Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jānis Leitis: "Paredzams rezultāts"

Jānis Leitis: "Paredzams rezultāts"
3. setā itālietes terorizēja Inese Jursone
Foto: www.cev.lu

Pēc Latvijas volejbola izlases zaudējuma Itālijai izlases galvenais treneris Jānis Leitis traģēdiju nespēlēja.

“Paredzams rezultāts,” pēc mača teica Jānis Leitis. “3. sets nebija slikts – dabūjām 16 punktus. No šīs spēles jāpaņem kaut kas līdzi arī mačam pret Baltkrieviju. Apmēram zināsim, ar kādu jaudu tīkla otrā pusē mums ir jārēķinās.

Itālija visu spēli aizvadīja ar otro sastāvu, tikai 3. setā laukumā laižot savu diagonālo spēlētāju Paolu Ogeči Egonu, kura gan spēlēja par pusīti. Tomēr lielas atšķirības meistarībā pirmajam no otrā sastāva itālietēm nav. Spēle vēlreiz apliecināja, ka iešūpoties nevaram atļauties. Tikko kaut nedaudz atslābināmies, mūs uzreiz par to soda. Tomēr brīžiem arī mums izdevās labas epizodes.”

Rīt Latvijas izlase tiksies ar Baltkrieviju, kas ir viena no trim izlasēm, kas Kortreikā tēmē uz dalību pasaules čempionātā. “Domājam arī rīt izlaist rīta treniņu,” par gatavošanos nākamajai spēlei stāsta treneris. “Mums ir agrās spēles, līdz ar to arī treniņi ir agrie. Tāpēc lietderīgāk šķiet izgulēties un atjaunoties. Pēc pieredzes spriežot, beigās tāpat būs nogurums, un šobrīd divas stundas miega ir svarīgākas par treniņu.

Baltkrievija trijos setos zaudēja Itālijai, kaut arī divos no tiem cīņa bija gana līdzīga. Gaidīju, ka Baltkrievija varēs izdarīt vairāk. Baltkrievija spēlē vienkāršāk par Itāliju, ar augstām bumbām, taču uzbrukuma jauda un serves agresivitāte ir tāda pati.”

Izmantotie resursi:
volejbols.lv