Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kazahstānas hokeja cilvēks: "Rīgā būs grūti, "Dinamo" ir ļoti spītīga komanda"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kazahstānas hokeja cilvēks: "Rīgā būs grūti, "Dinamo" ir ļoti spītīga komanda"
Jurijs Mihailis. Foto: hcbarys.kz

Kazahstānas hokeja speciālists un treneris Sergejs Šaverņevs uzskata, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Nursultanas "Barys" sezonas atklāšanas mačā viesos būs ļoti grūti pieveikt Rīgas "Dinamo".

Vai kazahu līdzjutēji var cerēt uz panākumu sezonas starta mačā? "Protams, ka var. Cita lieta - spēle rādīs. Varu pateikt savu viedokli: uzvarēt rīdziniekus būs ļoti grūti," norāda Sergejs Šaverņevs. "Jauns galvenais treneris ir gan "Dinamo" [Pēteris Skudra], gan "Barys" [Jurijs Mihailis]. Viņiem ir treneris ar darba pieredzi KHL, bet mums - bez šādas pieredzes. "Dinamo" priekšrocība - pirmssezonas mačos viņi spēlēja pret Somijas čempionāta klubiem, bet šīs komandas reitingā ir augstāk nekā mūsu Karagandas "Saryarka" un Ustjkamenogorskas "Torpedo". Tāpēc uzskatu, ka "Dinamo" ir vairāk priekšrocību un labāks spēles tonuss nekā "Barys".

Koronavīrusa pandēmijas dēļ Nursultanas "Barys" bija ierobežotas iespējas sagatavoties sezonai. Pārbaudes mačus aizvadīja pret Kazahstānas klubiem, kas pagājušajā sezonā spēlēja Krievijas Augstākajā līgā. "Mēs redzējām, ka "Barys" trešajā periodā sāka spēlēt labāk, tostarp pēdējos mačos "Saryarka" jau apstājās, tāpēc "Barys" bija viegli. Cīņā pret Rīgu šis variants neies cauri - tas ir viennozīmīgi. "Dinamo" ir ļoti spītīga komanda, Latvijas nacionālās izlases bāzes klubs, tāpēc ar viņiem vienmēr bijuši ļoti grūti derbiji, un Latvija mums ir priekšā pēc uzvarēto maču skaita. Ļoti grūti cerēt uz uzvaru," lēš kazahu hokeja speciālists.

Nursultanas "Barys" jau devies uz Rīgu, kur 3. septembrī plkst. 17.00 ieplānots sezonas atklāšanas mačs pret vietējo "Dinamo".

Izmantotie resursi:
sports.kz

     [+] [-]

, 2020-09-02 16:45, pirms 4 gadiem
Latvijas nacionālās izlases bāzes klubs - Hī, hī!