Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš iemet tukšos vārtos, "Dynamo" panākums pret "Lokomotiv"

Daugaviņš iemet tukšos vārtos, "Dynamo" panākums pret "Lokomotiv"
Kaspars Daugaviņš
Foto: dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien tika aizvadītas divas spēles. Vienā no tām ar vārtu guvumu izcēlās latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, palīdzot Maskavas "Dynamo" ar 2:0 uzvarēt Jaroslavļas "Lokomotiv".

Kaspars Daugaviņš sāka spēli pirmajā maiņā un laukumā pavadīja 17 minūtes un 22 sekundes (otrs lielākais spēles laiks uzbrucēju vidū). Daugaviņš iemeta vienu no diviem metieniem, septiņas sekundes līdz spēles pamatlaika beigām raidot ripu tukšos vārtos un izdzēšot "Lokomotiv" izredzes uz uzvaru. Daugaviņa kontā arī divas soda minūtes un viens spēka paņēmiens. "Dynamo" jaunpienācējam tas bija desmitais punkts (6+4) 14 spēlēs.

Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dynamo" otrajā maiņā spēlēja Mārtiņš Karsums. Viņa rēķinā nepilnas 15 minūtes (14:54), divi metieni pa vārtiem, divi uzvarēti iemetieni (no četriem) un divi spēka paņēmieni. "Lokomotiv", kas šodien spēlēja bez latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta, tā bija otrā neveiksme pēc kārtas, savukārt "Dynamo" tika pie otrās uzvaras pēdējās divās spēlēs.

Citā spēlē "Sochi" ar 4:2 izbraukumā uzveica Podoļskas "Vityaz". Ar šo uzvaru KHL debitanti pārtrauca ieilgušo neveiksmju sēriju – līdz šodienai "Sochi" piedzīvoja sešus zaudējumus pēc kārtas. Divas ripas Andrē Petersona kontā, bet 1+1 pievienoja Korijs Emertons.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  +2 [+] [-]

, 2014-10-07 21:09, pirms 10 gadiem
Dogmens neapturams!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-07 23:42, pirms 10 gadiem
Cerams Karsums arī aktivizēsies. 14 spēlēs 2+0 nav neko spīdoši...