Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ērmanis un Ņeverovska labākie LČ novembrī

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ērmanis un Ņeverovska labākie LČ novembrī
Andis Ērmanis (LSPA/NB SAN)
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Par Latvijas Virslīgas čempionāta labākajiem handbolistiem pretinieku komandu vērtējumā novembrī atzīti Andis Ērmanis (LSPA/NB SAN) un Laura Ņeverovska (Dobeles SS).

Trīs aizvadītajās spēlēs novembrī "LSPA/NB SAN" izcīnīja tikai vienu uzvaru, bet 22 gadus vecais Andis Ērmanis, darbojoties sev neierastajā saspēles vadītāja postenī, demonstrēja rezultatīvu spēli, atzīmējoties ne tikai ar 20/9 gūtajiem vārtiem, bet arī sagādāja kārtīgas galvassāpes pretinieku aizsardzībai.

Turnīra tabulā pagājušās sezonas bronzas medaļnieki "LSPA/NB SAN" ar sešiem punktiem negaidīti ieņem tikai piekto vietu un jau ir zaudējusi cerības pirmo turnīra posmu noslēgt labāko četriniekā.

Ar Lauru Ņeverovsku priekšgalā Dobeles SS novembrī četrās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras. To starpā bija arī pirmais dobelnieču panākums četru gadu laikā pār "LSPA" handbolistēm - 25:21. Tikai 18 gadus vecā spēlētāja šajos mačos pretinieču vārtos sameta 62/5 bumbas un rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar 112/23 vārtiem pārliecinoši ieņem pirmo vietu.

Ar četrām uzvarām astoņos mačos Dobeles SS komanda turnīra tabulā ieņem ceturto vietu.

Par 1. līgas labāko spēlētāju tika atzīts "MSĢ/LAT-92" handbolists, 16 gadus vecais, Toms Lielais. Jaunais spēlētājs novembra trīs spēlēs guva 18 vārtus, bet viņa pārstāvētā vienība izcīnīja vienu uzvaru. Ar sešiem punktiem sešās spēlēs "MSĢ/LAT-92" turnīra tabulā ierindojas ceturtajā vietā.

Labākie LČ spēlētāji 2012./2013. gada sezonā

Oktobrī: Gatis Kozlovs (SK Latgols), Anete Čeiča (Skrīveri), Andris Lazda (Stopiņi)