Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lū apmierināts ar spēli, Kers slavē Livingstonu un Igudalu

Andrejs Siliņš

Lū apmierināts ar spēli, Kers slavē Livingstonu un Igudalu
Stīvs Kers (pa kreisi), Šons Livingstons, Dreimonds Grīns un Stefens Karijs
Foto: AP/Scanpix

Pēc Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) pirmās finālsērijas spēles, kurā Goldensteitas "Warriors" uzveica Klīvlendas "Cavaliers", komentāros par maču dalījās abu komandu galvenie treneri un spēlētāji.

Tairons Lū, "Cavaliers" galvenais treneris:
"Pirmajā puslaikā grūtības sagādāja uzbrukums, trešajā ceturtdaļā kļuvām agresīvāki, izvirzījāmies vadībā ar trim punktiem - rezervisti iesaistījās spēlē, paveicot labu darbu. Trešās ceturtdaļas beigās un pēdējās sākumā atpūtinājām Lebronu un tajā brīdī spēles pavedienu arī zaudējām. Paveicām labu darbu, izslēdzot Kariju un Tompsonu. Bet Livingstons un pārējie "Warriors" rezervisti nospēlēja ļoti labi. Tagad mums jāsaprot, kā tikt galā arī ar viņiem. Jūtos apmierināts ar to, kā spēlējām. Iznākums nebija mums labvēlīgs, taču tikām līdz labiem metieniem un aizmetām garām 28 metienus no soda laukuma - tie neesam mēs. Nākamajā spēlē būsim labāki. Livingstons ir garš. Ar savu augumu saspēles vadītāja pozīcijā viņš vienmēr būs lielāks par pretinieku. Mēģinājām pielikt viņam lielāku sedzēju, bet viņš tik un tā tika pie soda metieniem. Mums pret viņu jāspēlē fiziskāk."

Lebrons Džeimss, "Cavaliers" uzbrucējs:
"Protams, spēles bumba pienākas Šonam Livingstonam. Nav svarīgi, kā nospēlē pret Stefenu un Kleju, kā nospēlē pret Dreimondu [Grīnu], ja viņu rezervisti iemet 45 punktus un tu ielaid 25 punktus pēc savam kļūdām, tā nav laba augsne uzvaras izcīnīšanai. Otrajā spēlē mums, protams, jābūt daudz labākiem. Aizsardzībā mums bija skaidrs spēles plāns un sekojām tam, cik vien labu varējām. Bija lūzuma brīži un ar tiem jātiek galā. Uzbrukumā mums jābūt daudz labākiem - gan bumbas kustībā, gan spēlētāju kustībā."

Stīvs Kers, "Warriors" galvenais treneris:
"Livingstons nospēlēja lielisku spēli, bija agresīvs, meklēja brīvos metienus. Šī bija dīvaina spēle, jo neesam raduši pie situācijas, kad ne Stefens, ne Klejs nevar iemest savus metienus. Nostrādāja lieta, par ko runājam visu gadu - ja aizsargāsimies un parūpēsimies par bumbu, mums vienmēr būs kāds, kurš varēs gūt punktus - vai tie būtu pamata piecinieka spēlētāji vai rezervisti. Labi spēlējām aizsardzībā un pieļāvām tikai deviņas kļūdas, un tas ļāva kontrolēt spēli, jo rezervisti deva lielu ieguldījumu punktu ziņā. Tompsons ātri tika pie piezīmēm un tas viņu izsita no ierastā ritma. Karijam šī vienkārši bija viena no tām spēlēm, kad metieni nekrita un nācās pieļaut kļūdas. Arī labākajiem pasaules spēlētājiem gadās šādi mači. Andrē Igudala ir izcils basketbolists, kurš netiek pietiekami novērtēts par savu darbu. Viņa statistika parasti nekad nepastāsta visu stāstu. Viņš mūs vienmēr spēj nomierināt. Viņš ir ne vien fenomenāls atlēts ar garām rokām, spēku un ātrumu, bet arī neiedomājami gudrs. Viņš ir viens no gudrākajiem spēlētājiem abos laukuma galos, ar ko nācies būt kopā. Pēdējos divus gadus bijušas runas par mūsu sastāva dziļumu, paļaujamies uz daudziem, jo mums ir daudz talanta uz soliņa. Tas, ka arī finālā varam uzvarēt bez Karija un Tompsona lieliska snieguma, ir laba zīme, taču tas nav pārsteigums, jo tāda bijusi mūsu komanda jau divus gadus."

Šons Livingstons, "Warriors" aizsargs:
"Jā, esot "Warriors", šī varētu būt mana nozīmīgākā spēle, taču šonakt paveicām labu komandas darbu no soliņa - Barbosa, Igudala, Speitss. No soliņa var izšaut jebkurš. Mūsu darbs ir būt gataviem."

Stefens Karijs, "Warriors" aizsargs:
"Aizmetu garām dažus metienus, nespēju iekļauties ritmā, bet es par to neuztraucos, līdz otrajai spēlei veiksim pielāgojumus, ņemot vērā to, kā viņi mūs sedza. Esmu lepns par to, kā nospēlēja visa komanda. Titulus nevar izcīnīt, ja ieguldījumu nesniedz katrs komandas dalībnieks. Šons ienāca spēlē ar lielu pārliecību, spēja trāpīt metienus un ietekmēja spēli. Andrē tieši tāpat, Barbosa arī. Katrs deva savu ieguldījumu, lai komanda izcīnītu uzvaru."

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +2 [+] [-]

, 2016-06-03 09:33, pirms 8 gadiem
Andrē Igudala ir izcils basketbolists, kurš netiek pietiekami novērtēts par savu darbu. Viņa statistika parasti nekad nepastāsta visu stāstu. Viņš mūs vienmēr spēj nomierināt. Viņš ir ne vien fenomenāls atlēts ar garām rokām, spēku un ātrumu, bet arī neiedomājami gudrs. Viņš ir viens no gudrākajiem spēlētājiem abos laukuma galos, ar ko nācies būt kopā.

Tieši un konkrēti izstāstīts SC neekspertiem kāpēc fanoju un regulāri atzīmēju Iguodalas sniegumu.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-03 10:05, pirms 8 gadiem
Žēl, ka žarītāji uzvarēja. Bet tas vairāk ir CAVS aizsardzības robu dēļ. Dažu brīdi soda laukums izskatījās pēc caurstaigājamas sētas. Kaukā nesanāca ar palīdzēšanām un atgriešanos pie sedzamā.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-03 10:47, pirms 8 gadiem
Ir starpība vai komandā ir daudzi žarītāji vai viens strītbolists.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-03 11:41, pirms 8 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Žēl, ka žarītāji uzvarēja. Bet tas vairāk ir CAVS aizsardzības robu dēļ. Dažu brīdi soda laukums izskatījās pēc caurstaigājamas sētas. Kaukā nesanāca ar palīdzēšanām un atgriešanos pie sedzamā.
Ja tu GSW sauc par žārītājiem, tad kas tavā skatijumā ir CAVS viņi plovos ir visvairāk troikas sažarījuši. !!!!

  +1 [+] [-]

, 2016-06-03 11:57, pirms 8 gadiem
Tas, ka GSW sezonas laikā uzvarēja Cavs nebija sagadīšanās, bet gan likumsakarīgs iznākums - viennozīmīgi GSW ir spēcīgākā komanda šogad pasaulē. Nez ko LJ būs izdomājis pēc kārtējā zāģa finālā, kādu lai vēl zvaigzni piepulcina klāt? Domāju, ja KD vai RW aizies uz Austrumiem, Cavs vairs nebūs vieglas dzīves kā līdz šim, var arī neaiziet līdz fināliem!

  +2 [+] [-]

, 2016-06-03 12:20, pirms 8 gadiem
zidans rakstīja: Ir starpība vai komandā ir daudzi žarītāji vai viens strītbolists.
Ir starpība vai GSW rāda komandas spēli vai CLE trijo ar JR bonusā žarī visu PO

  +1 [+] [-]

, 2016-06-03 12:21, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Tas, ka GSW sezonas laikā uzvarēja Cavs nebija sagadīšanās, bet gan likumsakarīgs iznākums - viennozīmīgi GSW ir spēcīgākā komanda šogad pasaulē. Nez ko LJ būs izdomājis pēc kārtējā zāģa finālā, kādu lai vēl zvaigzni piepulcina klāt? Domāju, ja KD vai RW aizies uz Austrumiem, Cavs vairs nebūs vieglas dzīves kā līdz šim, var arī neaiziet līdz fināliem!
Iguodalu vienīgais variants piepulcināt

  -1 [+] [-]

, 2016-06-03 12:41, pirms 8 gadiem
Vesais18 rakstīja: Ja tu GSW sauc par žārītājiem, tad kas tavā skatijumā ir CAVS viņi plovos ir visvairāk troikas sažarījuši. !!!!
GSW pieder oficiāls rekords žarīšanā. Turklāt GSW ir ierobežots skaits spēlētāju, kas'"drīkst" žarīt, jo lielāko daļu metienu izpilda 2 spēlētāji. Ar to viss ir izteikts.