Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš: "Darīsim visu, lai noturētos augstajās vietās"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Šmēdiņš: "Darīsim visu, lai noturētos augstajās vietās"
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.org

Intervijā izdevumam "Sporta Avīze" pasaules ranga 2. labākais pludmales volejbola pāris Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš atzīst, ka nebija cerējuši tik ātri uzkāpt tik augstu. Šodien sākas pasaules čempionāts, un tajā sava vieta būs jāpierāda vēlreiz.

Samoilovs un Šmēdiņš apvienojās kopīgai spēlēšanai pirms šīs sezonas. Necerēti ātri izdevās saspēlēties un sasniegt ļoti augstus rezultātus Grand Slam posmos. "Domājām, ka sezonu vai pussezonu vajadzēs noteikti. Bet sanāca tā, ka vajadzēja tikai pāris turnīrus, lai šo mērķi īstenotu. Viens otru laukumā saprotam. Protams, ir vēl lietas, pie kā vēl jāstrādā, tomēr, ja varam spēlēt trijos finālos pēc kārtas, tad kaut kāds progress ir," atzīst Šmēdiņš. "Es domāju, ka tas ir ikviena sportista sapnis - izcīnīt medaļas, kaut vai vienu medaļu sezonā. Mums tagad jau ir trīs..."

Samoilova un Šmēdiņa 2. vieta pasaules rangā ir godam nopelnīta, tātad loģiska. "Šobrīd jā, jo labi spēlējam un mums vienīgajam pārim pasaulē šosezon ir dalība trīs finālos - vien zelta medaļa un divas sudraba. Tādā ziņā mums ir stabilitāte. Veiksme tā laikam nav, jo veiksme var būt vienā turnīrā. Šobrīd esam labā sportiskajā formā un izmantojam savas iespējas, es teiktu, par simts procentiem," saka Šmēdiņš. "Mēs vienārši zinām, kurā vietā mēs šobrīd esam. Darīsim visu, lai varētu augstajās vietās noturēties. Pašreiz viss ir kārtībā un neko jaunu nevajag izgudrot. Viss iet no rokas."

Šodien sākas pasaules čempionāts pludmales volejbolā. Šmēdiņš uzskata, ka pasaules čempionātā uz titulu pretendē vismaz deviņas komandas, bet par medaļām nopietni cīnīsies piecpadmit pāri.

Pilnu materiālu var lasīt "Sporta Avīzes" jaunākajā numurā vai elektroniskajā verisjā ŠEIT.

Izmantotie resursi:
Sporta Avīze

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja