Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Kunlun Red Star" ziemeļamerikāņi pieņem Ķīnas pilsonību un kandidēs uz izlasi

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Kunlun Red Star" ziemeļamerikāņi pieņem Ķīnas pilsonību un kandidēs uz izlasi
"Kunlun Red Star" un Artūrs Kulda
Foto: KHL

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba "Kunlun Red Star" ziemeļamerikāņu hokejisti Brendons Jips, Lūks Lokharts, Korijs Keins, Breidens Džo un Gregs Svairzs pieņēmuši Ķīnas pilsonību un pretendēs uz spēlēšanu nacionālajā izlasē.

Kluba kanādiešu uzbrucēji Brendons Jips, Lūks Lokharts un Breidens Džo, kā arī amerikāņu uzbrucēji Korijs Keins un Gregs Svairzs ir ķīniešu izcelsmes hokejisti, kuri tagad pieņēmuši Ķīnas pilsonību un pretendēs uz dalību nacionālajā izlasē, informē "Kunlun Red Star" preses dienests. Āzijas lielvalsts pilsonību pieņēmis arī kanādiešu vārtsargs Dereks Dans, kurš spēlēs VHL ķīniešu klubā.

Šajā sezonā Korijs Keins ar 3+3 šobrīd ir kluba rezultatīvākais spēlētājs, savukārt Brendons Jips izcēlies ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli. Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda pirmajās sešās spēlēs palicis bez punktiem un nopelnījis sliktāko lietderības koeficientu (-3) komandā.

Kā zināms, aizvadītajā sezonā KHL debitants Pekinas "Kunlun Red Star" iepriekšējā galvenā trenera Vladimira Jurzinova vadībā iekļuva izslēgšanas spēlēs, kur pirmās kārtas sērijā piekāpās nākamajam finālistam Magņitogorskas "Metlallurg" (1-4). Starpsezonā par kluba galveno treneri kļuva slavenais kanādietis Maiks Kīnens, ķīniešu komanda patlaban ieņem otro vietu Austrumu konferencē.

Atgādinām, ka Ķīnas galvaspilsēta Pekina ir izvēlēta kā 2022. gada ziemas olimpisko spēļu mājvieta. Tas nozīmē, ka hokeja turnīrā piedalīsies arī ķīniešu izlase. Ķīnas hokejā vajadzīgs progress, līdz ar to tiek veikts pamatīgs darbs.

Izmantotie resursi:
rsport.ru
khl.ru

     [+] [-]

, 2017-09-05 18:09, pirms 7 gadiem
Ķīnieši saprata, ka laicīgi nepaspēs izaudzināt savus spēlētājus un sāk leģionāru taktiku likt lietā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-09-05 18:23, pirms 7 gadiem
Turēsim īkšķus lai 2026.gada ziemas OS balsojumā uzvarētu Argentīna un krievi izveidotu KHL klubu Dienvidamerikā

  -2 [+] [-]

, 2017-09-05 19:58, pirms 7 gadiem
Kulda nepieņems Ķīnas pilsonību, bet Bārtulis, ja piedāvās neatteiksies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja