Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Virslīgā panākumi „Junioram”, „Zemgalei” un „Kurbadam”

Virslīgā panākumi „Junioram”, „Zemgalei” un „Kurbadam”
"Zemgales" komandas kārtējais vārtu guvums "Ozolnieki/MONARCH" vārtos.
Foto: Ruslans Antropovs, rusantro.com

Trešdien, 4. decembrī Latvijas virslīgas hokeja čempionātā notika trīs spēles. HK „Dinamo/Juniors” viesos ar 6:2 uzveica Daugavpils hokeja komandu, HK „Zemgale/LLU” Jelgavā ar 7:2 pārspēja „Ozolnieki/MONARCH” vienību un HK „Kurbads” savā laukumā ar 5:2 izcīnīja uzvaru pār HS „Rīga/Prizma”.

„Dinamo Juniors” sagādājusi kārtējo zaudējumu „Daugavpils” komandai, viesos uzvarot ar 6:2 (2:1, 1:0, 3:1). Pirmie vadībā pēc Edgara Apeļa izmantotā vairākuma izvirzījās mājinieki, taču divi Toma Berharda un vieni Vladislava Koniševa, Oļega Šišļaņņikova, Jegora Samofalova un Jura Dembicka vārti palīdzēja jaunajiem „Dinamio/Juniors” hokejistiem izcīnīt sezonas devīto uzvaru.

Otrajā dienas spēlē Jelgavas ledus hallē HK „Zemgale/LLU” kārtējā virslīgas spēlē uzņēma HK „Ozolnieki/MONARCH” komandu, kuru iepriekšējās trīs tikšanās reizēs nebija izdevies pieveikt. Šoreiz Jelgavniekiem pārliecinoša uzvara ar 7:2 (2:2, 3:0, 2:0). „Zemgalei” tā bija sestā uzvara pēc kārtas un pakāpiens uz trešo vietu turnīra tabulā. Pa diviem vārtiem Jelgavas komandas labā guva Artjoms Ogorodņikovs un Olafs Aploks, vienu reizi „Monarhu” vārtsargu pārspēja Rihards Remiņš, Gatis Gricinskis un Artūrs Batraks. „Ozolnieki/MONARCH” rindās izcēlās Aleksandrs Kerčs juniors un Ēriks Ozollapa.

Pēdējā dienas spēlē čempionāta līderi HK „Kurbads” uzņēma otrajā vietā esošo HS „Rīga/Prizma” komandu. Spraigā cīņā „Kurbads” ar 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) izcīnīja savu 12. uzvaru sezonā, kamēr šī brīža vicelīderei HS „Rīga/Prizma” komandai šī bija septītā neveiksme. Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli mačā izcēlās „Kurbads” hokejists Kardašs, bet Saviela un Hartmaņa kontā bija vārti un rezultatīva piespēle. Pie kārtējā vārtu guvuma tika arī virslīgas vērtīgākais hokejists septembra mēnesī - Renārs Undelis. Zaudētāju rindās izcēlās Aleksandrs Macijevskis un Mihails Kokļins.

Nākamās virslīgas spēles notiks šo sestdien, 7. decembrī, kad HS „Rīga/Prizma” uzņems „Daugavpils” hokejistus un „Ozolnieki/MONARCH” savā laukumā sacentīsies ar „Dinamo/Juniors”.

Turnīra tabula:

nr.p.k.KomandaU-Z+/-Pts
1.HK Kurbads12-593–5139
2.HS Rīga/Prizma10-771–5529
3.HK Zemgale/LLU10-663–5228
4.HK Ozolnieki/MONARCH9-879–7326
5.HK Dinamo Juniors8-962–5325
6.Daugavpils1-1530–1143