Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Video: KHL televīzija piedāvā "Dinamo" sezonu saldināt ar Cerības kausu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) televīzijas reportāžā par Rīgas "Dinamo" komandu tiek norādīts, ka šī komanda pirmoreiz nav iekļuvusi līgas play-off. Pirms sezonas komandu pameta četri līderi (Miķelis Rēdlihs, Jānis Sprukts, Marcels Hosa), viņus bija plānots aizvietot ar leģionāriem, tomēr tie neattaisnoja uz sevi liktās cerības. Sižeta runasvīrs atzīmē, ka iekšējo konfliktu nomocītā komanda šosezon tikai divas reizes izcīnīja uzvaras divos mačos pēc kārtas, regulārajā sezonā finišēja pēdējā vietā, komandu pameta vairāki spēlētāji. No komandas līderiem īpaši tiek izcelti Pols Šehura, Mārtiņš Karsums un Miks Indrašis.

Šīs sezonas rūgtumu varētu saldināt Cerības kausa izcīnīšana.

Video: KHL.
Vērtējums:
Slēpts komentārs: Ikrnpk

  +6 [+] [-]

, 2013-03-04 11:56, pirms 11 gadiem
Nezinu gan par tiem ieksejiem konfliktiem, gan jau tapat ka visus gadus, tikai sogad neveiksmiga sezona. Par neveiksmes iemesliem drizak jamin, Peka ka neatbilstos treneris pie esosiem speletajiem un milziga izgasanas legionaru izvele, no visiem vienigi Pols Šehura sevi attainoja, parejie bija vietejo speletaju limeni, Telkvists ari pamodas tikai tad kad bija krieni par velu un kad uz play off tikpat ka nebija ceribu. Lielaka vilsanas no vietejiem, Jucers neizradijas ceretais glabejs un tagad ir atklats jautajums gan par vina nakotni, gan par Dinamo otro vartsargu, jo saubos vai ligumu pagarinas.
Slēpts komentārs: žirga88
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-03-04 12:20, pirms 11 gadiem
Ja Rīga Cerības kausu izcīnītu desmit sezonas pēc kārtas, tas būtu ko vērts! Runā, ka Skanstes ielā jau strādājot pie atkārtotas kvalificēšanās šim godpilnajam turnīram.

  -2 [+] [-]

, 2013-03-04 12:48, pirms 11 gadiem
M rakstīja: Ja Rīga Cerības kausu izcīnītu desmit sezonas pēc kārtas, tas būtu ko vērts! Runā, ka Skanstes ielā jau strādājot pie atkārtotas kvalificēšanās šim godpilnajam turnīram.
Ka nu ne, no finansiala viedokla Nadezda izdevigaka, redz te dod naudas balvas un celu daleji apmaksa, ka ari pie pasa kausa reali tikt, bet Gagarinu tik bildes vares apskatit un vieni vienigi izdevumi... Savickis tak prot reikinat

  +5 [+] [-]

, 2013-03-04 12:49, pirms 11 gadiem
Nākošajā sezonā Dinamo ir visas iespējas parādīt labu sniegumu. Tik tāds sīkums, ka kaut kur jāsameklē apt. 2 miljoni lai varētu iegādāties pilnu pirmo maiņu, ieskaitot aizsargus, un pirmo vārtsargu. Par pirmās sezonas leģionāru līmenis būtu pieteikaks, lai DR būtu plejofā, jo sezonas pirmajā pusē katrā zaudētajā spēlē trūka 1-2 goli. Normāli legi tos būtu sametuši. Un skaidrs, ka Telkvists nav pirmais vārtsargs tādai komandai, kā DR. Te vajag glābēju, kurš pie vajadzības var izvilkt spēli, nevis vidēju KHL līmeni ( statistika). Ja papildus naudas nav, jāietaupa uz esošajiem kadriem ( Ivanāns 200 EUR/sezona, Galviņš apmērām tāpat, jāaizmirst par Ņiživiju ar 300 EUr, esošajiem aizsargiem jāmazina algas, viņi tāpat nav konkurētspējīgi un viņiem KHL nav kur iet, spēlēs arī par minimālo kāpostu). Ja kādam nepatīk, jālauž līgums, jāmaksā kompensācija un lai iet uz BAČ, jo citur viņi tāpat nevienam nav vajadzīgi. Un jācenšas noturēt komandā tos, kas ir labi, kā Karsumu,l Šekuru, Indraši. Un tasviss būs OK.

 +11 [+] [-]

, 2013-03-04 12:50, pirms 11 gadiem
Nu sakiet ko gribiet,bet es mīlus Rīgas Dinamo !! nu šogad nepaveicās,ceru nakamo sezonu būs labi!! Bet tagad jaņem ceribu kauss

  +2 [+] [-]

, 2013-03-04 13:01, pirms 11 gadiem
Nju nezinu par to Nadjas paņemšanu, Minskas Dinamo priekšā, šķiet šõsezon mums ar viņiem jau ar īpaši neiet, un ari tur viņiem Minskiešiem ir par ko paplēsties, jo batjka toč tiešām visus var palaist prom galu galā, kaut kā arī viņiem ir jāreabilitējas, tā ka nebūs viegli tikt Nadjas fināla.

  +7 [+] [-]

, 2013-03-04 13:22, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: Nezinu gan par tiem ieksejiem konfliktiem, gan jau tapat ka visus gadus, tikai sogad neveiksmiga sezona. Par neveiksmes iemesliem drizak jamin, Peka ka neatbilstos treneris pie esosiem speletajiem un milziga izgasanas legionaru izvele, no visiem vienigi Pols Šehura sevi attainoja, parejie bija vietejo speletaju limeni, Telkvists ari pamodas tikai tad kad bija krieni par velu un kad uz play off tikpat ka nebija ceribu. Lielaka vilsanas no vietejiem, Jucers neizradijas ceretais glabejs un tagad ir atklats jautajums gan par vina nakotni, gan par Dinamo otro vartsargu, jo saubos vai ligumu pagarinas.
Nepiekritīšu, ka milzīga izgāšanās leģionāru selekcijā. Kā tad lai nosauc pagājušo gadu ar šindeliem, meliniem, nimineniem, lundmarkiem, vargiem?!?!

  +6 [+] [-]

, 2013-03-04 13:22, pirms 11 gadiem
žirga88 rakstīja: Bukartam ar sotnieku bus šis pirmais kauss profesionalaja karjerā ,ko izciniis, ja izciniis ,un tie ari bus griesti ,tada sajuta rodas, lasot vinju intervijas Bukarts jau tg mesitars esot, tā runā

Daugava jau visu pareizi pateica ...
Pirmkārt, ko Daugava var pateikt? Pats RD nospēlēja, kā BAČ nevis NHL spēlētājs un pēc tam gudri muld...
Otrkārt - Sotnieks un Bukarts patreiz savās pozīcijās Cerību kausā ir labākie spēlētāji RD savās pozīcijās un cīnās no sirds, ko viņiem var pārmest?

  +3 [+] [-]

, 2013-03-04 13:25, pirms 11 gadiem
Fakts ir viens. pēc šīs sezonas, visiem var samazināt algas, uz to ietaupot, izņemot Karsumu, Šekuru un Indraši. Viņus vajag noturēt. Ja Ozo beidz karjeru - mūsu GM ir jābūt tieši viņam.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-04 13:31, pirms 11 gadiem
Doma, ka Ozo gribes taja cusku midzeni stradat, ko sauc Dinamo Riga, speletajs kaut vai komandas kapteinis ir kas cits, neka vadibas gaitenos nemties.

  +3 [+] [-]

, 2013-03-04 13:53, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: Doma, ka Ozo gribes taja cusku midzeni stradat, ko sauc Dinamo Riga, speletajs kaut vai komandas kapteinis ir kas cits, neka vadibas gaitenos nemties.
Vispār jau klīst runas un pastāv iespēja, ka ar nākamo sezonu krievu nauda priekš RD varētu nākt caur federāciju, tāpat kā belariem tas notiek un Savickis&co varēs pulēt antenu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2013-03-04 13:58, pirms 11 gadiem
Kas par to, ka nauda iet caur federāciju paceļ roku

  -3 [+] [-]

, 2013-03-04 14:04, pirms 11 gadiem
A-BURT aka ARAGON, vai tad tu, nebiji tas, kurš kartējā savā "izrotātajā" ar smaidiņiemm komentārā lielijies, ka aliņu sūcam pats esi aprunājies pēc Francijas turnīra tur ar Balodnieku, vai Tedu vai ko tu tur teici, un ka Bukarts 100 punkt spēlēšot olimpiskajā kvalifikācijā ? nebūtu slinkums pameklētu to komentu Vienvārd sakot, muļ*is tu esi un plātīzers, nekas vairāk..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-03-04 14:47, pirms 11 gadiem
Esmu pat priecīgs. Profilaksei nenāks par sliktu vienu gadiņu nespēlēt PO Cerams, ka nākamajā sezonā paņems normālu GM

     [+] [-]

, 2013-03-04 15:39, pirms 11 gadiem
A-BURTS(Aragons) rakstīja: Bukartam ir TIKAI! 22 gadi var teikt,ka ta pa istam vins sevi vel nemaz nav sacis radit,bet te daudzi pedeja laika viniu jau bija norakstijusi pats skumigakais,ka ne tikai SC trolliotaji,bet gan ari dazi no treneriem, Tedi un Peku ieskaitot
Bukartam tāpat kā Indrašim , būtu labi piedāvājumi un iespējams spēlētu labos klubos, ja nebūtu totāli slaisti un sačoki. Atšķirībā no lielākā vairuma RD un LM spēlētājiem viņiem ir gan augumi, gan rokas, kas strādā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-04 15:48, pirms 11 gadiem
aris no pumpuliem rakstīja: Vispār jau klīst runas un pastāv iespēja, ka ar nākamo sezonu krievu nauda priekš RD varētu nākt caur federāciju, tāpat kā belariem tas notiek un Savickis&co varēs pulēt antenu...
un tu doma ka caur veco zidu Kiru, ta nauda tiks labak izmantota, stipri saubos, bus Kirovs&Co visa ta atskiriba
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-04 16:33, pirms 11 gadiem
A-BURTS(Aragons) rakstīja: suds ar to naudu,kam cik tur daudz tiek,pie pakalias! ta4u bus garantija ka klubs DR nedarbosies pretruna ar LV izlases un Latvijas hokeja kopuma interesem! kluba sniegums ieks KHL nebus par absoluto prioritati ta darbiba, jo vairak tiks veltita uzmaniba tiesi izlases sagatavosanai un jauno speletaju iesaistisanai,ka ari tuvako rezervju sagatavosanai gan prieks pasa kluba, gan prieks visa limenia izlasem!
Es nebutu tik parliecinats, jo klubs ir klubs, kam jacinas un jagust panakumi, neviss LV izlase modelis NR2, jo savadak skatitaji samazinas un krievam var apnikt naudu dot, vienigais kas butu labak, ka nebutu vairs cirks ar inventaru, ka par kluba naudu pirktam zekem, nedrikstes vilkt virsu izlases formasterpu, minuss kluba speletajs nevares teikt, negribu spelet izlase, ja velesies saglabat vietu kluba, kas tomer nebus parezi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-04 16:57, pirms 11 gadiem
Kas tur nesaprotams, ja bus ta ka tu velies Dinamo tikai preks izlases, tad jebkuram speletajam, kurs atteiksies spelet izlase bus ari kluba druvis ciet un nakies spelet pret savu gribu, protams tad nebus vairs tada pasadeve izlase.
Tads Dinamo, kads tagad ir loti labs, tikai problema, ka nav sava farmkluba, jo starp Dinamo un HK Riga ir plaisa kura pazud Latvijas hokeja tuvakas rezerves.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-05 01:15, pirms 11 gadiem
A-BURTS(Aragons) rakstīja: nedomaju,ka lielakai daliai lidzjuteju butu prieks fanot par klubu,kura speletu Lettini,kas nevelas parstavet nacionalo izlasi! kas attiecas uz farmklubu izveidosanu,tad neskaitot LM, nosauc man +- 30 daudz maz augsta limenia Latvijas speletajus,kuri ir paraugusi HK Riga vecumu,kuri nav lielaja DR pamatsastava un kuri nespele citos KHL klubos vai ari citas puslidz normala limenia ligas?
Tur jau tā problēma, ka pēc U20 vecuma sasniegšanas daudziem špīleriem nav kur spēlēt un viņi pazūd LV hokejam! Kā piemērs, Meija, Džeriņš, Miķelītis, visi sāka nopietnu hokeju rādīt tikai pēc 25 gadu sasniegšanas. Tikai tāpēc vien ir vajadzīgi LV klubi, bez DR un LM, kuros norit patiesi īsts profesionāls treniņprocess un tiek spēlēts veču hokeja, lai pēc junioru vecuma vēl pilnveidotos savus 5 gadus, tikai tad varētu spriest, derīgs vai nederīgs lielajam hokejam!

     [+] [-]

, 2013-03-05 16:24, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: Nezinu gan par tiem ieksejiem konfliktiem, gan jau tapat ka visus gadus, tikai sogad neveiksmiga sezona. Par neveiksmes iemesliem drizak jamin, Peka ka neatbilstos treneris pie esosiem speletajiem un milziga izgasanas legionaru izvele, no visiem vienigi Pols Šehura sevi attainoja, parejie bija vietejo speletaju limeni, Telkvists ari pamodas tikai tad kad bija krieni par velu un kad uz play off tikpat ka nebija ceribu. Lielaka vilsanas no vietejiem, Jucers neizradijas ceretais glabejs un tagad ir atklats jautajums gan par vina nakotni, gan par Dinamo otro vartsargu, jo saubos vai ligumu pagarinas.
par Peku nepiekrītu

     [+] [-]

, 2013-03-06 22:23, pirms 11 gadiem
Da ne jau Pekka tur vainigs !!! viss jau sakas vasaraa kad sejejs aizskrien-nenoturam ozo vai to pasu sprukstu !!! Un paši vaditaji nenoturot liderus izvirza tadu merki kaa gagarina kausu !!! Vaditaji nekad nepastas uz savam kludam bet meklee treneros vai speletajos !!!