Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Izskaņā kaudze ar kautiņiem, "Rangers" izlīdzina rezultātu

Krišs Upenieks

Izskaņā kaudze ar kautiņiem, "Rangers" izlīdzina rezultātu
Brendans Smits
Foto: USA Today Sports

Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas turnīrā Austrumu konferences pusfinālā rezultātu pret Otavas ''Senators'' izlīdzinājusi (2-2) Ņujorkas ''Rangers'', kas šonakt savā laukumā emocionālā spēlē uzvarēja ar pārliecinošu rezultātu 4:1.

Ņujorka konferences pusfinālu pret Otavu iesāka ar diviem sāpīgiem zaudējumiem viesos - 1:2 un 5:6 papidlaikā. Divas dažās spēles, bet ar vienādu iznākumu...3. maijā savā laukumā ''Rangers'' aizvadīja drošu spēli un principā neatstāja nekādus variantus ''Senators'' - 4:1.

Kaut kas līdzīgs arī šonakt, kad abas komandas ievadā spēlēja disciplinēti, un 15. minūtē pirmos vārtus spēlē guva Niks Holdens. Perioda beigās izcēlās pirmie nopietnie asumi, bet ''Rangers'' saglabāja minimālu 1:0 pārsvaru. Otrais perioda aizritēja Oskara Lindberga zīmē - 25 gadus vecais zviedrs iemeta 23. un 36. minūtē, pēc diviem periodiem Ņujorkai sniedzot 3:0 pārsvaru.

Principā viss bija beidzies 51. minūtē, kad skaitliskajā vairākumā iemeta Kriss Kreiders, sniedzot mājiniekiem jau graujošu 4:0 pārsvaru. 27 gadus vecais Kails Turiss trīs minūtes vēlāk vienus vārtus atguva, bet apdraudēt ''Rangers'' pārsvaru ''Senators'' nespēja. Atlikušajā spēles daļā izcēlās vairāki kautiņi, kas sola interesantu sērijas turpinājumu.

Šobrīd konferenču pusfinālos divās sērijās ir neizšķirts 2-2, savukārt vienas uzvaras attālumā no konferenču fināla ir tikai ''Penguins'' un ''Predators''.

Stenlija kauss, konferenču pusfināli

AustrumiRietumi
Senators – Rangers2-2Blues – Predators1-3
Capitals – Penguins1-3Ducks – Oilers2-2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2017-05-05 12:28, pirms 7 gadiem
Kādi kautiņi? Nu atvainojiet.