Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas zvaigznes: Malkins, Girgensona pārspētais Seteri un Smits

Rolands Eliņš

NHL nedēļas zvaigznes: Malkins, Girgensona pārspētais Seteri un Smits
Jevgeņijs Malkins
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas preses dienests paziņojis aizvadītās nedēļas trīs vērtīgākos spēlētājus. Pirmās zvaigznes gods šoreiz ticis Jevgeņijam Malkinam, par otro zvaigzni nosaukts Floridas vārtsargs Hari Seteri, bet trešās zvaigznes tituls ticis Lasvegasas uzbrucējam Railijam Smitam.

Jevgeņijs Malkins aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs paspēja gūt sešus vārtus un izdarīt divas rezultatīvas piespēles, palīdzot Pitsburgas „Penguins” uzvarēt divos mačos. Malkins spēlē pret „Sharks” izcēlās ar savas NHL karjeras 12. „hat-trick”, bet pret „Capitals” savāca četrus punktus (2+2).

Malkins šosezon ir ceturtais rezultatīvākais visā līgā ar 60 punktiem 50 mačos, taču īpaši atzīstamu sniegumu rādījis tieši pēc jaunā gada sākuma – kopš pirmā janvāra krievu uzbrucējs 14 spēlēs ticis pie 24 punktiem.

Nedēļas otrās zvaigznes tituls piešķirts trīs spēlēs trīs uzvaras guvušajam somu vārtsargam Hari Seteri, kurš palīdzējis „Panthers” pakāpties uz ceturto vietu Atlantijas okeāna divīzijā. Seteri vidēji ielaida tikai 1,67 vārtus un atvairīja 94.6% pretinieku metienu, bet viena no reizēm, kad viņš ieraudzīja ripu savos vārtos, bija spēlē pret Bufalo, kad Seteri mazākumā pārspēja latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, gūstot savus piektos vārtus šosezon.

Bet par nedēļas trešo zvaigzni nosaukts Railijs Smits no „Golden Knights”, kurš četrās spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespē;i. 26 gadus vecais uzbrucējs šosezon ir trešajā vietā līgā lietderības koeficienta ziņā ar +25.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/evgeni-mal...

  -2 [+] [-]

, 2018-02-05 20:49, pirms 6 gadiem
Bļāviens, ieraudzīju Girgensona vārdu, nodomāju, ka viņš labākais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 22:17, pirms 6 gadiem
evalds_domingess_106656703176496 rakstīja: Tas tikai liecina, ka īpaši gudrs tu neesi.
Jā, 100% ko tādu var spriest pēc viena komentāra. Ģēnijs uzradās. Smieklīgi!