Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Sentetjēnas treneris ar galvu atsitas pret vārtiem un zaudē samaņu

Agris Suveizda

Sentetjēnas treneris ar galvu atsitas pret vārtiem un zaudē samaņu
Kristofs Galtjē
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola kluba "St.-Etienne" galvenais treneris Kristofs Galtjē vakar cieta incidentā treniņlaukumā, paklūpot un ar galvu atsitoties pret paša nestajiem vārtiem. Galtjē uz trim minūtēm esot zaudējis samaņu, taču ar trenera veselību viss esot kārtībā un viņš drīzumā pameta slimnīcu.

Kristofs Galtjē pēc vakardienas rīta treniņa, kā ierasts, atbrīvoja laukumu no dažāda veida inventāra. Galtjē pārvietoja neliela izmēra vārtus, taču neveiksmīgi paklupa un ar galvu atsitās pret vārtu stabu. Galtjē pārsita galvu un, kā vēsta Francijas mediji, uz trim minūtēm zaudēja samaņu.

Pēcāk 47 gadus vecajam speciālistam pirmo palīdzību sniedza kluba ārsts, bet vēlāk Galtjē tika nogādāts slimnīcā. Kā paziņoja Sentetjēnas kluba vadība, slimnīcā veiktās pārbaudes esot pozitīvas – Galtjē ir galvas sāpes, uzliktas piecas šuves, nobrāzts vaigs un zila acs, taču citādi ar trenera veselību viss esot labākajā kārtībā.

Piektdien "St.-Etienne" viesosies Tulūzā, un notikušā incidenta dēļ par 24 stundām tika pārcelta gaidāmā preses konference, kas sākotnēji tika paredzēta šajā pēcpusdienā. Iepriekšējā mačā "St.-Etienne" savā laukumā sakāva "Valenciennes" (3:0) un ar 40 punktiem 23 spēlēs Francijas čempionātā ieņem augsto ceturto vietu.

Izmantotie resursi:
leprogres.fr

     [+] [-]

, 2014-02-05 22:48, pirms 10 gadiem
veikls

     [+] [-]

, 2014-02-05 22:51, pirms 10 gadiem
Kas tik nenotiek!

     [+] [-]

, 2014-02-06 08:08, pirms 10 gadiem
gadaas, ka zirgi badaas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja