Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam ilgākais spēles laiks komandā un zaudējums

Rolands Eliņš

Daugaviņam ilgākais spēles laiks komandā un zaudējums
Kaspars Daugaviņš. Foto: HC Vityaz

Kontinentālajā hokeja līgā Kaspara Daugaviņa pārstāvētā „Vityaz” vienība ar 3:4 piekāpās „Neftekhimik”, kamēr favorītu mačā Kazaņas „Ak Bars” ar 3:2 papildlaikā pārspēja SKA.

Kaspars Daugaviņš šodienas mačā laukumā pavadīja 22:02 minūtes, kas bija lielākais rādītājs komandā. Viņš šajā laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, kā arī vienreiz pēc pārkāpuma pret viņu pretinieks saņēma noraidījumu. Daugaviņš spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Daugaviņa komandai spēle sākās ļoti neveiksmīgi, pirmajā periodā ielaižot divus vārtus mazākumā, kas noveda pie rezultāta 0:3. „Vityaz” gan spēja atspēlēties un 58. minūtē panāca neizšķirtu 3:3, taču lielā atspēlēšanās uzreiz tika sabojāta ar divu minūšu noraidījumu un vairākumā „Neftekhimik” vēlreiz nogādāja ripu vārtos, uzvarot ar 4:3.

Citā spēlē „Ak Bars” savā laukumā nenoturēja vadību 2:0 pār SKA. SKA atspēlējās 28 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad vārtus guva Burdasovs, taču pie uzvaras beigās netika tik un tā. Papildlaika pirmajā minūtē starpsezonas jaunpienācējs Naidžels Douzs atzīmējās ar vārtu guvumu, sarūpējot „Ak Bars” uzvaru ar 3:2.

Dienas lielākais rezultāts tikmēr KHL fiksēts Magņitogorskā, kur „Metallurg” ar 6:0 sagrāva Soču komandu. „Metallurg” vārtos ar sauso spēli izcēlās somu vārtsargs Jusi Olkinora, kurš atvairīja visus 34 pretinieku metienus.

KHL spēles

KomandasRez.
Neftekhimik-Vityaz4:3
Metallurg-Sochi6:0
Traktor-Kunlun3:1
Ak Bars – SKA3:2 P

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...