Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Etindžers turpina vilkt "Stars", Terijam hat-trick "Ducks" rindās

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Etindžers turpina vilkt "Stars", Terijam hat-trick "Ducks" rindās
Džeiks Etindžers. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītas trīs regulārā turnīra spēles. Dalasas "Stars" ar 4:3 pārspēja Kalgari "Flames", Kolorado "Avalanche" tika galā ar Sentluisas "Blues" (4:1), bet Anaheimas "Ducks" pagarinājumā uzvarēja Arizonas "Coyotes" (4:3).

Kolorādo "Avalanche" izcīnījusi sesto uzvaru savā laukumā – ar 4:1 pārspēta Sentluisas "Blues". Divus punktus uzvarā iekrāja Natans Makinons, Miko Rantanens un Kols Makars.

• Rantanens vārtus guva vairākumā. Tie viņam bija karjeras 80. vārti vairākumā. Vairāk par viņu "Avalanche" komandas vēsturē guvuši pieci hokejisti. Pirmais ar 205 vairākuma vārtiem ir Džo Sakiks.

• Aizsargs Bouens Bairams aizvadīja 100. spēli NHL. Šo sasniegumu 22 gadus vecais aizsargs atzīmēja ar vārtu guvumu.

Anaheimas "Ducks" tikusi pie sestās uzvaras – pagarinājumā ar 4:3 pārspēta Arizonas "Coyotes". Uzvaras vārti Troja Terija kontā.

• Terijs guva spēles pirmos divus vārtus, realizējot divus vairākumus, bet pirmā perioda turpinājumā "Coyotes" atspēlējās (2:2).

• Turpinājumā komandas apmainījās vārtu guvumiem, bet pagarinājuma varonis bija pirmo vārtu autors Terijs – 26 gadus vecais spēlētājs guva uzvaras vārtus un nodrošināja komandai uzvaru – 3:2.

Dalasas "Stars" izbraukumā ar 4:3 pārspēja Kalgari "Flames". Džeiks Etindžers šosezon vārtos stājies sešās "Stars" spēlēs, tiekot pie piecām uzvarām un vienu zaudējumu pagarinājumā.

• Etindžers atvairīja 43 no 46 pretinieku metieniem. Viņš šosezon atvairījis 93.9% metienu, palīdzot savai komanda tikt pie piecām uzvarām. Viņam šajā spēlē pirmās zvaigznes gods.

• Džeimijs Bens uzvarētāju rindās atzīmējās ar 1+1, bet Rūpam Hincam divas rezultatīvas piespēles. Kalgari rindās Nezemam Kadri un Eliasam Lindholmam 1+1.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/scores

     [+] [-]

, 2023-11-02 12:14, pirms pusgada
Tabulā Stars uzvara ar 2:4, bet rakstā parādās 3:4. Uzvara paliek uzvara, bet trīs ielaistajos vārtos Otindžers nebūtu jāslavē.

     [+] [-]

, 2023-11-02 19:48, pirms pusgada
guntis86 rakstīja: Tabulā Stars uzvara ar 2:4, bet rakstā parādās 3:4. Uzvara paliek uzvara, bet trīs ielaistajos vārtos Otindžers nebūtu jāslavē.
Viss ir atkarīgs no metienu skaita. Ja tu ielaidīsi 1/1 tevi arī nav pamata slavēt. Ja tu neielaidīsi nevienu, jo vienkārši nebija metienu pa vārtiem - arī nav pamata slavēt. Ja tu atvairi 43 no 46 - tiešām vārtsargs nav pelnījis uzslavu?