Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: "Predators" neieskaita pēdējā sekundē gūtos strīdīgos vārtus

Nacionālajā hokeja līgā viens no šīs sezonas populārākajiem tematiem ir strīdīgās situācijas ap gūtajiem vārtiem un neatļautu traucēšanu vārtsargam, un arī aizvadītā nakts nelika vilties – Floridas "Panthers" atradās vadībā ar 2:1 duelī pret Nešvilas "Predators", bet sāncenši pēdējā sekundē panāca izlīdzinājumu. Tomēr tika pieņemts lēmums (agrāk lēmumus pieņēma tiesneši, bet pirms neilga laika pilnvaras tika nodotas līgas izveidotai komitejai, cerot, ka tas mazinās strīdus) vārtus neieskaitīt. Vajadzēja vai nevajadzēja ieskaitīt?

, 2018-04-04 10:37, pirms 6 gadiem
Nebūtu pretinieks ar to nūju pagriezis Luongo tad vārtu nemaz nebūtu.
, 2018-04-04 11:20, pirms 6 gadiem
redz ko nozīmē kvalitatīvas kameras un to izvietojums - atrod jebkuru saskari. Vārtsarga traucēšana acīmredzama. Tik iedomājos, ko izlemtu KHL? Viena kamera augšā, otra aiz muguras un vēl pāris sānos - visas daudz sliktākā izšķirtspējā pat ja hallē nav miglas .
, 2018-04-04 22:23, pirms 6 gadiem
valduks rakstīja: redz ko nozīmē kvalitatīvas kameras un to izvietojums - atrod jebkuru saskari. Vārtsarga traucēšana acīmredzama. Tik iedomājos, ko izlemtu KHL? Viena kamera augšā, otra aiz muguras un vēl pāris sānos - visas daudz sliktākā izšķirtspējā pat ja hallē nav miglas .
Es gribu redzēt, ko tu čiepstētu, ja to vārtu guvumu neieskaitītu Latvijai PČ. Gan jau ka būtu konsekvents un arī piekristu tiesnešu viedoklim.
Savs pamats tā izlemt bija, bet vai tā notiek regulāri? Atbilde ir nē, jo bieži daudz lielāks kontakts ar vārtsargu paliek nepamanīts.
, 2018-04-05 15:03, pirms 6 gadiem
valduks rakstīja: Tik iedomājos, ko izlemtu KHL?
kā - ko izlemtu? Elementārs flowčārts - vai komanda kurai iemeta ir SKA:
1) Jā - gols netiek skaitīts
2) nē - vai komanda kura iemeta ir SKA?
3) ja iemeta SKA - gols skaitās
4) ja iemeta cita komanda un SKA nav iesaistīts, tiesnesis var pieņemt lēmumu vadoties pēc savām toto likmēm
Latvijas izlases līdzjutēji Ostravā. Foto: SIPA/Scanpix
2

Vairāki simti līdzjutēju PČ Čehijā kļuvuši par krāpniecības upuriem

2024. gada pasaules čempionāta pirmajās četrās dienās par krāpniecības upuriem kļuvuši ap 300 līdzjutējiem, ziņo austriešu portāls ''Heute''.
Artūrs Šingirejs jeb Dons. Foto: LBS
30

Sākta ''manabalss.lv'' iniciatīva novirzīt Eirovīzijas finansējumu Latvijas sportam

Portālā ''manabalss.lv'' sākta parakstu vākšana iniciatīvai par Eirovīzijas dziesmu konkursam atvēlētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportistu atbalstam.
Oskars Batņa pret Vāciju. Foto: IIHF
2

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju

Latvijas hokeja izlase otrās trešdaļas beigās pret Vāciju atrodas iedzinējas lomā jau ar 0:7, bet līdzīgi slikta diena gadījusies arī pazīstamajam Kanādas medijam un pasaules čempionāta raidtiesību turētājam TSN, kas Latviju pat divreiz sajauca ar Austriju, kas kanādiešiem pēc sensacionālās atspēlēšanās (pēdējā trešdaļā no 1:6 uz 6:6, pagarinājumā tomēr uzvarēja Kanāda) murgos droši vien rādījās visu nakti. Taisnības labad jāpiebilst, ka dažos pirmajos ierakstos sociālajos tīklos TSN Latviju sauca par Latviju un pēc vāciešu sestajiem vārtiem beidzot atgriezās uz pareizās takas.