Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Pagājušās sezonas MVP Embīds pēc operācijas nespēlēs vismaz četras nedēļas

Pagājušās sezonas MVP Embīds pēc operācijas nespēlēs vismaz četras nedēļas
Džoels Embīds. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas "76ers" līderim Džoelam Embīdam izdzisušas kaut teorētiskas iespējas otro sezonu pēc kārtas tikt atzītam par MVP, jo ceļgala operācijas dēļ viņam nāksies izlaist vismaz četras nedēļas.

Lai varētu cīnīties par regulārās sezonas individuālajiem apbalvojumiem, nepieciešams piedalīties vismaz 65 spēlēs. Džoels Embīds šosezon aizvadījis 34 spēles, un četru nedēļu izlaišana aizsniegšanos līdz minimālajam slieksnim padarīs par neiespējamu.

Zaudējumā pret Goldensteitas "Warriors" cieta Embīda kreisais ceļgals, un ceturtdien centram tika veikta procedūra. Četras nedēļas iezīmēts kā minimālais termiņš, pēc kura tika veiktas atkārtotas pārbaudes un vērtētas Embīda iespējas atgriezties laukumā. Filadelfija neizslēdz, ka komandas līderis varētu atgriezties ierindā līdz regulārās sezonas beigām.

Embīds ar 35,3 punktiem ir līgas rezultatīvākais spēlētājs. Viņa kontā arī 11,3 atlēkušās bumbas un 5,7 rezultatīvas piespēles. Pērn Embīds ar 33,1+10,2+4,2 tika atzīts par MVP.

Zaudējot sešās no pēdējām septiņām spēlēm, "76ers" komanda Austrumu konferences kopvērtējumā nokritusi līdz piektajai vietai, un palikšana bez līdera nesola vieglāku nākotni.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2024-02-07 12:46, pirms 3 mēnešiem
Tas tik būtu, ja vēl Filadelfija beigās netiktu playoffā.
Rēāli bija stabila top3 Austrumos.
Džeilens Bransons. Foto. AP/Scanpix
1

''Knicks'' līderis Bransons septītajā spēlē pret ''Pacers'' iedzīvojies plaukstas lūzumā

Vēlā svētdienas vakarā Ņujorkas ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās izslēgšanas spēļu kārtas septītajā mačā, ar 109:130 atzīstot Indiānas ''Pacers'' pārākumu. Mačs priekšlaicīgi noslēdzās ņujorkiešu līderim Džeilenam Bransonam, kurš iedzīvojās kreisās plaukstas lūzumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
20

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
10

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".