Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" lūkos dubultot pārsvaru pret Minsku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" lūkos dubultot pārsvaru pret Minsku
Rodrigo Laviņš un Mārtiņš Karsums
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64

Šodien Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" Cerības kausā atkārtoti uzņems Minskas "Dinamo". Pēc vakar izcīnītās uzvaras ar piecu vārtu pārsvaru un pirms došanās izbraukumā rīdzinieki lūkos dubultot pārsvaru sērijā. Mača sākums pulksten 19:30, tiešraide kanālā TV6.

Vakar Rīgas "Dinamo" hokejisti pirmajā trešdaļā guva tikai vienus vārtus, un nekas neliecināja, ka tiks sasniegts jauns sezonas rekords. Jau trešajā minūtē no vārtu priekšas ar metienu tuvajā stūrī izcēlās 22 gadus vecais Roberts Bukarts, gūstot piektos vārtus turnīrā un kļūstot par tā labāko snaiperi. Taču labākais tikai sekoja. Proti, 24. minūtes izskaņā pārsvaru dubultoja Arvīds Reķis, kurš savainojuma dēļ nebija spēlējis mēnesi un kurš regulārajā sezonā bija guvis tikai vienus vārtus.

Jau pēc 13 sekundēm Minskas "Dinamo" pretuzbrukumā samazināja deficītu līdz minimumam. 34. minūtē uzbrukumam pieslēdzās cits aizsargs Oskars Cibuļskis, kuru no laukuma labā stūra lieliski atrada kanādietis Džeimijs Džonsons. Kā izrādījās vēlāk, Cibuļska starp Minskas "Dinamo" vārtsarga kājsargiem raidītā ripa kļuva par uzvaru nesošo.

Pēdējo trešdaļu ievadīja minskiešu uzbrucēja Kima Hiršovica vārti izgājienā pret Mikaelu Telkvistu (iepriekšējās sešās spēlēs viņa kontā bija septiņas rezultatīvas piespēles bez rezultatīviem raidījumiem), tomēr tā palika atmiņā ar četriem rīdzinieku bezatbildes triecieniem. Divus vārtus guva Juris Upītis, tāpat vairākumā izcēlās Gints Meija. Tieši viņš noteica mača gala rezultātu - 7:2 Rīgas "Dinamo" labā.

"Laukumā viss bija redzams - viena komanda gribēja uzvarēt, otra ne," pēcspēles preses konferencē atklāja Minskas "Dinamo" galvenais treneris Aleksandrs Andrijevskis, kurš pirms noslēdzošajām 20 minūtēm nomainīja vārtsargus, līgā ļaujot debitēt nule 19. dzimšanas dienu nosvinējušajam Mihailam Karnauhovam. Viņš atvairīja 15 no 19 rīdzinieku metieniem. "Nevaru pats uzvilkt slidas un formu. Vispirms man jānomet pāris kilogramu. Paši šodien redzējāt: komanda nevēlējās spēlēt," turpināja Andrijevskis.

"Nākamajā mačā viss sāksies no sākuma. Ir patīkami uzvarēt ar lielu vārtu starpību, bet šādās spēļu sērijās tam nav tik lielas nozīmes, jo nākamajā reizē viss sākas no jauna," pēc panākuma atklāja uzvaras vārtos lielisku piespēli atdevušais Džonsons. "Un es atkārtošu - šovakar mēs nespēlējām ar to komandu, ar kuru smagi cīnījāmies sezonas laikā. Grūti teikt, kāpēc tā, vai komanda nebija koncentrējusies, nebija motivējusi sevi, tās ir viņu problēmas."

Likumsakarīgi, ka šovakar Rīgas "Dinamo" hokejistus gaida cita cīņa, un kļūdas var netikt piedotas. Pret minskiešiem abi vārti tika ielaisti pretuzbrukumos, arī iepriekšējā sērijā pret Doņeckas "Donbass" Rīgas "Dinamo" hokejisti cīnījās ar šādu problēmu. Tāpat jāturpina spēlēt agresīvi - ja pirmajās 40 minūtēs mājinieki vairākumā nespēlēja, tad pēdējās 20 tika izprovocēti trīs pārkāpumi un realizēti divi vairākumi.

Jāielāgo arī galvenā trenera Arta Ābola pēcspēles preses konferencē sacītais: "Jāatceras, ka šī ir viena spēle, tajā var notikt visādi." To pierāda arī savstarpējo spēļu rezultātu - kopumā aizvadītajās 15 spēlēs tagad Rīgas "Dinamo" ir par vienu uzvaru. Arī šosezon rīdzinieki ir bijuši nedaudz veiksmīgāki, piecos mačos tiekot pie trim panākumiem. Tomēr vakar bija tikai otrā reize, kad vienību starpā nebija tikai vieni vārti, tādēļ šovakar jāgatavojas jaunam sākumam.

Spēles sākums būs pulksten 19:30, tiešraidi no "Arēnas Rīga" piedāvās kanāls TV6.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...
Sākums - dinamoriga.lv

1 2 3 92 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2013-03-07 08:39, pirms 11 gadiem
Šodien tik viegli nebūs!

 +12 [+] [-]

, 2013-03-07 08:41, pirms 11 gadiem
Dubultots pārsvars varētu nozīmēt diezgan labas izredzes uz uzvaru sērijā.
Būšu starp tiem 2,2 tūkstošiem, kas skatīsies tribīnēs.

  +9 [+] [-]

, 2013-03-07 08:42, pirms 11 gadiem
Galvenais tagad ir neiekrist spelētājiem eiforijā, jo šodien viss atkal sākas no 0:0. Un Minskas pirmais vārtsargs šodien diez vai laidīs tādas ripas iekšā, kādas tās bija vakar.

  +5 [+] [-]

, 2013-03-07 08:53, pirms 11 gadiem
Cerams,ka Minska nespes sevi motivet.

  +5 [+] [-]

, 2013-03-07 08:55, pirms 11 gadiem
Zinot, ka Minskā jau tiek gatavotas karātavas, tad šodien nekāda vieglā pastaiga mūs negaida.

  -2 [+] [-]

, 2013-03-07 09:01, pirms 11 gadiem
Galvenais ir turēt uzņemto kursu un stabili iet uz priekšu!Tad arī rezultāts neizpaliks.

  -2 [+] [-]

, 2013-03-07 09:09, pirms 11 gadiem
elninjo2 rakstīja: Zinot, ka Minskā jau tiek gatavotas karātavas, tad šodien nekāda vieglā pastaiga mūs negaida.
Nekādas karātavas viņus negaida,sankcijas viņiem būs par regulāro sezonu ,bet šajā kausā Minska uz sibīriju lidot netaisās ,tā ka vari neuztraukties ,jo sēriju vinēs DR.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-07 09:15, pirms 11 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Dubultots pārsvars varētu nozīmēt diezgan labas izredzes uz uzvaru sērijā.
Būšu starp tiem 2,2 tūkstošiem, kas skatīsies tribīnēs.
ar to nelepojas. Labāk mammai uzdāvini ko jēdzīgu.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-07 09:24, pirms 11 gadiem
Dinamkas fani par rezultātu var neuztraukties - Rīga paņems maksimums 4 spēlēs. Tā vienkāršā iemsla dēļ, ka Batjka jau ir noracis šo komandu, un viņam Nadežda ir pie vienas vietas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-07 09:42, pirms 11 gadiem
es domaju,ka nekas tur nebus,logionariem nav motivacijas spelet,jo lieloka dalja nakamaja sez Minska vairs nespeles,negribu piesaukt nelaimi,bet domaju Riga uzvares serija ar 3:0

  +1 [+] [-]

, 2013-03-07 09:43, pirms 11 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: ar to nav jālepojas, ka būsi starp 2,2 k nozombētajiem !!!
atkal tu seit?? nu tu jau ZB

  +1 [+] [-]

, 2013-03-07 09:47, pirms 11 gadiem
Uz troļļiem - pajāt. Iešu, kur gribēšu, skatīšos, ko un kad gribēšu.

     [+] [-]

, 2013-03-07 09:52, pirms 11 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Uz troļļiem - pajāt. Iešu, kur gribēšu, skatīšos, ko un kad gribēšu.
Tās, protams, ir Tavas tiesības iet, kur gribēt, bet neliecina par intelekta klātbūtni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2013-03-07 10:03, pirms 11 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: ar to nav jālepojas, ka būsi starp 2,2 k nozombētajiem !!!
Jebkuru cilvēku kurš par kaut ko intresējas, tiešām var saukt par nozombēto, ir arī tādi kas par sportu vispār neintresējas un es viņiem to nepārmetu, tā ir viņu darīšana. Tu esi nozombēts uz negatīvu komentāru rakstīšanu, sasperjods uz dzeršanu un vēlmi visus pārtaisīt par sev līdzīgi "pareiziem", katram kaut kas savs. Katrā ziņā es ceru Tu saproti ka Jūs tāpat neviens neņem par pilnu, nevaru pat iedomāties cilvēku kas izlasa dažas stulbības internetā un maina savu dzīves redzējumu. Tas jau nekad nebeigsies, pieaugsi Tu, nāks Tavā vietā cits un tā tas turpināsies bezgalīgi.

  +3 [+] [-]

, 2013-03-07 10:09, pirms 11 gadiem
xZ rakstīja: Tās, protams, ir Tavas tiesības iet, kur gribēt, bet neliecina par intelekta klātbūtni.
Cienijamais intelektuāli, parādi šo teikumu savai latviešu valodas skolotājai.
Komatus neliek kur pagadās.

     [+] [-]

, 2013-03-07 10:16, pirms 11 gadiem
xZ rakstīja: Tās, protams, ir Tavas tiesības iet, kur gribēt, bet neliecina par intelekta klātbūtni.
Komentāru rakstīja intelekta kalngals
"....ir Tavas tiesības iet, kur gribēt, bet..."

iemācies rakstīt, tirliņ!

  -1 [+] [-]

, 2013-03-07 10:24, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Cienijamais intelektuāli, parādi šo teikumu savai latviešu valodas skolotājai.
Komatus neliek kur pagadās.
Aizmirsu vienu komatu- patiešām un no sirds to nožēloju

  +2 [+] [-]

, 2013-03-07 10:30, pirms 11 gadiem
aris no pumpuliem rakstīja: Komentāru rakstīja intelekta kalngals
"....ir Tavas tiesības iet, kur gribēt, bet..."

iemācies rakstīt, tirliņ!
To es dizrdu no neviena cita, kā Āra no pumpuliem ( ar 2 ll, bet bez i)

     [+] [-]

, 2013-03-07 10:31, pirms 11 gadiem
xZ rakstīja: Aizmirsu vienu komatu- patiešām un no sirds to nožēloju
Cienījamais, augsti attīstītas intelektuāli, pastāsti man lūdzu, kāds sakars ir šīsdienas spēles apmeklējumam Arēnā ar intelektu?

Te tev informācijai, palasi, gudrāks kļūsi:
"..Intelekta jēdziens apvieno visas indivīda kognitīvās spējas: sajust, uztvert, atcerēties, domāt, analizēt un iztēloties. Ar vienlīdzīgo testu palīdzību, intelekta līmeni noteikt ir ļoti grūti, jo intelekts nav tikai gūto zināšanu izmantošana, bet gan arī cilvēka domāšanas potenciāls, jautājumu vai grūtu situāciju risināšanai. Ar augstu intelektu cilvēks spēj intuitīvi pieņemt lēmumus un atrast optimālus risinājumus, kā arī netradicionāli risināt grūtos jautājumus, pat pie diezgan ierobežotiem zināšanām. Citiem vārdiem sakot, intelekts ir prāta darbības koeficients, kas rodas no pareizas informācijas meklēšanas paša cilvēka zināšanu plūsmā..."

  -2 [+] [-]

, 2013-03-07 10:32, pirms 11 gadiem
xZ rakstīja: To es dizrdu no neviena cita, kā Āra no pumpuliem ( ar 2 ll, bet bez i)
slikta redze?

  +1 [+] [-]

, 2013-03-07 10:35, pirms 11 gadiem
aris no pumpuliem rakstīja: Cienījamais, augsti attīstītas intelektuāli, pastāsti man lūdzu, kāds sakars ir šīsdienas spēles apmeklējumam Arēnā ar intelektu?

Te tev informācijai, palasi, gudrāks kļūsi:
"..Intelekta jēdziens apvieno visas indivīda kognitīvās spējas: sajust, uztvert, atcerēties, domāt, analizēt un iztēloties. Ar vienlīdzīgo testu palīdzību, intelekta līmeni noteikt ir ļoti grūti, jo intelekts nav tikai gūto zināšanu izmantošana, bet gan arī cilvēka domāšanas potenciāls, jautājumu vai grūtu situāciju risināšanai. Ar augstu intelektu cilvēks spēj intuitīvi pieņemt lēmumus un atrast optimālus risinājumus, kā arī netradicionāli risināt grūtos jautājumus, pat pie diezgan ierobežotiem zināšanām. Citiem vārdiem sakot, intelekts ir prāta darbības koeficients, kas rodas no pareizas informācijas meklēšanas paša cilvēka zināšanu plūsmā..."
Īsā atbilde ir nekāds sakars-tikai muļķība. Par kognāciju varam parunāt citā forumā.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-07 10:38, pirms 11 gadiem
aris no pumpuliem rakstīja: slikta redze?
Nezinu, kas ir Pumpulles, bet, iespējams, Tev ir taisnība, šādu vietu tiešām nepārzinu - pat ar manu čangalisko backgoundu

     [+] [-]

, 2013-03-07 10:42, pirms 11 gadiem
xZ rakstīja: Nezinu, kas ir Pumpulles, bet, iespējams, Tev ir taisnība, šādu vietu tiešām nepārzinu - pat ar manu čangalisko backgoundu
Pumpuļi, Brocēnu lauku teritorija, Brocēnu novads, Latvija
Ja tev grūti ir saskatīt "i" burtu, tad tev jāsāk domāt par ārsta apmeklējumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-07 10:43, pirms 11 gadiem
aris no pumpuliem rakstīja: Pumpuļi, Brocēnu lauku teritorija, Brocēnu novads, Latvija
Ok, tagad zināšu

     [+] [-]

, 2013-03-07 10:47, pirms 11 gadiem
xZ rakstīja: Īsā atbilde ir nekāds sakars-tikai muļķība. Par kognāciju varam parunāt citā forumā.
Muļķība ir vēlēšanās lai visi domā, intresējas kā tu (ne jau konkrēti Tu personīgi). Kāds medī, makšķerē, audzē puķes, intresējas par mašīnām, datoriem, regbiju, frisbiju, vai vēl velns viņu sazin ko. Visi viņi ir mazākumā, tās ir nelielas cilvēku grupas. Nu un??? Tā tas pasaulē ir iekārtots, mūs jau cccp mēģināja pārtaisīt, nekas nesanāca, aptaisjās. Protams tādi pārtaisītāji būs vienmēr, bet atceries, mums uz jums uzspļaut.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-07 10:48, pirms 11 gadiem
xZ rakstīja: Ok, tagad zināšu
Labi, aiztaisam tēmu.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-07 10:48, pirms 11 gadiem
meita rakstīja: Vakar Tretjaks paziņoja , ka būs superkausa izcīņa: Naģeždas kausa ieguvējs pret Gagarina kausa ieguvēju. Balvas fonds 59 ļimoni.
Bet pēc 4x noskatīšinās " i" tur neatrodu. paskates vien pats.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-07 10:49, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Muļķība ir vēlēšanās lai visi domā, intresējas kā tu (ne jau konkrēti Tu personīgi). Kāds medī, makšķerē, audzē puķes, intresējas par mašīnām, datoriem, regbiju, frisbiju, vai vēl velns viņu sazin ko. Visi viņi ir mazākumā, tās ir nelielas cilvēku grupas. Nu un??? Tā tas pasaulē ir iekārtots, mūs jau cccp mēģināja pārtaisīt, nekas nesanāca, aptaisjās. Protams tādi pārtaisītāji būs vienmēr, bet atceries, mums uz jums uzspļaut.
Pats neiesi šodien uz spēli? Vakar nevarēju izvēlēties, uz kuru spēli iet, izvēle "krita" uz šodienu, mazliet bail, ka nesanāk vilšanās...

     [+] [-]

, 2013-03-07 10:58, pirms 11 gadiem
Neticēju savām acīm, kas vakar notika... Kādēļ šādi nespēlēja sezonā? vai tiešām pretinieks ir TIK nemotivēts, ka var šādi spēlēt tikai Cerību kausā...

     [+] [-]

, 2013-03-07 11:02, pirms 11 gadiem
aris no pumpuliem rakstīja: izvēle "krita" uz šodienu, mazliet bail, ka nesanāk vilšanās...
Ar RD kā ar bitēm, pats zini. Var izdomāt, ka viss, uzvara sērijā iekritīs pati kabatā, un pļukt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-07 11:08, pirms 11 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Ar RD kā ar bitēm, pats zini. Var izdomāt, ka viss, uzvara sērijā iekritīs pati kabatā, un pļukt.
Par to man arī bail, no otras puses, pēc neizdevušās sezonas un negācijām komandas iekšienē, spēlētāji tagad ir smaidīgi, un atbrīvoti un izskatās, ka spēlē ar prieku. It sevišķi, ja vēl pieaug iespēja paņemt Cerību kausu...
1 2 3 92 komentāri