Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Želabals līdz sezonas beigām paliks "Timberwolves", Andersens - "Heat"

Želabals līdz sezonas beigām paliks "Timberwolves", Andersens - "Heat"
Mikaels Želabals
Foto: EFE

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komanda Minesotas "Timberwolves" līdz sezonas beigām parakstījusi līgumus ar francūzi Mikaelu Želabalu un Krisu Džonsonu, savukārt Maiami "Heat" krāsas līdz sezonas izskaņai pārstāvēs Kriss Andersens.

Želabals un Džonsons paliks Minesotā

Janvāra vidū Želabals parakstīja desmit dienu līgumu ar "Twolves". Iepriekš viņš pārstāvēja "VEF Rīga" pretinieci ULEB Eirokausā "Valencia". Pēc tam, kad pagāja pirmās desmit dienas, Želabals parakstīja vēl vienu desmit dienu līgumu. Aizvadot desmit spēles, francūzis vidēji mačā guva 6,5 punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas. Kluba vadību apmierināja Želabala sniegums, un tika parakstīts līgums līdz sezonas beigām.

"Šī ir mana lielā iespēja," sacīja Želabals. "Divu mēnešu laikā man ir jāizdara viss iespējamais, jo aprīlī beigsies sezona. Ja tiksim izslēgšanas spēlēs, tad būs četri mēneši."

Tāpat Minesotā līdz sezonas beigām paliks Kriss Džonsons. Viņš ir ne tikai atlētisks centra spēlētājs, kurš labi iederas ātrajā uzbrukumā un palīdz aizsardzībā, bet arī labs metienu bloķētājs. Pagaidām katrā spēlē Džonsons gūst 9,3 punktus un izcīna četras atlēkušās bumbas.

Lai abi basketbolisti varētu pārstāvēt "Twolves", nācās pārtraukt sadarbību ar Lū Amundsonu, kurš jau tuvākajā laikā kļūs par brīvo aģentu.

Čempione "Heat" līdz sezonas beigām papildinās ar Andersenu

Šodien "Heat" paziņoja, ka parakstīts līgums līdz sezonas beigām ar Andersenu, tomēr kluba politikas dēļ līguma detaļas nav zināmas. Tāpat komandu līdz sezonas beigām pārstāvēs Džarviss Varnado.

Pirmo desmit dienu līgumu Andersens parakstīja 20. janvārī, bet desmit dienas vēlāk tika parakstīts vēl viens līgums. Basketbolists paspējis aizvadīt sešas spēles "Heat" sastāvā, vidēji gūstot 3,7 punktus un izcīnot četras atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-09 00:57, pirms 11 gadiem
visiem Dveina Weida faniem
Dwyane Wade's Top 10 Plays of His Career -...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja