Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: "Predators" neieskaita pēdējā sekundē gūtos strīdīgos vārtus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Nacionālajā hokeja līgā viens no šīs sezonas populārākajiem tematiem ir strīdīgās situācijas ap gūtajiem vārtiem un neatļautu traucēšanu vārtsargam, un arī aizvadītā nakts nelika vilties – Floridas "Panthers" atradās vadībā ar 2:1 duelī pret Nešvilas "Predators", bet sāncenši pēdējā sekundē panāca izlīdzinājumu. Tomēr tika pieņemts lēmums (agrāk lēmumus pieņēma tiesneši, bet pirms neilga laika pilnvaras tika nodotas līgas izveidotai komitejai, cerot, ka tas mazinās strīdus) vārtus neieskaitīt. Vajadzēja vai nevajadzēja ieskaitīt?
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2018-04-04 10:37, pirms 6 gadiem
Nebūtu pretinieks ar to nūju pagriezis Luongo tad vārtu nemaz nebūtu.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-04 11:20, pirms 6 gadiem
redz ko nozīmē kvalitatīvas kameras un to izvietojums - atrod jebkuru saskari. Vārtsarga traucēšana acīmredzama. Tik iedomājos, ko izlemtu KHL? Viena kamera augšā, otra aiz muguras un vēl pāris sānos - visas daudz sliktākā izšķirtspējā pat ja hallē nav miglas .

     [+] [-]

, 2018-04-04 22:23, pirms 6 gadiem
valduks rakstīja: redz ko nozīmē kvalitatīvas kameras un to izvietojums - atrod jebkuru saskari. Vārtsarga traucēšana acīmredzama. Tik iedomājos, ko izlemtu KHL? Viena kamera augšā, otra aiz muguras un vēl pāris sānos - visas daudz sliktākā izšķirtspējā pat ja hallē nav miglas .
Es gribu redzēt, ko tu čiepstētu, ja to vārtu guvumu neieskaitītu Latvijai PČ. Gan jau ka būtu konsekvents un arī piekristu tiesnešu viedoklim.
Savs pamats tā izlemt bija, bet vai tā notiek regulāri? Atbilde ir nē, jo bieži daudz lielāks kontakts ar vārtsargu paliek nepamanīts.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-05 15:03, pirms 6 gadiem
valduks rakstīja: Tik iedomājos, ko izlemtu KHL?
kā - ko izlemtu? Elementārs flowčārts - vai komanda kurai iemeta ir SKA:
1) Jā - gols netiek skaitīts
2) nē - vai komanda kura iemeta ir SKA?
3) ja iemeta SKA - gols skaitās
4) ja iemeta cita komanda un SKA nav iesaistīts, tiesnesis var pieņemt lēmumu vadoties pēc savām toto likmēm