Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" pret "Canucks" – Bļugeram Bostonā NHL līderu duelis

Agris Suveizda

"Bruins" pret "Canucks" – Bļugeram Bostonā NHL līderu duelis
Davids Pastrņāks. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt savā starpā tiksies divas sezonas labākās komandas – Bostonas "Bruins" plkst. 2.00 pēc Latvijas laika uzņems Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks".

• Bostonas "Bruins" ar 71 punktu 50 spēlēs ir Atlantijas divīzijas līdere, bet Vankūveras "Canucks" ar 73 punktiem 50 spēlēs ir Klusā okeāna divīzijas līdere, par septiņiem punktiem apsteidzot čempioni Lasvegasas "Golden Knights", kas arī aizvadījusi par maču vairāk.

• Pēc Zvaigžņu spēles "Bruins" septiņu mājas spēļu sēriju sāka ar 1:4 pret Kalgari "Flames", piedzīvojot tikai trešo neveiksmi desmit cīņās, bet "Canucks" ar 3:2 Karolīnā sāka piecu izbraukuma spēļu posmu.

• Vankūveras "Canucks" pamatlaikā nav zaudējusi jau 12 spēlēs pēc kārtas un šajā periodā izcīnījusi 10 uzvaras.

• "Bruins" līderis Davids Pastrņāks (33+40) ir trešais rezultatīvākais spēlētājs līgā, bet labāko desmitniekā ir pat trīs "Canucks" hokejisti – Džeitī Millers (22+46), Elīass Petešons (27+38) un arī līgas rezultatīvākais aizsargs Kvins Hjūzs (12+52).

Teodors Bļugers sezonas 36 spēlēs sakrājis 21 (5+16) punktu un pozitīvu lietderību +9, bet iepriekšējās četrās spēlēs palika bešā un tika pie negatīvas lietderības -1.

• Šī būs komandu pirmā savstarpējā spēle šosezon. Februāra beigās abas vienības tiksies arī Vankūverā.

NHL spēles

LaiksSpēle
2.00Bruins – Canucks
2.00Hurricanes – Avalanche
2.00Panthers – Capitals
2.00Devils – Flames
2.00Flyers – Jets
3.00Islanders – Lightning
4.00Coyotes – Golden Knights

Izmantotie resursi:
ESPN - Serving Sports Fans. Anytime. Anywhere.