Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bukarts iemet "Severstal" bullīti, palīdzot uzvarēt Novosibirskā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bukarts iemet "Severstal" bullīti, palīdzot uzvarēt Novosibirskā
Roberts Bukarts (Nr. 71). Foto: HC Severstal

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) divu zaudējumu sēriju pārtraukusi latviešu uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā Čerepovecas "Severstal", kas izbraukumā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā apspēlēja Novosibirskas "Sibir".

Ja iepriekšējā mačā pret vārtsarga Jāņa Kalniņa Helsinku "Jokerit" ("Severstal" piedzīvoja neveiksmi ar 2:5) Bukarts atzīmējās ar pirmo punktu sezonā, tad šodien 30 gadus vecais Latvijas izlases hokejists 14:05 uz ledus pavadītajās minūtēs izdarīja piecus metienus pa vārtiem (līderis komandā), zaudēja vienā iemetienā, bloķēja vienu pretinieka veikto raidījumu, kā arī bullīšu trešajā kārtā izpildīja "Severstal" otro precīzo izgājienu.

Par mača galveno varoni kļuva cits Čerepovecas uzbrucējs Aleksandrs Petuņins, kurš guva abus kluba vārtus, kā arī filigrāni realizēja pēcspēles metienu. "Sibir" vienību neglāba arī vārtsarga Antona Krasotkina lieliskais sniegums - 41 atvairīts metiens.

Rietumu konferences tabulā "Severstal" ar 11 mačos nopelnītiem 13 punktiem pakāpās uz piekto vietu, kamēr "Sibir" ar 12 punktiem 14 spēlēs Austrumos ir septītā.

Trīs neveiksmju sēriju šodien pārtrauca Austrumu konferences pastarīte Habarovskas "Amur", mājās ar 2:1 pārspējot Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/