Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikinu aizvietojušais Grīvss atgriežas "Blue Jackets" fārmklubā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Merzļikinu aizvietojušais Grīvss atgriežas "Blue Jackets" fārmklubā
Elvis Merzļikins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets" paziņojis par vārtsarga Džeta Grīvsa atgriešanos fārmklubā. Viņš aizvietoja savainoto Elvi Merzļikinu.

Džets Grīvss sargāja Kolumbusas "Blue Jackets" vārtus vakar, kad izbraukumā ar 3:5 tika piedzīvots zaudējums pret Pitsburgas "Penguins". Viņš tika galā ar 26 no 31 metiena. NHL karjerā 22 gadus vecais Grīvss paguvis aizvadīt četras spēles, atvairot 91,7% metienu.

Grīvss tika izsaukts no fārmkluba, jo savainojuma dēļ laukumā nevarēja doties Elvis Merzļikins, kurš izlaida ne tikai dueli pret "Penguins", bet arī spēli pret NHL čempioni Lasvegasas "Golden Knights".

Kolumbusa, kas atrodas Austrumu konferences pēdējā vietā, naktī uz piektdienu savā laukumā uzņems Edmontonas "Oilers", bet sestdienas vakarā sekos duelis pret Nešvilas "Predators".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...