Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pagājušās sezonas MVP Embīds pēc operācijas nespēlēs vismaz četras nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pagājušās sezonas MVP Embīds pēc operācijas nespēlēs vismaz četras nedēļas
Džoels Embīds. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas "76ers" līderim Džoelam Embīdam izdzisušas kaut teorētiskas iespējas otro sezonu pēc kārtas tikt atzītam par MVP, jo ceļgala operācijas dēļ viņam nāksies izlaist vismaz četras nedēļas.

Lai varētu cīnīties par regulārās sezonas individuālajiem apbalvojumiem, nepieciešams piedalīties vismaz 65 spēlēs. Džoels Embīds šosezon aizvadījis 34 spēles, un četru nedēļu izlaišana aizsniegšanos līdz minimālajam slieksnim padarīs par neiespējamu.

Zaudējumā pret Goldensteitas "Warriors" cieta Embīda kreisais ceļgals, un ceturtdien centram tika veikta procedūra. Četras nedēļas iezīmēts kā minimālais termiņš, pēc kura tika veiktas atkārtotas pārbaudes un vērtētas Embīda iespējas atgriezties laukumā. Filadelfija neizslēdz, ka komandas līderis varētu atgriezties ierindā līdz regulārās sezonas beigām.

Embīds ar 35,3 punktiem ir līgas rezultatīvākais spēlētājs. Viņa kontā arī 11,3 atlēkušās bumbas un 5,7 rezultatīvas piespēles. Pērn Embīds ar 33,1+10,2+4,2 tika atzīts par MVP.

Zaudējot sešās no pēdējām septiņām spēlēm, "76ers" komanda Austrumu konferences kopvērtējumā nokritusi līdz piektajai vietai, un palikšana bez līdera nesola vieglāku nākotni.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-02-07 12:46, pirms 3 mēnešiem
Tas tik būtu, ja vēl Filadelfija beigās netiktu playoffā.
Rēāli bija stabila top3 Austrumos.