Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ogres un Jūrmalas handbolistu maču skaties Sportacentrs TV

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ogres un Jūrmalas handbolistu maču skaties Sportacentrs TV
Arvis Laganovskis Ogres komandas kreklā 2008./2009. gada sezonā
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Virslīgas čempionātā vīriešiem sestdien vienlaicīgi plkst. 13:00 sāksies divas aizraujošas spēles. Pirmā četrinieka grupā "HK Vaiņode" uzņems "ASK/LU", bet Spuņņciemā grupā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā "Jūrmalas Sports" tiksies ar "HK Ogre" vienību.

Spēli no Spuņņciema video tiešraidē demonstrēs Sportacentrs TV.

HK Vaiņode - ASK/LU

Aizvadītajā nedēļas nogalē "HK Vaiņode" handbolisti savā laukumā negaidīti ar 35:34 pieveica čempionus "SK Latgols", bet "ASK/LU" savā laukumā ar 30:36 atzina Dobeles "Tenax" pārākumu.

Lai arī abu komandu spēlē pirmajā aplī ASK sporta zālē uzvaru ar 38:34 svinēja "ASK/LU" handbolisti, par favorīti šajā duelī jāuzskata kurzemniekus, kas savā laukumā šosezon zaudējuši tikai vienu spēli (pret Tenax).

"ASK/LU" un "HK Vaiņode" no līderu divnieka jau atpaliek attiecīgi par septiņiem un astoņiem punktiem. Teorētiski abām komandām vēl ir iespēja pacīnīties par vietas nodrošināšanu pusfinālā, taču reāli - praktiski neiespējami.

Jebkurā gadījumā sestdien abas komandas cīnīsies par katru laukuma metru, lai nākamajā posmā iegūtu teorētiski vājāku pretinieku.

Jūrmalas Sports - HK Ogre

Galvenā uzmanība šo abu komandu duelī jāpievērš ogrēnietim Arvim Laganovskim, kurš pēc vairāk nekā trīs sezonu prombūtnes janvārī atgriezies savas dzimtās komandas sastāvā. Pirmajās divās spēlēs Laganovskis atzīmējās ar 20 gūtajiem vārtiem, bet "HK Ogre" kopā ar "LSPA/NB SAN" kļuvuši par galvenajiem favorītiem par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Sezonas pārtraukumā Jūrmalas komandai pievienojās Mareks Černousovs un Jānis Šteinbergs, taču pret sīvākajiem konkurentiem "RTU" un "LSPA/NB SAN" šajā gadā tika izcīnīts tikai viens punkts (neizšķirts ar RTU). Līdz šim "Jūrmalas Sports" kontā ir tikai uzvaras pār "RVR/Garšu darbnīca" vienību, kas deviņu komandu konkurencē to ierindo tikai astotajā pozīcijā. Tikai panākums pret Ogri var atjaunot jūrmalnieku pārliecību par saviem spēkiem un cerības par iekļūšanu labākajā divniekā savā grupā.

Abu komandu spēlē pirmajā aplī Spuņņciemā ogrēnieši pēdējās četras minūtēs atspēlēja divu vārtu (28:30) deficītu un svinēja uzvaru ar 32:30.

Virslīga sievietēm

Interesantākie mači sestdien notiks Salaspilī un Rīgā. Jau plkst. 10:00 "Salaspils HK" savā laukumā uzņems "Skrīveri" handbolistes, bet plkst. 14:00 LSPA sporta zālē "LSPA" tiksies ar "SK Latgols". Pirmajās divās savstarpējās spēlēs uzvaras svinēja "Skrīveri" un "LSPA" handbolistes, taču pretinieces noteikti ir gatavas šo attiecību grozīt.

Vēl tajā pašā dienā plkst. 15:00 Ulbrokā "Stopiņu NHK" handbolistes spēlēs ar Dobeles SS vienību.

Visām spēlēm varēs sekot teksta tiešraidē handball.lv, bet "Jūrmalas Sports" - "HK Ogre" mačs tiks demonstrēts video tiešraidē Sportacentrs TV.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

  +1 [+] [-]

, 2013-02-02 09:33, pirms 11 gadiem
Jā, atrada arī spēli ko parādīt, it kā šodien nebūtu līderu galā interesanta spēle!!!

     [+] [-]

, 2013-02-02 09:45, pirms 11 gadiem
vainodfan rakstīja: Jā, atrada arī spēli ko parādīt, it kā šodien nebūtu līderu galā interesanta spēle!!!
nē nu protams ka jārdāda tikai vaiņodes spēles, jo citas takš nav interesantas... paņem norganizē tiešraidi un rādīs arī vaiņodi pa sportacentrs.com.. nevienam nav liegta iespēja piedalīties handbola popularizēšanā..

  -1 [+] [-]

, 2013-02-02 10:04, pirms 11 gadiem
Protams labāk jau parādīt LSPA 5-6 reizes, bet RVR nevienu. Domāju ka arī varētu noorganizēt, tikai tas jau noteikti nav atkarīgs no HK Vaiņodes, bet sporta centra.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-02 10:17, pirms 11 gadiem
vainodfan rakstīja: Protams labāk jau parādīt LSPA 5-6 reizes, bet RVR nevienu. Domāju ka arī varētu noorganizēt, tikai tas jau noteikti nav atkarīgs no HK Vaiņodes, bet sporta centra.
Labrīt, govis jau izslauci??? Varbūt paskaties , translēto spēļu sarakstā un tad pamanīsi, ka Ogres spēles nav rādītas, nu, bet, ak jā pirms kaut ko ievemt te, nevar paskatīties vai tas vispār ir loģiski!!!

     [+] [-]

, 2013-02-02 13:56, pirms 11 gadiem
Raiti?!? bet "ASK/LU" savā laukumā ar 30:36 atzina Dobeles "Tenax" pārākumu... man liekas,ka ar rezūltātu kautkas nav kārtībā...