Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Paldies puišiem, kuri sitās cits par citu"

Skudra: "Paldies puišiem, kuri sitās cits par citu"
Pēteris Skudra
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra pēc šodien notikušā mača ar Habarovskas "Amur" (7:2) pateicās savas komandas hokejistiem par to, ka viņi aizstāvēja cits citu spēles karstākajos brīžos.

"Mačs bija labs – dzīvīgs un kaujinieciski noskaņots. Paldies puišiem, kuri parādīja raksturu un sitās cits par citu. Pēdējā laikā mums ar šo elementu bija nelielas problēmas. Iepriekšējā sezonā mūsu stiprā puse bija komandas raksturs, bet šogad šī lieta tika nedaudz atstāta novārtā. Sākās nevajadzīgi zaudējumi, tāpēc priecājos, ka šodien sanāca tāds mačs," atzina Ņižņivnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra.

"Torpedo" šodien ar 7:2 izbraukumā sakāva Habarovskas "Amur". Abas komandas vairākas reizes iesaistījās nopietnos asumos, beigās hokejistiem savācot 153 soda minūtes, kas ir jauns šīs sezonas rekords.

Abu vienību spēlētāji pēc mača pat nepaspieda roku cits citam. "Tiesneši pieslidoja klāt un palūdza puišiem, lai nespiež rokas. Nedomāju, ka komandas tam nebija gatavas, taču tāds bija tiesnešu brigādes lēmums," skaidroja Skudra.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб Амур

     [+] [-]

, 2014-10-02 17:59, pirms 10 gadiem
Paldies, Pēteri.. Cenšos!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-02 18:02, pirms 10 gadiem
Skudra: "Paldies puišiem, kuri parādīja raksturu un sitās viens par otru. Pēdējā laikā mums ar šo elementu bija nelielas problēmas."

Ko diez DRīgas treneriem un tās līdzjutējiem teikt?

  -3 [+] [-]

, 2014-10-02 19:38, pirms 10 gadiem
Skudru vajag uz izlasi, čaļiem ar motivāciju nebūs problēmu un protams sitisies līdz pēdejam.

     [+] [-]

, 2014-10-02 19:41, pirms 10 gadiem
boldes15 rakstīja: Skudru vajag uz izlasi, čaļiem ar motivāciju nebūs problēmu un protams sitisies līdz pēdejam.
da nafig tādu, kas no@irš savas komandas spēlētājus! (atceroties vairākus Skudras izteikumus pag. sezonas laikā). Piemēram, Znaroks tā nekad nedara...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja