Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Roberts Bukarts: "Visi ielien sevī un domā tikai par savu pakaļu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Roberts Bukarts: "Visi ielien sevī un domā tikai par savu pakaļu"
Roberts Bukarts
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

2018. gada pasaules čempionāta otrajā spēlē smagu sakāvi piedzīvoja Latvijas izlase, kas ar 1:8 piekāpās somiem, vienīgos vārtus gūstot astoņas minūtes pirms beigām. Komandas kapteinis Roberts Bukarts smagi kritizēja komandas attieksmi uz rezervistu soliņa.

"Pirmkārt, paldies visiem faniem, kas bija hallē un pie televizoru ekrāniem – pat pie ļoti negatīva rezultāta viņi turpināja atbalstīt un uzmundrināt. Teikšu tā: izņemot tos vārtus, kuros mūs mazākumā sarāva gabalos, mēs burtiski uzdāvinājām viņiem visus golus. Divus vispār paši sev iesitām. Savukārt visās mūsu nomaiņās nekas neiekrita. Kad es biju laukumā, šķita, ka rezultāts kaut kā neatbilst spēlei," teica Roberts Bukarts.

"Skatoties no malas redzēju, ka nespēlējām tik slikti, kāds bija rezultāts. Pirmos vārtus jau vairs neatceros, otrajos labi pielaboja, trešos iemetām paši sev, arī septītos vai astotos iemetām paši sev. Tad vēl mazākumā sarāva. Skaidrs, ka tiem, kuri dodas laukumā vairākumā, ir mazliet jāpārdomā dzīve. Pie 0:2 vai 0:3 bija lielais vairākums. Neko neiemetām, un tādās spēlēs neko vairāk gaidīt nevari," pauda komandas kapteinis. Ja pirmajā mačā viņš palika bez metieniem, tad otrajā spēlē Bukarts ar pieciem metieniem bija komandas līderis. Taču izcēlās viņa brālis Rihards, un ģimenes vecākais savāca simbolisko ripu.

"Virknējumus mainīja gan pēc pirmās, gan pēc otrās trešdaļas. Varbūt rezultāts to nerādīja, bet spēle uzlabojās. Sapurināja visus čaļus. Vot, jūs neesat uz beņķa – mums beņķītis ir miris. Miris. Visi ielien sevī, visi domā tikai par savu pakaļu un neatbalsta cits citu. Tā nevar būt. Tas ir numur viens, kas mums jāuzlabo. Ja būsim dzīvs kolektīvs, sitīsimies cits par citu, tad esmu pārliecināts, ka uzvaras būs. Jāpārdomā dzīve un ar augstu paceltu galvu jāturpina gatavoties nākamajai spēlei."

Bukarts teica, ka piedzīvotā sagrāve, iespējams, pat palīdzēs pirms dueļa ar Dienvidkoreju. "Varbūt pat labāk, ka tā. Runāsim godīgi – pa lielam te ir plejofs. Zaudē ar 1:2 vai 1:8 – pa lielam starpība nekāda. Mums jāizdara pareizie secinājumi. Ticiet man, treneris parūpēsies, lai pret Koreju mēs izietu un būtu gatavi."

1 2 44 komentāri
Slēpts komentārs: norcha 172

  -1 [+] [-]

, 2018-05-07 00:35, pirms 6 gadiem
Tik ilgi gaidītais vakara mačs izvērtās par nelietderīgi nosistu laiku, diemžēl. Ps. Daži spēlētāji pārbaudes spēlēs tā cīnījās, tā cīnijās, tikai, lai dabūtu to ierakstu savā CV, vai arī, attaisnotu uz sevi liktās cerības. Diezgan slikti justos to spēlētāju vietā.

  +7 [+] [-]

, 2018-05-07 00:36, pirms 6 gadiem
“Vot, jūs neesat uz beņķa – mums beņķītis ir miris. Miris. Visi ielien sevī, visi domā tikai par savu pakaļu un neatbalsta cits citu. Tā nevar būt.” Tu esi kapteinis b*a, Tev ja sapurina tās pakaļas

  -2 [+] [-]

, 2018-05-07 00:36, pirms 6 gadiem
Točna, mums tagad nav vairs tikai viens spēlētājs ar 2 goliem
norcha 172 rakstīja: Jā, Rihards šovakar iemeta divus.Kuru ripu no tiem kapteinis savāca? Pirmā jau tomēr bija savos vārtos.

  +5 [+] [-]

, 2018-05-07 00:38, pirms 6 gadiem
Skaidrs,ka pietrūkst Daugaviņa! Arī komandas tagadējais kapteinis nav cīņā saucējs.

  +6 [+] [-]

, 2018-05-07 00:38, pirms 6 gadiem
vajag mazliet pacīnīties arī nevis domāt ka kaut kas pats no sevis notiks . ar taadu speeli korejai arī var zaudēt :/

     [+] [-]

, 2018-05-07 00:40, pirms 6 gadiem
Jādomā, ka šāds zāģis spēs sapurināt mūsējos, un nākamajā mačā viņi būs maksimāli nikni un motivēti. Lai stāv klāt arī veiksme, un tad mēs vēl redzēsim, ko spēj paveikt Latvijas hokeja izlase!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2018-05-07 00:50, pirms 6 gadiem
HMB-PC2018 rakstīja: bukij, kad saaksi spelet???
Viņš nevar vienlaicīgi vaktēt soliņu un vēl trāpīt vārtu rāmī.

  -3 [+] [-]

, 2018-05-07 00:55, pirms 6 gadiem
bukijs kapteinis????mikstakais no visas izlases un kapteinis?????
kads kapteinis tada izlase ----mikstie

  -3 [+] [-]

, 2018-05-07 00:57, pirms 6 gadiem
mozilla rakstīja: “Vot, jūs neesat uz beņķa – mums beņķītis ir miris. Miris. Visi ielien sevī, visi domā tikai par savu pakaļu un neatbalsta cits citu. Tā nevar būt.” Tu esi kapteinis b*a, Tev ja sapurina tās pakaļas
ko vins var sapurinat ???mikstais... biceps manai meitai lielaks,,

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 01:00, pirms 6 gadiem
HMB-PC2018 rakstīja: bukij, kad saaksi spelet???
Ar to frāzi,kura minēta virsrakstā par "visiem", Bukijs nav pelnījis būt izlases kapteinis. Viņš jau pats arī ir no "visiem". Un nesūdzies,bet dari!
Neesmu redzejis,ka viņš komandu sapurinātu-kā Ozo vai Daugava. Ar skaistu runāšanu,kuru nesadzird,te cauri tikt nevar.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-05-07 01:11, pirms 6 gadiem
Skatijos Somus Pret Koreju. Loti lidziga spele, ka Latvijai Somiju. Vienigi Korejiesi izskatijas diezgan atri, bet Latvija ne tik biezi ka Koreja staveja un blisinajas uz Somiem. Korejiesiem taja zina vel trakak gaja.

Vai tad mes tadas Austrijas, Italijas, Kazahstanas varam uz vienas slidas apspelet? Protams ka nevaram! Tur vienmer Ari smagi iet. Koreja nav svakaka par tam izlasem.

Bukarts gan jau censas, bet pieredzes nav par kapteini but.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-05-07 01:14, pirms 6 gadiem
HMB-PC2018 rakstīja: OZO un dogmens ir cits liimenis, OZO pat pelavus speeja Kolhozaa vilkt un sisties ar mirastiju,jablonski un parejo brandzhu
Es par izlasi domāju.
Bet par Dinamo-Ozo ir vienīgasi KHL,kurš pirmais ar jablonski sisties uzsācis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 01:23, pirms 6 gadiem
HMB-PC2018 rakstīja: nu kursh tev izlasee ir spejigs buut bakja, karsums ari ir liels un kantains BET ne kkads runatajs, motivetajs un pat ne daritajs vairs!!! dogmens jaa BET vinsh nav... kas paliek paari???
Pavlovs jau bija pārbaudes ciklā,tātad atkrīt .ja nopietni-Ķeniņš,Džera.Manas domas un tikai.

  +4 [+] [-]

, 2018-05-07 07:00, pirms 6 gadiem
Te kā vēstures grāmatā,Ozo un Daugaviņš,slava KPSS,lai dzīvo Karls Markss... Ar tādiem vēsturniekiem pie stūres,arī dzīvosim visu laiku pagātnē,kad bija saule spožāka un zāle zaļāka... Vēl varēja,kādu piesaukt,kas kādreiz bija, jāsaprot,ka paaudze mainās,uzskatu,ka Bukarts ir labāks nekā Indrašis,kas šogad krīt ārā,ar savu spēlēšanu... Sistēma no bērnības ir jāmaina,ja mūs trenē,tad kaut kur ir tā kļūda,jo ātrums nav sabiedrotais,ātra domāšana arī mums nesokas... Bet dīvāna sportisti labāk zinās,es jau neko... Par uzvarām un pārmaiņām...

  -1 [+] [-]

, 2018-05-07 08:19, pirms 6 gadiem
pilnīgi vienalga ko vāvuļo kaut kāds mīkstais, pavērojiet šo papteini laukumā, nevienas divcīņas, mīkstais, vakardienas spēlē kauns palika uz šo kadru skatīties, fuj

  -1 [+] [-]

, 2018-05-07 08:24, pirms 6 gadiem
Ko te vispār komentēt, rezultāts izsaka visu, slikta spēle. Nav skaidrs, kāpēc tā vajadzēja pazemot Gudļevski, redzēja ka puikam spēle neaizgāja, vajadzēja uzreiz sēdināt malā.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 08:34, pirms 6 gadiem
Sava pakaļa tāpat kā savs krekls tuvāks.....

  +2 [+] [-]

, 2018-05-07 08:38, pirms 6 gadiem
[+] [-]Ziņot
striker, 01:00, pirms 8 stundām, ignorēt, atbildēt
HMB-PC2018 rakstīja: bukij, kad saaksi spelet???
Ar to frāzi,kura minēta virsrakstā par "visiem", Bukijs nav pelnījis būt izlases kapteinis. Viņš jau pats arī ir no "visiem". Un nesūdzies,bet dari!
Neesmu redzejis,ka viņš komandu sapurinātu-kā Ozo vai Daugava. Ar skaistu runāšanu,kuru nesadzird,te cauri tikt nevar.

Pareizi ! Vajag pa nāsīm, pa nāsīm....

     [+] [-]

, 2018-05-07 08:43, pirms 6 gadiem
opiums2 rakstīja: Ko te vispār komentēt, rezultāts izsaka visu, slikta spēle. Nav skaidrs, kāpēc tā vajadzēja pazemot Gudļevski, redzēja ka puikam spēle neaizgāja, vajadzēja uzreiz sēdināt malā.
Kur varēja redzēt ,ka spēles sākumā spēle neaiziet viņam

  +2 [+] [-]

, 2018-05-07 09:22, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Kur varēja redzēt ,ka spēles sākumā spēle neaiziet viņam
Tur jau tā lieta, ka tur varēja arī Brodēru mūsu kastē likt, dikti mazāk golus viņš neielaistu, ja laikuma spēlētāji tevi atstāj saraušanai gabalos. Hartlijs tieši pareizi darija, ka Elvi pietaupija jo tālāk nākamā būs ļoti svarīga cīņa. Ok, vakar Gudis tika aplosīts zem somu tanka, bet šo spēli taggad pašiem džekiem vajag aizmirst un gatavoties nākamajām cīņām. Vakar TV komentētāji paši "nakarkaļi" -"ar somiem parasti spēlējām gana līdzīgi".... vot jums ir līdzīgi! Līdzīgi varbūt varēja spēlēt ar visādiem "pesoneniem", kas pa KHL vai SM līgām bakstijās, bet ne ar šiem supertalantiem, kas viņiem tagad ir saauguši un, kas arī NHL liek vidēji gandrīz pa punktam vai golam spēlē! Un Bukijam vajag nevis burkšķēt, ka visi ielien sevī, bet kā kapteinim vajag savāk komandu! Nevari? Tad ir jāmeklē cits kapteinis kas to var izdarīt, jo kapteinim ir jābūt tieši tādam.

  +7 [+] [-]

, 2018-05-07 09:25, pirms 6 gadiem
Visi tik gudri māk dir*t, ka Bukijam taču jasapurina viss, ka akpteinis nav labs. Jūs zinat ko viņš dara uz soliņa vai ģerbtuvēs, jūs tur esat bijuši klāt un redzējuši, dzirdējuši to visu? Nē, tieši tā, tapec aizveriet savas pākstis un novērtējiet to, ko mūsu hokejs jums spēj dod, lai arī cik skumji ir šādi zaudējumi.

     [+] [-]

, 2018-05-07 09:44, pirms 6 gadiem
cehoslovāks rakstīja: Tik ilgi gaidītais vakara mačs izvērtās par nelietderīgi nosistu laiku, diemžēl. Ps. Daži spēlētāji pārbaudes spēlēs tā cīnījās, tā cīnijās, tikai, lai dabūtu to ierakstu savā CV, vai arī, attaisnotu uz sevi liktās cerības. Diezgan slikti justos to spēlētāju vietā.
Kā kuram. Latvijas izlases spēles vērot nekad nav nelietderīgi nosists laiks. Ja kādam zaudējumi un ar lielu rezultātu ir nelietderīga laika izmantošana, tad labāk aizrauties ar ko citu-kino,teātris, lasīt grāmatas un neskatīties spēles vispār.

     [+] [-]

, 2018-05-07 09:48, pirms 6 gadiem
Lai paskatās, ko dara kapteinis https://youtu.be/pxSOEeWx6T8

     [+] [-]

, 2018-05-07 09:52, pirms 6 gadiem
HMB-PC2018 rakstīja: OZO un dogmens ir cits liimenis, OZO pat pelavus speeja Kolhozaa vilkt un sisties ar mirastiju,jablonski un parejo brandzhu
Jā, tie tik bija laiki! Skatītāji pat īpaši gāja skatīties lai redzētu klopes.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-07 09:53, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Kur varēja redzēt ,ka spēles sākumā spēle neaiziet viņam
Jau no spēles sākuma bija redzams ka Gudļevskim spēle neiet. Ļoti grūti atrast spēli kur vārtsargs neglābj komandu. Gudļevskim laida katrai gaumei. Protams ka komanda spēlēja slikti, bet ja vārtsargs velk bieži spēle mainās. Gudļevska spēle vakar bija ļoti slikta. Ne jau viņš vienīgais tāds bija. Ja vārtsargs spēlē vāji tad komandai praktiski izredzes nav, ja 1-2 spēlētāji ir slikti tad izredzes ir

     [+] [-]

, 2018-05-07 10:20, pirms 6 gadiem
kritiķiem, izvelciet galvu no ānusa, paskatieties kāds mums sastāvs un kāds viņiem, jā, reizēm sanāk nospēlēt līdzīgi, reizēm šādi. Tie divi punkti pret Norvēģiem jau bija daudz, ja būs uzvara pret D-koreju, tad viss pārējais ir tikai kā bonusā.

Atbalstīt mūsu komandu vajag reāli vērtējot spēku samēru.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 10:28, pirms 6 gadiem
Pat ja tā ir taisībā, Bukij, šādi publiski izrunāties ir nepieņemami! Tas ir viens. Otrs - tu esi kapteinis ir tev ir jāspēj motivēt, ievesmot un vienot komandu, bet nevis presē jāktitizē komandas biedru pakaļas. Man jau pirms čempja likās, ka Bukijs pēc sava rakstura neatbilst šai lomai. Viņš jau pats ir individuālists, kurš domā, ka visiem ir jāspēlē uz viņu. Viņš var iemest, bet nekad nebūs kaujā saucējs. Skumjākais laikam tas, ka pašreizējā sastāvē pat neviena īsti nav tāda, kurš varētu būt Kapteinis ar lielo burtu.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-07 10:31, pirms 6 gadiem
Prikoliņš rakstīja: Visi tik gudri māk dir*t, ka Bukijam taču jasapurina viss, ka akpteinis nav labs. Jūs zinat ko viņš dara uz soliņa vai ģerbtuvēs, jūs tur esat bijuši klāt un redzējuši, dzirdējuši to visu? Nē, tieši tā, tapec aizveriet savas pākstis un novērtējiet to, ko mūsu hokejs jums spēj dod, lai arī cik skumji ir šādi zaudējumi.
Var jau būt, ka viņš to cenšas darīt. Cits jautājums vai sanāk. Jebkurā gadījumā - no šādas publiskas izrunāšanās nekas labāks nebūs. Tieši otrādi.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 10:35, pirms 6 gadiem
Bet tu tak esi kapteinis. Parādi piemēru un palīdzi izlīst no tām pakaļām.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-07 10:36, pirms 6 gadiem
fall in love rakstīja: kritiķiem, izvelciet galvu no ānusa, paskatieties kāds mums sastāvs un kāds viņiem, jā, reizēm sanāk nospēlēt līdzīgi, reizēm šādi. Tie divi punkti pret Norvēģiem jau bija daudz, ja būs uzvara pret D-koreju, tad viss pārējais ir tikai kā bonusā.
Tieši tā, un neviens, izņemto varbūt kepkas, arī nepras neko pārdabisku no mūsējiem. Līmeņu atšķirības ir vienkārši kosmoss - somiem NHL spēlē 37, mums 1... Par ko te vēl runāt?
Atbalstīt mūsu komandu vajag reāli vērtējot spēku samēru.
1 2 44 komentāri