Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vīleram četri punkti, "Jets" grauj "Senators" un nostiprinās vadībā divīzijā

Vīleram četri punkti, "Jets" grauj "Senators" un nostiprinās vadībā divīzijā
Vinipegas "Jets" uzbrucējs Bleiks Vīlers mačā pret Otavas "Senators" guva četrus (1+3) punktus).
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās četras spēles. Bleiks Vīlers sakrāja četrus punktus „Jets” uzvarā pār „Senators”, bet „Coyotes” izcīnīja vienu punktu pret „Golden Knights”.

Vinipegas „Jets” ar 5:0 sagrāva Otavas „Senators”. Pagāja divas minūtes, kad Marks Šaiflijs izmantoja vairākumu un atklāja rezultātu un ieraidīja ripu vārtu tuvajā stūrī – 1:0. Vēl pēc četrām minūtēm Metju Pero pielika nūju vārtu priekšā, mainot ripas lidojuma virzienu – 2:0. Vēl trīs vārti tika gūti otrajā periodā trīs minūšu laikā – trīs „Senators” spēlētāji nespēja patraucēt Blaikam Vīleram panākt 3:0, Patriks Laine savā 100. NHL spēlē guva 13 vārtus sezonā, ar stipru metienu no iemetiena apļa iemetot ripu vārtos – 4:0, bet Tailers Maierss bija precīzs no zilās līnijas – 5:0. Ar četriem (1+3) punktiem atzīmējās uzbrucējs Bleiks Vīlers, kurš ar 35 punktiem ieņem ceturto vietu NHL rezultatīvāko spēlētāju sarakstā un pirmo – labāko asistentu ranga ar 28 piespēlem.

Vegasas „Golden Knights” pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, papildlaikā pārspējot vienu no līgas pastarītēm Arzionas „Coyotes” ar 3:2. Pamatlaiks noslēdzas neizšķirti 2:2, bet minūti līdz papildlaika beigām „Golden Knights” aizskrēja pretuzbrukumā, kas beidzās ar Reilija Smita uzvaras vārtiem – 3:2.

Citos mačos Dalasas „Stars” ar 7:2 sagrāva Kolorado „Avalanche”, divus vārtus gūstot Taileram Seginam un Bretam Ričijam, bet Losandželosas „Kings” ar 3:1 apspēlēja Čikāgas „Blackhawks”, svinot piekto uzvaru pēc kārtas.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 5. decembri ar četrām spēlēm.

NHL spēles, 4. decembris

SpēleRezultāts
Kings – Blackhawks3:1
Senators – Jets0:5
Coyotes – Golden Knights2:3 PL
Stars – Avalanche7:2

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...