Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" un "Rangers" uzvar astoņu vārtu spēlēs

Krišs Upenieks

"Bruins" un "Rangers" uzvar astoņu vārtu spēlēs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā šajā naktī aizvadītas sešas spēles. Jau ceturto uzvaru pēc kārtas guvusi Ņujorkas ''Rangers'', kas joprojām ir ārpus izslēgšanas spēļu zonas.

Ņujorkas ''Rangers'' šonakt ar 5:3 apspēlēja vienu no Austrumu konferences spēcīgākajām komandām Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pavisam nesen ''Rangers'' pieveica arī līderi Tampabejas ''Lightning''. Pret Kolumbusu otrā perioda ievadā Ņujorka nonāca iedzinējos ar 0:2, bet iespaidīgi nospēlēja trešo trešdaļu, kurā guva četrus vārtus, no kuriem trīs vairākumā, svinot panākumu ar 5:3. Interesanti, ka ar 16 punktiem komanda joprojām nav ''play-off'' zonā.

Astoņu vārtu spēle arī Bostonā, kur vietējā ''Bruins'' ar tādu pašu rezultātu tika galā ar Minesotas ''Wild''. Nino Nīderraiters ''Wild'' ievadā izvirzīja vadībā (1:0), bet turpinājumā ''Bruins'' guva četrus bezatbildes vārtus. Bostona dominēja otrajā trešdaļā, kurā pa pretinieku vārtiem izdarīja 15 metienus, kamēr ''Wild'' atbildēja tikai ar četriem. Trešajā trešdaļā ''Wild'' pietuvojās līdz 3:4, bet pēdējo ripu Tims Šellers raidīja tukšos pretinieku vārtos - 5:3.

Aizvien labākus rezultātus uzrādīt sāk arī pagājušās regulārās sezonas uzvarētāja Vašingtonas ''Capitals'', tiesa, šonakt komanda spēlēja pret Rietumu konferences vājāko vienību Arizonas ''Coyotes''. Pēc vāja sākuma (0:2) Vašingtona spēja atspēlēties un mača papildlaikā Džons Karlsons ar precīzu metienu arī izrāva mājiniekiem panākumu (3:2). Ar 17 punktiem Vašingtona pakāpusies uz astoto vietu Austrumos.

Citā spēlē Toronto ''Maple Leafs'' ar 4:3 pēcspēles metienos pieveica Vegasas ''Golden Knights'', kas pēc itin iespaidīga sezonas sākuma pēdējās piecās spēlēs piedzīvojusi četrus zaudējumus, Rietumu konferencē gan joprojām ieņemot augsto ceturto vietu. Panākumus šonakt guva arī Vinipegas ''Jets'' un Detroitas ''Red Wings''.

NHL, 7. novembris

SpēleRezultāts
Bruins - Wild5:3
Rangers - Blue Jackets5:3
Maple Leafs - Golden Knights4:3
Capitals - Coyotes3:2
Stars - Jets1:4
Canucks - Red Wings2:3