Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Barys" noliedz Nazarova atlaišanu un atgādina par baumu izplatīšanas sekām

Rolands Eliņš

"Barys" noliedz Nazarova atlaišanu un atgādina par baumu izplatīšanas sekām
Andrejs Nazarovs
Foto:ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas kluba Astanas "Barys" preses sekretārs Oļer\gs Žurkevičs kategoriski noraidījis izskanējušās baumas par Andreja Nazarova atlaišanu no galvenā trenera amata, turklāt atgādinājis mediju pārstāvjiem, ka par šādu baumu izplatīšanu var saņemt arī cietumsodu.

Krievijas medijos vakar uzvirmoja uz nenosauktu avotu balstītas ziņas, ka "Barys" komanda noskaņota vakarā paziņot par Andreja Nazarova atlaišanu vājā snieguma dēļ. Lai arī "Barys" ar Oskaru Bārtuli sastāvā pēc tam cieta astoto zaudējumu pēc kārtas, skandalozais treneris joprojām saglabājis savu vietu, un komandas preses sekretārs Oļegs Žurkevičs sarunā ar portāla ""Championat.com" pārstāvi brīdinājis ar nopietnām sekām par līdzīga veida baumām.

"Godīgi sakot, esmu ļoti pāsteigts, ka jūsu kolēģu noslēpumainais ziņnesis pēc sevis saceltās ažiotāžas izbaudīšanas tā arī neatklāja, kas tad viņš tāds ir," sacīja "Barys" runasvīrs. "Šodien komandai notika treniņš, kurā nekādas izmaiņas sastāvā nebija piedzīvotas."

"Nezinu, kā lietas darbojas Krievijā," turpināja Žurkevičs, "taču Kazahstānā ir šādi. Un gribētu atgādināt saviem kolēģiem un medijiem, ka par nepatiesas informācijas izplatīšanu var sanākt gan lielu naudas sodu samaksāt, gan arī cietumā pasēdēt. Un tas attiecas ne tikai uz klubu oficiālajiem paziņojumiem, bet arī visām "Facebook", "Twitter" un citām lapām. Iesaku arī žurnālistiem un medijiem uzticēties avotiem, kuri neslēpj savus vārdus."

Žurkevičs atzina, ka kluba sniegums šobrīd nav labākais, taču tas joprojām atrodas sestajā vietā Austrumu konferencē un nopietni gatavojas izbraukumam Tālajos Austrumos, līdz ar to pagaidām nekādas izmaiņas komandas vadībā nav plānotas.

Izmantotie resursi:
«Барыс»: Назаров руководит командой, а за...

  +1 [+] [-]

, 2014-12-05 10:38, pirms 9 gadiem
Draudēt žurnālistiem publiski. To var tikai bijušajā PSRS..

     [+] [-]

, 2014-12-05 10:44, pirms 9 gadiem
Kazahu cietumā?

  +4 [+] [-]

, 2014-12-05 10:49, pirms 9 gadiem
Pie katra baumu izplatītāja personīgi ieradīsies Nazarovs un teiks: Pašol na..uj!

  +1 [+] [-]

, 2014-12-05 11:00, pirms 9 gadiem
Kims Čenuns: "Nezinu, kā lietas darbojas Kazahstānā, taču Ziemeļkorejā..."
Atklāti runājot, civilizētā valstī par šādām baumām pasmietos - tas būtu trieciens gan pašam medijam, gan ziņas autoram. Tagad atliek tikai minēt, vai Barys vadība plānoja atlaist Nazarovu, tikai vēl nebija paspējusi to informēt, vai vienkārši neprot reaģēt uz šādu notikumu pavērsienu.

     [+] [-]

, 2014-12-05 11:32, pirms 9 gadiem
Agasi rakstīja: Pie katra baumu izplatītāja personīgi ieradīsies Nazarovs un teiks: Pašol na..uj!
Nah.uj viņš sūta tikai oficiālās preses konferencēs, kad spiest ievērot pieklājības normas. Privātā sarunā bez mordoboja neiztikt.