Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

"ASK/LU" un "Jūrmalas Sports" izcīna uzvaras, Baltijā - zaudējumi

"ASK/LU" un "Jūrmalas Sports" izcīna uzvaras, Baltijā - zaudējumi
Kaspars Naglis (ASK/LU)
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Virslīgas čempionātā pie svarīgām uzvarām sestdien savā grupā tika "ASK/LU" un "Jūrmalas Sports" handbolisti, kamēr Baltijas līgā kārtējās neveiksmes piedzīvoja "LSPA/NB SAN" un Dobeles "Tenax".

"ASK/LU" izbraukumā negaidīti pārliecinoši ar 30:25 (13:9) pieveica "HK Vaiņode" handbolistus. Izcīnītie divi punkti joprojām saglabā augstskolas komandai iespēju pacīnīties par iekļūšanu uzreiz turnīra pusfinālā, taču tad noteikti turpmākajās spēlēs jāizcīna punkti pret Dobeles "Tenax" un "SK Latgols", kas šosezon vēl nav izdevies.

Uzvarētājiem deviņus vārtus guva Kaspars Naglis, bet sešas reizes atzīmējās Emīls Reniņš. Mājinieku sastāvā sešus precīzus metienus izdarīja Oskars Pāvils un Kristaps Mickus, bet trīs - Andis Grundmanis.

Svarīgu uzvaru par iekļūšanu čempionāta ceturtdaļfinālā izcīnīja "Jūrmalas Sports" handbolisti, kas ar 26:25 (17:14) savā laukumā pieveica "HK Ogre" vienību. Tā bija tikai jūrmalnieku trešā uzvara šajā sezonā.

Uzvarētājiem astoņus vārtus guva Edvīns Latkovskis, bet piecus - Raitis Ence. Viesiem desmit precīzus metienus izdarīja Arvis Laganovskis, bet sešus - Andris Pozņaks.

Baltijas līgā "LSPA/NB SAN" izbraukumā ar 29:37 (13:15) zaudēja līderiem Minskas SKA, bet Dobeles "Tenax" ar 29:36 (15:18) piekāpās "Riihimaen Cocks" vienībai.

"LSPA/NB SAN" komandā deviņus vārtus guva Artis Kurmēns, septiņus - Andis Ērmanis, savukārt "Tenax" sastāvā rezultatīvākais ar desmit vārtiem bija jau pieminētais Arvis Laganovskis.

Svētdien "LSPA/NB SAN" izbraukumā plkst. 15:00 spēlēs ar Kauņas "Granitas" handbolistiem, bet Dobeles "Tenax" plkst. 14:00 pie sevis uzņems "HC Kehra" vienību.

Pirmo uzvaru sezonā izcīnīja "Salaspils HK" handbolistes, kas savā laukumā ar 40:39 (22:17) pastarīšu duelī pārspēja "Skrīveri" vienību. Vēl "LSPA" ar 32:28 (13:10) pieveica "SK Latgols", bet "Stopiņu NHK" ar 44:27 (21:17) sagrāva Dobeles SS handbolistes.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


, 2013-02-03 02:14, pirms 11 gadiem
Laganovskim vienā dienā 2 spēles 2 dažādās komandās un katrā spēlē pa 10 goliem. Iespaidīgi!
, 2013-02-03 05:34, pirms 11 gadiem
Paldies tiesneši ka darījāt visu lai rīga būtu 3,trijniekā. Super nostrādājāt. Beigās jau atkal kautiņš tik nefilmeja laikam . Laiks padomāt par tiesnesiem ja jau otro spēli pēc kartas izlaiž. Un vēl neredz kas jo brilles pa vāju. Soda jau spēlētājus bet vai kāds ir aizdomājies ka varētu arī tiesnesus sodīt diez vai. 2 spēles pa daudz un tā vairs nav sakritība.
, 2013-02-03 08:16, pirms 11 gadiem
nesaprotu,vai pa tiešām grūti pierakstīt cik katrs ir sametis,netikai rezūltatīvākos...?!?!
, 2013-02-03 10:03, pirms 11 gadiem
vainodfan rakstīja: Paldies tiesneši ka darījāt visu lai rīga būtu 3,trijniekā. Super nostrādājāt. Beigās jau atkal kautiņš tik nefilmeja laikam . Laiks padomāt par tiesnesiem ja jau otro spēli pēc kartas izlaiž. Un vēl neredz kas jo brilles pa vāju. Soda jau spēlētājus bet vai kāds ir aizdomājies ka varētu arī tiesnesus sodīt diez vai. 2 spēles pa daudz un tā vairs nav sakritība.
protams protams... un vēl to spēli nerādīja sportacentrā... vispār visa handbola sabiedrība ir nostājusies pret vaiņodi.. drošvien LHF ilgtermiņa plāna ir likvidēt HK Vaiņode... nu tu takš esi pajocīgs...
, 2013-02-03 10:12, pirms 11 gadiem
Laganovskis Artis LSPA/NB SAN 11 spēles 40 bankas

Laganovskis Arvis HK Ogre 3 spēles 30 bankas

šisezonas jautājums vai Arvis apdzīs brāli!!!???? jau 09.02.13 pirmā viņu tikšanās pretējos ierakumos!!!! un kas svarīgi ka tieši šājā spēlē Arvis iemetot 10 bankas un neļaujot brālim iemest var viņu noķert...
, 2013-02-03 10:28, pirms 11 gadiem
vainodfan rakstīja: Paldies tiesneši ka darījāt visu lai rīga būtu 3,trijniekā. Super nostrādājāt. Beigās jau atkal kautiņš tik nefilmeja laikam . Laiks padomāt par tiesnesiem ja jau otro spēli pēc kartas izlaiž. Un vēl neredz kas jo brilles pa vāju. Soda jau spēlētājus bet vai kāds ir aizdomājies ka varētu arī tiesnesus sodīt diez vai. 2 spēles pa daudz un tā vairs nav sakritība.
kāda runa var būt par to ka nokoda maču ja 2:05 min pirms beigām bija -9 vaiņodei.. -9 pats no sevis un no tiesnešiem nevar rasties.. pietiks sūdzēties, laiks trenēties!!!!
, 2013-02-03 10:46, pirms 11 gadiem
flocis rakstīja: nesaprotu,vai pa tiešām grūti pierakstīt cik katrs ir sametis,netikai rezūltatīvākos...?!?!
Sorry, floci. Pēc diennakts brauciena Rīga - Minska - Kauņa, tiešām bija grūti. Citreiz neslinkoju
, 2013-02-03 14:53, pirms 11 gadiem
Dienas jautājums!!! Kāpēc pēc katra zaudējuma līdzīgā spēlē, Vaiņodies līdzjutēji vienmēr atrod vainīgos?
, 2013-02-03 20:05, pirms 11 gadiem
ultramens rakstīja: Dienas jautājums!!! Kāpēc pēc katra zaudējuma līdzīgā spēlē, Vaiņodies līdzjutēji vienmēr atrod vainīgos?
šoreiz pat nebija līdzīga spēle - ASK pārliecinoši kontrolēja - šoreiz Vaiņode bez variantiem zaudēja..
kur tas vainodfan redzēja kautiņu?
skumji tā teikt, bet čalim nav pilns rublis..
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

MSĢ pieveic ludzāniešus un iekļūst Latvijas kausa finālā

Šodien Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā uzvarēja Murjāņu sporta ģimnāzijas komanda, kura ar 38:21 izbraukumā pieveica Ludzas “Latgols” vienību. Jau pēc nedēļas kausa izcīņas finālā Rīgā spēkosies “MSĢ” pret “HK Ogre/Hydrox”.
Dainis Krištopāns spēlē pret "Wetzlar". Foto: Roland Sippe/Eibner/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns trāpa pusi no metieniem, "Melsungen" vēl japagaida ceļazīmi uz Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgas 32. (no 34) kārtā Daiņa Krištopāna komanda "Melsungen" savā laukumā piekāpās (21:23) "Wetzlar" vienībai.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

Ar veiksmīgu otro puslaiku Latvijas kausa pusfinālu handbolā sasniedz MSĢ

Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā iekļuvuši Murjāņu sporta ģimnāzijas handbolisti, kuri vakar kvalifikācijas 2. kārtā pārspēja “ASK Zemessardze/LSPA” komandu ar 31:25. Sestdien murjāniešiem paredzēta pusfināla cīņa Ludzā pret “SK Latgols”.