savukārt no pārdoto biļešu skaita (kopā 5978) izriet, ka vidēji uz spēli pārdotas gandrīz 400 biļetes.

No "Rīgas Zeļļu" pieteikuma LBL izslēgšanas spēlēm nav svītroti Zigmārs Raimo un Francis Lācis, kuriem šajā nedēļas nogalē Latvijas 3x3 basketbola izlases rindās būs iespēja kvalificēties Parīzes olimpiskajām spēlēm Honkongas kvalifikācijas turnīrā. Ja piepildās sekmīgākais scenārijs, Latvijai jau ar pirmo iespēju tiekot pie ceļazīmes, Raimo un Lācim pavasara kalendārs varētu būt gana brīvs, lai dotos palīgā "Rīgas Zeļļiem" medaļu cīņās. Kas interesanti, ka rozās komandas sastāvā Basket.lv mājas lapas pieteikumā iekļauts vēl viens 3x3 basketbolists Nauris Miezis.

Apvienotās līgas ceturtdaļfināla sērijā pret "VEF Rīga" rozajiem būtisks iztrūkums bija Aizeja Osborns, savukārt sevi jaunā kvalitātē apliecināja saspēles vadītājs Toms Skuja. Tāpat aizvien labāku sniegumu demonstrē Austrālijas centra spēlētājs Džordans Hanters, kamēr lielāku pienesumu noteikti var dot Dāvids Vīksne.

Nikolajs Mazurs divas pilnas nedēļas varējis veltīt spēles plāna izstādei pret "Rīgas Zeļļiem". Pēdējo regulārās sezonas spēli "Valmiera Glass/ViA" komanda aizvadīja 24. martā. Lai gan valmieriešiem agri izkūpēja cerības par apvienotās līgas play-off cīņām, pamatturnīru vidzemniekiem izdevās pabeigt uz pozitīvas nots ar trīs pēc kārtas izcīnītiem panākumiem.

Gaujas krasta komandai visnotaļ sekmīgi izdevās trāpīt ar pēdējiem sastāva papildinājumiem - amerikāņu saspēlnieku Kaju Hansberiju un ukraiņu garā gala spēlētāju Rotislavu Novicki. Tāpat pamatturnīra izskaņai lietderīgi saņēmās Seneka Naits, kurš ne tikai naski krāja punktus, bet arī parādīja spēju lietderīgi strādāt savā laukuma pusē.

Dueļa starp "Rīgas Zeļļiem" un "Valmiera Glass/ViA" pirmo cēlienu tiešraidē varēs vērot portālā Sportacentrs.com.

Sērija norisināsies līdz kādas komandas trīs uzvarām. Šī ceturtdaļfināla pāra uzvarētājiem pusfinālā pretī nāks "Ventspils" basketbolisti.

"Zeļļu" - "Valmieras" sērija

Dat.SpēleLaiksVieta
08.04.Rīgas Zeļļi - Valmiera Glass/ViA19.30Daugavas Sporta nams
12.04.Valmiera Glass/ViA - Rīgas Zeļļi19.00Valmieras Olimpiskais centrs
15.04.Rīgas Zeļļi - Valmiera Glass/ViA19.30Daugavas Sporta nams
18.04.Valmiera Glass/ViA - Rīgas Zeļļi *Valmieras Olimpiskais centrs
21.04.Rīgas Zeļļi - Valmiera Glass/ViA *Daugavas Sporta nams

LBL izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināls

Play-off pāri1. sp.2. sp.3. sp.4.sp.5.sp.
Rīgas Zeļļi - Valmiera Glass/ViA08.04.12.04.15.04.18.04.*21.04.*
Ogre - Liepāja10.04.13.04.16.04.19.04.*22.04.*

  +2 [+] [-]

, 2024-04-08 10:50, pirms mēneša
Novēlu Zeļļiem ātrāk aizsūtīt Zeili atvaļinājumā, lai var laicīgi sākt kārtējo "jaudīgo" komplektāciju nākošajai sezonai.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-08 11:40, pirms mēneša
H.E.N.R.Y. rakstīja: Novēlu Zeļļiem ātrāk aizsūtīt Zeili atvaļinājumā, lai var laicīgi sākt kārtējo "jaudīgo" komplektāciju nākošajai sezonai.
Kāmēr nebeigsies čempionāts, diez vai kāds kaut ko komplektēs

  +2 [+] [-]

, 2024-04-08 12:14, pirms mēneša
vienkārši Anatolijs rakstīja: Kāmēr nebeigsies čempionāts, diez vai kāds kaut ko komplektēs
zeile saks komplektet sastavu nedelu pirms jaunas sezonas kad normalie speletaji jau sen bus izkerti un atliks nemt nakamos nabagus kas pacietis ka viniem algas neizmaksa menesiem. un tapat to daris atkal rakstot agentiem caur facebook. nabagu maaja valmiera.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-08 12:14, pirms mēneša
H.E.N.R.Y. rakstīja: Novēlu Zeļļiem ātrāk aizsūtīt Zeili atvaļinājumā, lai var laicīgi sākt kārtējo "jaudīgo" komplektāciju nākošajai sezonai.
nez zeile brauks fanot par savu komandu uz daugavas sn? butu smiekligi vinu redzet tribines psihojot ka pasha komanda nevar uzvaret.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-08 12:18, pirms mēneša
zeileens rakstīja: nez zeile brauks fanot par savu komandu uz daugavas sn? butu smiekligi vinu redzet tribines psihojot ka pasha komanda nevar uzvaret.
Jāgaida Valmieras advokāts un attaisnojumu meklētājs wolmar.

  +2 [+] [-]

, 2024-04-08 12:25, pirms mēneša
H.E.N.R.Y. rakstīja: Novēlu Zeļļiem ātrāk aizsūtīt Zeili atvaļinājumā, lai var laicīgi sākt kārtējo "jaudīgo" komplektāciju nākošajai sezonai.
Ko tu, sastāvs ir jau nokomplektēts jaudīgs, tagad tikai jāgaida daži gadi.

     [+] [-]

, 2024-04-08 12:25, pirms mēneša
Šis tās interesants duelis. Visu izšķirs tas, kā Mazurs ir pastrādājis ar komandu pārtraukumā. Sastāvs pašlaik Valmierai nav tik slikts cik rezultāti

  +2 [+] [-]

, 2024-04-08 13:06, pirms mēneša
Real Rebel rakstīja: Šis tās interesants duelis. Visu izšķirs tas, kā Mazurs ir pastrādājis ar komandu pārtraukumā. Sastāvs pašlaik Valmierai nav tik slikts cik rezultāti
Nepārsteigs, ja Valmiera paņems 1. mājas spēli. Un tad dažs labs te varēs izrieztām krūtīm turpināt deklamēt par super stripro komandu, izcilo atlasi, Valmieras mīlestību pret basketbolu utt. Bet pārējās spēlēs sīvākā vai mazāk sīvā cīņā Zeļļiem ir jāņem. Un tad šī pati persona varēs atkal jautāt, tāpat kā to jau darījis par Zeļļiem iepriekš un arī Ogri - kā tad viņi var atļauties sakarīgus džekus?

  +2 [+] [-]

, 2024-04-08 13:22, pirms mēneša
Geralt of Rivia rakstīja: Nepārsteigs, ja Valmiera paņems 1. mājas spēli. Un tad dažs labs te varēs izrieztām krūtīm turpināt deklamēt par super stripro komandu, izcilo atlasi, Valmieras mīlestību pret basketbolu utt. Bet pārējās spēlēs sīvākā vai mazāk sīvā cīņā Zeļļiem ir jāņem. Un tad šī pati persona varēs atkal jautāt, tāpat kā to jau darījis par Zeļļiem iepriekš un arī Ogri - kā tad viņi var atļauties sakarīgus džekus?
neatkarigi no rezultata ir jau tagad zinams nakotnes scenarijs. valmiera izdalis ielugumus visam novada skolam un ar varu tribines sastums bertanu skolas audzeknus. savaks savus 400 skatitajus un protokola ierakstis 1300 kaa jau vienmer. izlidos pret zelliem ar 0-3 tapat ka pagajusaja gada pret ogri un tad wolmar ar zeili naks aizstavet savu nabagu maju. pirmais variants - bus vainigi tiesnesi. otrais - lbl ir nekompetenti un censas likt padenes valmierai. pedejais - teiks ka viss jau patiesiba ir labi, cinijas godam, nakamgad bus jaudigs sastavs un ies uz medalam. muzigais valmieras nolemtibas aplis ir apmetis pilnu kursu un sakas no jauna. tas ta ari turpinasies kamer vadiba nemainisies. bet lai jau priecajas ar savam roza brillem uz acim. mulkisiem ari vajag prieku. jauku visiem lbl playoff un lai valmiera turpina but par latvijas basketbola apsmieklu. vismaz ir par ko pasmieties.

  -3 [+] [-]

, 2024-04-08 13:37, pirms mēneša
H.E.N.R.Y. rakstīja: Novēlu Zeļļiem ātrāk aizsūtīt Zeili atvaļinājumā, lai var laicīgi sākt kārtējo "jaudīgo" komplektāciju nākošajai sezonai.
Mana prognoze - atvaļinājumā tiks aizsūtīti Zeļļi.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-08 14:38, pirms mēneša
zeileens rakstīja: neatkarigi no rezultata ir jau tagad zinams nakotnes scenarijs. valmiera izdalis ielugumus visam novada skolam un ar varu tribines sastums bertanu skolas audzeknus. savaks savus 400 skatitajus un protokola ierakstis 1300 kaa jau vienmer. izlidos pret zelliem ar 0-3 tapat ka pagajusaja gada pret ogri un tad wolmar ar zeili naks aizstavet savu nabagu maju. pirmais variants - bus vainigi tiesnesi. otrais - lbl ir nekompetenti un censas likt padenes valmierai. pedejais - teiks ka viss jau patiesiba ir labi, cinijas godam, nakamgad bus jaudigs sastavs un ies uz medalam. muzigais valmieras nolemtibas aplis ir apmetis pilnu kursu un sakas no jauna. tas ta ari turpinasies kamer vadiba nemainisies. bet lai jau priecajas ar savam roza brillem uz acim. mulkisiem ari vajag prieku. jauku visiem lbl playoff un lai valmiera turpina but par latvijas basketbola apsmieklu. vismaz ir par ko pasmieties.
Viss tas būtu ok, ja ne tā paša "zeiles" dinamo/veselīgā ierēkšana par citiem klubiem un, kad aizrāda, ka Valmiera ir vēl tizlāka - "šis raksts nav par Valmieru, nav ko jaukt iekšā". Godīgi sakot žēl Bertānu, ka šajā visā iepinušies. Var jau būt tur apakšā ir kāds mega super plāns, kuru "parastam, mirstīgam" fanam nesaprast, bet pēdējās 2-3 sezonas liek domāt, ka plāna nav. Pērnā sezona -audzinam jaunos, jauno nemaz tik daudz nav. Šosezon, pēkšņi ņem vecās "leģendas", turpina mocīties ar apšaubāmas klases leģiem, sezonas vidū pēkšņi izdomā - hei varbūt vajag arī, kādu sakarīgu leģi un treneri - sāk izskatīties pēc komandas. Visam pa vidu čīkstings, kā citi klubi spēj atļauties.

Ja skatās tīri uz PO sēriju - Valmiera ir pastiprinājusies. Ja atceramies sezonas sākumu - pat ar tirliņu Virsi pie stūres Valmiera lika Zeļļiem mocīties. Zeļļi sezonas beigu daļā nav tik jaudīgi, Valmiera palikusi jaudīgāka - 1 uzvara mājās galīgi nebūs pārsteigums. 2 - uzvaras - maza iespēja. Sēriju gan neticu, ka pacels. Un ļoti ceru, ka nepacels. Ja pacels sēriju tad tas būs kaut kas līdzīgs, kā, kad krieviem ir kādi lielāki panākumi hokejā - gadiem bļauj, kādi monstri par 1 maznozīmīgu panākumu.

     [+] [-]

, 2024-04-08 15:17, pirms mēneša
mazurs ir labs treneris un sastāvs ir pastiprināts, kurpretī zeļļi ir novājināti 3x3 dēļ, arī austrālietis pagaidām neko nerāda
būs intriga

     [+] [-]

, 2024-04-08 15:43, pirms mēneša
purva_velns rakstīja: mazurs ir labs treneris un sastāvs ir pastiprināts, kurpretī zeļļi ir novājināti 3x3 dēļ, arī austrālietis pagaidām neko nerāda
būs intriga
Valmieras lietderīgākais spēlētājs ir out for season. Takā Valmieras pusē arī vērā ņemams zaudējums. Domāju, ka šeit bez variantiem un intrigas 3-0.

     [+] [-]

, 2024-04-08 15:51, pirms mēneša
Geralt of Rivia rakstīja: Viss tas būtu ok, ja ne tā paša "zeiles" dinamo/veselīgā ierēkšana par citiem klubiem un, kad aizrāda, ka Valmiera ir vēl tizlāka - "šis raksts nav par Valmieru, nav ko jaukt iekšā". Godīgi sakot žēl Bertānu, ka šajā visā iepinušies. Var jau būt tur apakšā ir kāds mega super plāns, kuru "parastam, mirstīgam" fanam nesaprast, bet pēdējās 2-3 sezonas liek domāt, ka plāna nav. Pērnā sezona -audzinam jaunos, jauno nemaz tik daudz nav. Šosezon, pēkšņi ņem vecās "leģendas", turpina mocīties ar apšaubāmas klases leģiem, sezonas vidū pēkšņi izdomā - hei varbūt vajag arī, kādu sakarīgu leģi un treneri - sāk izskatīties pēc komandas. Visam pa vidu čīkstings, kā citi klubi spēj atļauties.

Ja skatās tīri uz PO sēriju - Valmiera ir pastiprinājusies. Ja atceramies sezonas sākumu - pat ar tirliņu Virsi pie stūres Valmiera lika Zeļļiem mocīties. Zeļļi sezonas beigu daļā nav tik jaudīgi, Valmiera palikusi jaudīgāka - 1 uzvara mājās galīgi nebūs pārsteigums. 2 - uzvaras - maza iespēja. Sēriju gan neticu, ka pacels. Un ļoti ceru, ka nepacels. Ja pacels sēriju tad tas būs kaut kas līdzīgs, kā, kad krieviem ir kādi lielāki panākumi hokejā - gadiem bļauj, kādi monstri par 1 maznozīmīgu panākumu.
Es domāju, ka Bertāniem klubs nav prioritāte, tā ir jaunatnes sistēma. Bet visā visumā, jā klubs ir apkaunojums viņu vārdam. Tas kas notiek Valmierā neatspoguļo viņu darba ētiku un profesionalitāti.

Pa lielam Valmierā ir vajadzīgas smagas parmaiņas vadībā kopumā. Jānāk ir cilvēkiem ar konsekvenci un redzējumu ilgtermiņā.

     [+] [-]

, 2024-04-08 15:57, pirms mēneša
Kraken rakstīja: Valmieras lietderīgākais spēlētājs ir out for season. Takā Valmieras pusē arī vērā ņemams zaudējums. Domāju, ka šeit bez variantiem un intrigas 3-0.
Ir citi jauni kadri. Tas iztrūkums nebūs tik jūtams

  +1 [+] [-]

, 2024-04-08 16:08, pirms mēneša
Kraken rakstīja: Es domāju, ka Bertāniem klubs nav prioritāte, tā ir jaunatnes sistēma. Bet visā visumā, jā klubs ir apkaunojums viņu vārdam. Tas kas notiek Valmierā neatspoguļo viņu darba ētiku un profesionalitāti.

Pa lielam Valmierā ir vajadzīgas smagas parmaiņas vadībā kopumā. Jānāk ir cilvēkiem ar konsekvenci un redzējumu ilgtermiņā.
Jaunatnes sistēmai lietderīgākais ir spice, kur jaunatni iespēlēt pro basketā/atrādīt naudīgākiem klubiem. Ja spice nestrādā, tad gan kā tu saki - bojā prestižu, gan gluži vienkārši jaunā progress apstājās. Nav īsti jēga audzināt savu jaunatnes sistēmu, ja pēc tam ir jāsēž aiz muguras leģionāriem no kuriem pienesums ir tuvu 0 un treneris, kuram ir gan apšaubāma "meistarība", gan autoritāte (Virša un pērnā leiša variants)

  +1 [+] [-]

, 2024-04-08 16:21, pirms mēneša
Geralt of Rivia rakstīja: Jaunatnes sistēmai lietderīgākais ir spice, kur jaunatni iespēlēt pro basketā/atrādīt naudīgākiem klubiem. Ja spice nestrādā, tad gan kā tu saki - bojā prestižu, gan gluži vienkārši jaunā progress apstājās. Nav īsti jēga audzināt savu jaunatnes sistēmu, ja pēc tam ir jāsēž aiz muguras leģionāriem no kuriem pienesums ir tuvu 0 un treneris, kuram ir gan apšaubāma "meistarība", gan autoritāte (Virša un pērnā leiša variants)
Latvijas variantā, diemžēl pirmais, kas jaunieti paņems, nebūs spice, bet ārzemju klubu sistēmas, vai labākajā gadījumā VEF sistēma, kur būs jāsitās par vietu.

Kas attiecas uz leģionāriem, tad viņus vajag, lai ir tā konkurence. Protams, tur arī treneris ir svarīgs, lai redz, ka jaunais spēj pārsist leģi un dot viņam iespēju

     [+] [-]

, 2024-04-08 16:24, pirms mēneša
Geralt of Rivia rakstīja: Jaunatnes sistēmai lietderīgākais ir spice, kur jaunatni iespēlēt pro basketā/atrādīt naudīgākiem klubiem. Ja spice nestrādā, tad gan kā tu saki - bojā prestižu, gan gluži vienkārši jaunā progress apstājās. Nav īsti jēga audzināt savu jaunatnes sistēmu, ja pēc tam ir jāsēž aiz muguras leģionāriem no kuriem pienesums ir tuvu 0 un treneris, kuram ir gan apšaubāma "meistarība", gan autoritāte (Virša un pērnā leiša variants)
Cik tur % ir Bertānu nauda iekšā?

     [+] [-]

, 2024-04-08 17:10, pirms mēneša
Real Rebel rakstīja: Latvijas variantā, diemžēl pirmais, kas jaunieti paņems, nebūs spice, bet ārzemju klubu sistēmas, vai labākajā gadījumā VEF sistēma, kur būs jāsitās par vietu.

Kas attiecas uz leģionāriem, tad viņus vajag, lai ir tā konkurence. Protams, tur arī treneris ir svarīgs, lai redz, ka jaunais spēj pārsist leģi un dot viņam iespēju
Ja mērķis ir audzināt jaunos - tad pat labāk ir ja pirmie, kas paņem ir ārzemju sistēmas. Kāpēc Valmierai vai Liepājai pārdot VEF, Zeļļiem vai V-pilij? Apgrūtināt konkurences iespējas pašiem sev? Turklāt, visbiežāk, ārzemnieks būs maksātspējīgāks, Tas ir skatoties no kluba perspektīvas. Ja mērķis ir pārdot - vienalga no kurienes nāk nauda, jo lielāka, jo labāka. Rēķinot konkurenci iekšējā dīķī - nepalīdzēt pretiniekiem kļūt stiprākiem arī ir izdevīgi, jo tu taču sevi novājini.
Kas attiecās uz leģionāriem - es piekrītu, viņi dod konkurencu vai ir līderi. Bet ja ir kā tajā pašā Valmierā, kad viens otrs leģionārs nes mazāku pienesumu, kā vietējie, taču tiek pie krietni lielāka spēles laika - rodas loģiski jautājumi - kāpēc, viņš nesēž malā?

     [+] [-]

, 2024-04-08 17:10, pirms mēneša
datmons rakstīja: Cik tur % ir Bertānu nauda iekšā?
To tev dinamofans/veselīgais labāk atbildēs.

     [+] [-]

, 2024-04-08 18:05, pirms mēneša
Geralt of Rivia rakstīja: To tev dinamofans/veselīgais labāk atbildēs.
Es apšaubu, ka zem ģinamika apakšā ir pats Zellis. Bet ja tā ir, tad manās acīs viņš nolaidies vel dažus līmeņus zemāk.

     [+] [-]

, 2024-04-08 18:14, pirms mēneša
Real Rebel rakstīja: Latvijas variantā, diemžēl pirmais, kas jaunieti paņems, nebūs spice, bet ārzemju klubu sistēmas, vai labākajā gadījumā VEF sistēma, kur būs jāsitās par vietu.

Kas attiecas uz leģionāriem, tad viņus vajag, lai ir tā konkurence. Protams, tur arī treneris ir svarīgs, lai redz, ka jaunais spēj pārsist leģi un dot viņam iespēju
Beidzot ir kur piekrist par visiem 100!

  +1 [+] [-]

, 2024-04-08 18:37, pirms mēneša
Pat žēl ir tas ka dēļ pāris lohiem Valmiera ir palikusi par apsmieklu nevis vērā ņemamu pretinieku. Un ir tikai apsveicami ka Bertānu ģimene grib rūpēties par basi Valmierā. Dodiet viņiem laiku! Tāpat sakat paldies Porziņģa ģimenei par laukumiem. Pienāks laiks un pareizie cilvēki un basis Valmierā būs atkal atpakaļ. Cilvēki tur basi mīl, apstākļi visi tur ir, vajag tikai patriotus nevis bomārus klubā. Treneris beidzot atkal ir, pie tam labs, vajag tikai materiālu.

     [+] [-]

, 2024-04-08 18:40, pirms mēneša
Kraken rakstīja: Es apšaubu, ka zem ģinamika apakšā ir pats Zellis. Bet ja tā ir, tad manās acīs viņš nolaidies vel dažus līmeņus zemāk.
apbedinasu jo zeile visticamak ir zem veseliga dinamo profila. salidzinot ar interviju ko vins pafbet raidijuma deva - 1:1 abi runa. reali dzivo iluzijas un neticu ka vienkarsi valmiera eksiste vel viens tiks liela degenerats. bet nu var jau but. nezinu kas taja pilseta notiek. no pasa nekas labaks par benkissilditaju novada turnira neiznaca un te ari neko labu nevar izdarit. bet nu lohiem lohu problemas. zel bertanus un valmieras centigos basketbolistus ja tur tadi ir

  +1 [+] [-]

, 2024-04-08 19:01, pirms mēneša
Geralt of Rivia rakstīja: Ja mērķis ir audzināt jaunos - tad pat labāk ir ja pirmie, kas paņem ir ārzemju sistēmas. Kāpēc Valmierai vai Liepājai pārdot VEF, Zeļļiem vai V-pilij? Apgrūtināt konkurences iespējas pašiem sev? Turklāt, visbiežāk, ārzemnieks būs maksātspējīgāks, Tas ir skatoties no kluba perspektīvas. Ja mērķis ir pārdot - vienalga no kurienes nāk nauda, jo lielāka, jo labāka. Rēķinot konkurenci iekšējā dīķī - nepalīdzēt pretiniekiem kļūt stiprākiem arī ir izdevīgi, jo tu taču sevi novājini.
Kas attiecās uz leģionāriem - es piekrītu, viņi dod konkurencu vai ir līderi. Bet ja ir kā tajā pašā Valmierā, kad viens otrs leģionārs nes mazāku pienesumu, kā vietējie, taču tiek pie krietni lielāka spēles laika - rodas loģiski jautājumi - kāpēc, viņš nesēž malā?
Atbildēšu mazliet pretēji secībai, kā uzrakstīji:
- tas protams nav pareizi, ka leģionārs, kurš spēlē sliktāk, tiek pie lielāka spēles laikā, kā labāk spēlējošie. Tas vairāk jau parāda treneru un komandas vadības kompetenci.

Saistībā ar jaunajiem, varam, pa lielam, izcelt tik VEF un BKV, visi pārējie ir līdzīgā līmenī. Kāpēc pieminēju VEF? Tikai tāpēc, ka tas jau ir cits pavisam līmenis un izsist tur sastāvā vietu un minūtes nav tas vieglākais, kas zemākos Latvijas klubos. Teiksim tas pats Krūmiņš. Protams, katra situācija ir dažāda un ne vienmēr tā sišanās būs labākais variants. Tajā pašā laikā, tas ir vismaz viens variants, kā izsisties uz vietas spēlējot un nobriest līdz tam līmenim, lai jau stabili dotos leģionāru gaitās. Kas tomēr ir grūtāk kā no Valmieras vai Liepājas

  -2 [+] [-]

, 2024-04-08 19:07, pirms mēneša
Pasauciet vai palūdziet Vari atpakaļ! Ar viņu jums pilsētā basketbols ziedēja, ne velti viņš trenē joprojām tik citā vietā.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-08 19:11, pirms mēneša
Ja dinamietis/veselīgais ir vēl zināmā mērā izklaidējošs profils, lai kas arī aiz tā stāvētu, tad žēl par tik žultainu jaunietis kā "zeileens" jeb "gvakamole". Tikko vēl stādīja sevi priekšā kā Valmieras basketbola marketinga meistaru, bet nu jau spļauj sejā Bertāniem un Valmieras klubam no kura gan jau bez bēdu savu aldziņu vēl nesen ņēma.

https://www.facebook.com/BVBSkola/v...

  +1 [+] [-]

, 2024-04-08 19:11, pirms mēneša
MazaFaka5 rakstīja: Pasauciet vai palūdziet Vari atpakaļ! Ar viņu jums pilsētā basketbols ziedēja, ne velti viņš trenē joprojām tik citā vietā.
Tie bija labi laiki. Tas bija vēl tā sirēnas labākais laiks šķiet

  -1 [+] [-]

, 2024-04-08 19:29, pirms mēneša
H.E.N.R.Y. rakstīja: Novēlu Zeļļiem ātrāk aizsūtīt Zeili atvaļinājumā, lai var laicīgi sākt kārtējo "jaudīgo" komplektāciju nākošajai sezonai.
Valmierai faktiski divi starta piecnieka puikas ārā no aprites līdz sezonas beigām. Drīz varēsi savu žulti gāzt bez aiztures...

     [+] [-]

, 2024-04-08 19:40, pirms mēneša
wolmar rakstīja: Valmierai faktiski divi starta piecnieka puikas ārā no aprites līdz sezonas beigām. Drīz varēsi savu žulti gāzt bez aiztures...
Toties Ukrainas pārstāvis ir labs aizstājējs

  -1 [+] [-]

, 2024-04-08 19:58, pirms mēneša
wolmar rakstīja: Valmierai faktiski divi starta piecnieka puikas ārā no aprites līdz sezonas beigām. Drīz varēsi savu žulti gāzt bez aiztures...
Tā nav žults izgāšana, bet gan konstruktīva kritika.

Un protams, ja visi būtu veseli, tad gan Valmierai baigā šance būtu.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-08 20:12, pirms mēneša
Kraken rakstīja: Tā nav žults izgāšana, bet gan konstruktīva kritika.

Un protams, ja visi būtu veseli, tad gan Valmierai baigā šance būtu.
Lielāka jau būtu. Bet tīri interesanti ir tas, ka pašlaik, tīri vizuāli šķiet, ka valmieru vairāk iekšā gāž prakses trūkums

     [+] [-]

, 2024-04-08 20:30, pirms mēneša
Šodien brīnumu nebūs. Pirmajā puslaikā pēc 14:13 turpinājumā Valmierai ne uzbrukuma, ne aizsardzības. No snaiperiem ne smakas... 30:52 - tas ir źēlīgi pat bez Sīpoliņa un Kaučas.

     [+] [-]

, 2024-04-08 21:21, pirms mēneša
Bija līdzīgs. Bārbele pret Valli. Piedalījos. Autobusa pieturā dēļu vēl pus-gadu nebija.

     [+] [-]

, 2024-04-09 08:29, pirms mēneša
Real Rebel rakstīja: Atbildēšu mazliet pretēji secībai, kā uzrakstīji:
- tas protams nav pareizi, ka leģionārs, kurš spēlē sliktāk, tiek pie lielāka spēles laikā, kā labāk spēlējošie. Tas vairāk jau parāda treneru un komandas vadības kompetenci.

Saistībā ar jaunajiem, varam, pa lielam, izcelt tik VEF un BKV, visi pārējie ir līdzīgā līmenī. Kāpēc pieminēju VEF? Tikai tāpēc, ka tas jau ir cits pavisam līmenis un izsist tur sastāvā vietu un minūtes nav tas vieglākais, kas zemākos Latvijas klubos. Teiksim tas pats Krūmiņš. Protams, katra situācija ir dažāda un ne vienmēr tā sišanās būs labākais variants. Tajā pašā laikā, tas ir vismaz viens variants, kā izsisties uz vietas spēlējot un nobriest līdz tam līmenim, lai jau stabili dotos leģionāru gaitās. Kas tomēr ir grūtāk kā no Valmieras vai Liepājas
Es savu rakstīju no kluba nevis spēlētāja perspektīvas, ko arī norādīju. Kluba perspektīvā izdevīgāk jaunajam nākamās mājas ir sagādāt ārzemēs nevis citā, potenciāli ar pašiem konkurējošā lv klubā.