Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Šādi mums jāspēlē katru spēli"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Šādi mums jāspēlē katru spēli"
Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

Pēc uzvaras pār Orlando "Magic" (101:90) Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis vēsra uzmanību uz sniegumu aizsardzībā, kā arī priekšrocībām, pašam spēlējot centra pozīcijā.

"Smagi cīnījāmies un spēlējām viens par otru. Palīdzējām viens otram un, lai gan arvien pieļāvām kļūdas, atdeve bija vajadzīgajā līmenī. Tā mums jāspēlē katru reizi," maču komentēja Porziņģis, kurš, atgriežoties pēc savainojuma apārstēšanas, guva 20 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. "Ļoti svarīgi, ka mazie spēlētāji palīdz ar atlēkušo bumbu izcīnīšanu, īpaši tad, kad spēlējam ar mazāku sastāvu - mani kā piekto numuru un Melo vai Lensu kā trešo, ceturto. Ja varam izcīnīt bumbas, varam doties ātrajos uzbrukumos."

Līdz ar Žoakim Noā un Villija Ernangomesa izkrišanu no ierindas Kristapam nācās vairāk laika pavadīt arī centra pozīcijā, un liepājnieks atzīst, ka šoreiz tas izdevies gana labi: "Spēlējot piektā numura pozīcijā, protams, atkarībā no pretinieka, bet pārsvarā man ir vairāk vietas. Lielajiem ir tendence būt tuvāk grozam, vairāk soda laukumā, bet es varu paplašināt laukumu, esot bīstams no tālienes. Šoreiz varbūt neiekrita (3p. 2/7 - aut.piez.) tik daudz tālmetienu, bet šī priekšrocība man būs vienmēr, ja spēlēšu kā centrs."

Porziņģis arī norādīja, ka iepriekš gūtais potītes savainojums vairs nav jūtams un ir priecīgs, ka no tā atguvies ļoti ātri.

"Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks atzina, ka ar Porziņģi sastāvā komandas sniegums ir ievērojami labāks: "Viņa augums, spēja trāpīt metienus un paplašināt laukumu ļāva Derikam [Rouzam], ar Kristapu spēlējot "pick'n'roll" sadarbības, biežāk un vieglāk veikt caurgājienus. Kristaps uzliek pretinieku komandām lielu spiedienu. Šodien uzbrukām ar 42% precizitāti, bet tik un tā izcīnījām uzvaru. Salīdzinot ar iepriekšējo spēli, šajā aizsardzība bija daudz labāka."

Izmantotie resursi:
New York Knicks | The Official Site of the New...

  +2 [+] [-]

, 2017-03-02 10:45, pirms 7 gadiem
Viss jau bija labi,bet nevar nepamanit to,ka tiesi Kristaps loti daudz krit ieksaa aizsardziba,gan uz trijnieku izspeles,gan zem groza,spelejot tiesi uz Kristapu nu loti daudz brivie punkti no groza apaksas un 3pt liniju!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-02 10:51, pirms 7 gadiem
Beidzot abi būs atrisinājuši konfliktu, jo Melo gribēja būvēt aviācijas bāzi Alsungā, bet Kristapam tas nepatika, jo ompene tuvu dzīvojot, laikam vienojās par citu ciemu.

  +5 [+] [-]

, 2017-03-02 11:08, pirms 7 gadiem
Kristaps pārņemis kkādu melno brāļu swagu, un laikam uzskata ka viņam ir pārāk daudz talanta uzbrukumā, lai spēlētu aizsardzībā! Šonakt viņš ar Melo regulāri iekrita acīs, kad pretinieki skrien ātrajā, bet šie ar Melo lēnām kā pēc aliņa uz veikalu! Rozītis pielicis aizsardzībā, bet pēdējās spēlēs ļoti patīk Lee, kurš regulāri stīlo, bloķē, un lec pēc katras bumbas!

  +4 [+] [-]

, 2017-03-02 11:13, pirms 7 gadiem
Pēc katras uzvarētas spēles nākas dzirdēt kaut ko līdzīgu šim, tikai pēc tam seko 5 zaudētas spēles. Nu nevar vini kā komanda ne par ko nopietnu cīnīties. Spēlējot katru spēli kā šo viņi smagi dabūs iekšā no east top 4, nerunajot nemaz par west. Tad par ko tad te iet runa? Daudz prātīgāk būtu vienkārši notankot spēles, it sevišķi pret tiešajiem konkurentiem par labāku piku. Tāpēc ņemt šādas spēles par kaut kādu paraugu ir muļķības.

  +5 [+] [-]

, 2017-03-02 11:15, pirms 7 gadiem
Tipiskās pozitīvās runas pēc retajām uzvarām. Ja paņems no nākamajām 5 spēlēm vismaz 4 vinnes, tad varēs runāt. Interesanti, ka playoffi nav nereāli tālu.

  -4 [+] [-]

, 2017-03-02 11:26, pirms 7 gadiem
cobham rakstīja: Tipiskās pozitīvās runas pēc retajām uzvarām. Ja paņems no nākamajām 5 spēlēm vismaz 4 vinnes, tad varēs runāt. Interesanti, ka playoffi nav nereāli tālu.
Tu doma,ka vajag to pazemojumu knicks,pleiofus?

  +3 [+] [-]

, 2017-03-02 11:43, pirms 7 gadiem
Tad tur nekas nesanāks, jo ne katru vakaru pretī nāks pilnīgākie nabagi.

  +4 [+] [-]

, 2017-03-02 12:15, pirms 7 gadiem
furios rakstīja: Viss jau bija labi,bet nevar nepamanit to,ka tiesi Kristaps loti daudz krit ieksaa aizsardziba,gan uz trijnieku izspeles,gan zem groza,spelejot tiesi uz Kristapu nu loti daudz brivie punkti no groza apaksas un 3pt liniju!!!
Bet jautājums tev, vērotājam, vai tu jebkuram citam spēlētājam komandā arī pievērs tik lielu un pastiprinātu uzmanību šādās situācijās?

Es personīgi, skatoties Knicks spēles ļooti pievēršu uzmanību katrai Kristapa kustībai un jā, bieži šķiet, ka KP iekrīt, bet kad apzināti sāku pievērst uzmanību kādam konkrētam citam spēlētājam, tas pats - tu redzi katru mazāko kļūdu.

Kopumā, ar KP laukumā komanda defā ir daudz labāka un punkts.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-02 12:18, pirms 7 gadiem
furios rakstīja: Tu doma,ka vajag to pazemojumu knicks,pleiofus?
NBA ja tu tiec playoffos ir milzīgs sasniegums, un it īpaši priekš NYK tas ir nepieciešams kā ēst, jo visa NY gaida n-tos gadus, ka viņi spēlētu Playoffos. Otrkārt, Austrumos praktiski nevienai komandai nav cerību pret Cavs, un pag.gados visi pirmās 2 kārtas pa nullēm pakāsa viņiem

  +3 [+] [-]

, 2017-03-02 12:45, pirms 7 gadiem
muldonis rakstīja: Kristaps pārņemis kkādu melno brāļu swagu, un laikam uzskata ka viņam ir pārāk daudz talanta uzbrukumā, lai spēlētu aizsardzībā! Šonakt viņš ar Melo regulāri iekrita acīs, kad pretinieki skrien ātrajā, bet šie ar Melo lēnām kā pēc aliņa uz veikalu! Rozītis pielicis aizsardzībā, bet pēdējās spēlēs ļoti patīk Lee, kurš regulāri stīlo, bloķē, un lec pēc katras bumbas!
Var jau arī bez piecām desmitos iet pēc aliņa. Tas ir brīdis, kad Bolts ātrumā tiek pārspēts.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-02 12:49, pirms 7 gadiem
muldonis rakstīja: Kristaps pārņemis kkādu melno brāļu swagu, un laikam uzskata ka viņam ir pārāk daudz talanta uzbrukumā, lai spēlētu aizsardzībā! Šonakt viņš ar Melo regulāri iekrita acīs, kad pretinieki skrien ātrajā, bet šie ar Melo lēnām kā pēc aliņa uz veikalu! Rozītis pielicis aizsardzībā, bet pēdējās spēlēs ļoti patīk Lee, kurš regulāri stīlo, bloķē, un lec pēc katras bumbas!
KP dēļ traumām jau izlaidīs pārāk daudz spēles, un puse no tajām, kurās ir piedalījies ir sakrājis 5 vai 6 piezīmes. Domāju, izkrītot Noah and Hernangomez, Kristaps negribēja salasīt muļķīgas piezīmes, kuras pret viņu svilpj visu laiku. Ja būtu nospēlējis pilnu sezonu, varu derēt būtu līderis piezīmēs.. arī tagad nav tālu no tā...

  +2 [+] [-]

, 2017-03-02 13:25, pirms 7 gadiem
furios rakstīja: Tu doma,ka vajag to pazemojumu knicks,pleiofus?
Tev gan interesants skats uz lietām. Apmēram tad var uzdot tev jautājumu, kāda jēga dzīvot, ja beigās tāpat būs jānoliek karote?

     [+] [-]

, 2017-03-02 13:34, pirms 7 gadiem
KillerLoop rakstīja: Tev gan interesants skats uz lietām. Apmēram tad var uzdot tev jautājumu, kāda jēga dzīvot, ja beigās tāpat būs jānoliek karote?
Padoma pats,labak tankot tagad un dabut kadu talantigu pg drafta vai ari iet uz pleifoiem un nedabut neko sakarigu?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-02 13:46, pirms 7 gadiem
Nu te komentāros daudzi gudri runā, bet būsim godīgi, ko tiem basketbilistiem citu teikt? Teikt, ka viss ir pakaļā, ka tāpat play off vairs nespīd? Kurš ies skatīties tādu komandu? Kurš bendēs savu reputāciju? Nesmīdiniet kaķus ar saviem pārgudrajiem komentāriem! Tāpat visiem ir skaidrs, ka arī ar pamatīgu finiša spurtu var nepietikt, lai tiktu play off, bet tas nenozīmē ka komanda necīnīsies...

     [+] [-]

, 2017-03-02 20:39, pirms 7 gadiem
Nebij laika iepriekš lasīt KP komentus. Bet visi ir vienādi. Pēc uzvaras - tā mums jāspēlē vislaik, pēc zaudējuma - tā mums nevajag spēlēt. lai jau veicas, un bez traumām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-02 22:04, pirms 7 gadiem
"Jāspēlē katru spēli" vai tomēr "katra spēle" ?? Porziņģis kļūdījās vai Siliņam gramatika jāatkārto?