Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"ViA/Valmiera Glass" desmitā uzvara LBL2

"ViA/Valmiera Glass" desmitā uzvara LBL2
Foto: bkvia.lv

Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas turnīrā šovakar tika aizvadītas divas A grupas spēles, kurās pie uzvarām tika "Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass" un "Jugla/Emerald".

"Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass" savā laukumā ar 72:69 pārspēja "Līvānu" basketbolistus. Interesanti, ka trešo ceturtdaļu mājinieki uzvarēja ar 21:4 un pirms pēdējās ceturtdaļas bija vadībā ar 57:43, tomēr no saspringtas mača galotnes izvairīties neizdevās. Uzvarētāju labā 18 punktus guva Jēkabs Paipa, 14 punktus un 17 bumbas zem groziem sakrāja Oto Grīnbergs, bet 13 punkti bija Rinalda Mihailova rēķinā. "Līvanu" komandā pa 17 punktiem guva Emīls Sūrums un Eduards Ķikuts.

Citā A grupas mačā "Juglas/Emerald" basketbolisti savā laukumā ar 94:66 sagrāva turnīra tabulas kaimiņu "Ventspils Augstskolu". Uzvarētāju rindās ar 20 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Kristians Vīksne, 17 punktus guva Andris Pētersons, bet 16 punktus pievienoja Klāvs Krastiņš. Ventspilnieku labā 14 punktus guva Mārtiņš Rugājs, bet 11 punkti bija Kristapa Purpļeviča kontā.

LBL2 A grupas kopvērtējumā "Vidzemes Augstkola/Valmiera Glass" ar desmit uzvarām 14 mačos dala otro vietu, "Līvāni" (4-9) ir septītie, "Ventspils Augstskola" (3-10) ir astotā, bet "Jugla/Emerald" (3-11) ieņem pēdējo, devīto vietu.

Izmantotie resursi:
basket.lv