Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: "Parādījām raksturu un uzvarējām"

Jānis Pārums

Dārziņš: "Parādījām raksturu un uzvarējām"
Lauris Dārziņš
Foto: ak-bars.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Kazaņas "Ak Bars" uzbrucējs Lauris Dārziņš komentējis savas komandas uzvaru trešdienas spēlē pret aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Novosibirskas "Sibir" (5:4PM).

"Treneris mums visu laiku atgādina, cik svarīgi ir noskaņoties spēlei. Arī paši saprotam, ka vieglu pretinieku šajā līgā nav," kluba mājaslapā citēts Dārziņš. "Turklāt komandas, kas turnīra tabulā ir zemāk, cīnās par izdzīvošanu, lai tiktu izslēgšanas spēlēs."

"Reizēm ar tādām komandām kā "Sibir" spēlēt ir grūtāk nekā ar līderiem. Piecu KHL sezonu laikā pret šo komandu vienmēr bijis spēlēt grūti. Mums jāizdara secinājumi, jo mēs izgāzām pirmo trešdaļu. Labi, ka parādījām raksturu un uzvarējām spēli, bet, protams, vieglāk būtu, ja būtu sākuši no pirmajām minūtēm. Mums piekliboja disciplīna, bija par daudz noraidījumu," piebilda latviešu uzbrucējs.

Jāatgādina, ka Dārziņš uzvarētajā spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, turklāt realizēja arī vienu no diviem pēcspēles metieniem. Dārziņš atzina: "Paldies treneriem, ka uzticējās. Gaidučenko ir labs vārtsargs, viņu ir grūti pārspēt". Šosezon Dārziņš atzīmējies ar četriem (1+3) rezultativitātes punktiem.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт хоккейного клуба "Ак Барс"...

  -2 [+] [-]

, 2012-12-06 11:54, pirms 11 gadiem
Kad Dārziņš teica: "vieglu pretinieku šajā līgā nav", klusībā padomāja - izņemot Dinamo no Rīgas.
Vai varbūt šos nemaz vairs nepieskaita pie šīs līgas? Lai gan nē, punktus jau sev vākt un statistiku taisīt var pret dinamiešiem. Pēc tam dinamieši iet lūgt pretiniekiem autogrāfu, jo visi, kas nāk pretī, ir pasaulē labākie hokejisti... K.Rēdlihs vakar esot bijis tik laimīgs, ka ģībis, pēc tam kad dabūjis autogrāfu no pasaules supermegazvaigznes Mozjakina.

     [+] [-]

, 2012-12-06 12:36, pirms 11 gadiem
Rīgas "Dinamo" pretiniekiem tās uzvaras nenāk nemaz tik viegli. Ilgi jānervozē un jāgaida, kad dinamieši beidzot atvedīs sev to golu, kas komandu galīgi salauzīs. Tikai pēc tam var mierīgi atslidoties, pie reizes ar baudu iemetot trīs, četras ripiņas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja