Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Celtnieka/LSPA" handbolisti izbraukumā piekāpjas Baltijas līderiem

"Celtnieka/LSPA" handbolisti izbraukumā piekāpjas Baltijas līderiem
"Celtnieka"/LSPA handbolisti Lauris Eglītis un Artis Laganovskis
Foto: Sandra Škutāne

Baltijas Handbola līgā zaudējumu piedzīvoja "Celtnieka/LSPA" handbolisti, kas izbraukumā atzina turnīra līdervienības "Polva Serviti" pārākumu ar 24:37.

Jau pēc pirmā puslaika Igaunijas komanda bija iekrājusi pieklājīgu astoņu vārtu pārsvaru (19:11), bet atlikušajā laikā palielināja savu vadību par pieciem vārtiem, beigās uzvarot ar pārliecinošo 37:24.

"Celtnieka/LSPA" labā pa četriem vārtiem guva Artis Laganovskis un Emīls Reniņš, bet pa trim bumbām pievienoja Artis Kurmēns un Normunds Blome.

"Celtnieka/LSPA" handbolisti Baltijas līgā ieņem sesto vietu astoņu komandu kopvērtējumā ar trim uzvarām 11 spēlēs. Šodienas pretinieks – "Polva Serviti" – ir ticis pie deviņiem panākumiem 10 mačos un ieņem pirmo vietu kopvērtējumā.

Nākamā Baltijas līgas spēle Latvijas komandu sagaida 2.martā, kad "Celtnieks/LSPA" viesosies Klaipēdā pie "Dragunas" handbolistiem. "Dragunas" deviņās spēlēs ir ticis pie četrām uzvarām un viena neizšķirta, ar deviņiem punktiem ieņemot ceturto vietu.

"Celtnieka/LSPA" punktu guvēji spēlē pret "Polva Serviti": Laganovskis 4, Reniņš 4, Blome 3, Kurmēns 3, Lazdiņš 2, Čikuts 2, Lejnieks 2, Lielais 2, Eglītis 1, Freibergs 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv
Baltic Handball league | News