Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" spēlētāji un treneri pēc zaudējuma Ziemas klasikā apmierināti ar sniegumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" spēlētāji un treneri pēc zaudējuma Ziemas klasikā apmierināti ar sniegumu
Bufalo "Sabres" spēlētāji pēc neveiksmes
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga vakar aizvadīja desmito Ziemas klasiku vēsturē. Uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" pirmajās deviņās minūtēs ielaida divus vārtus, taču atspēlējās un tika pie punkta. Tomēr pagarinājumā uzvaru ar 3:2 izcīnīja Ņujorkas "Rangers". Pēc neveiksmes gan galvenais treneris Fils Hauslijs, gan spēlētāji atzinīgi izteicās par sniegumu.

"Ir diezgan nepatīkami apzināties, ka spēles ievadā nebijām gatavi, bet pēc tam aizvadījām divas labas trešdaļas," teica aizsargs Rasmuss Ristolainens, kura metiens no zilās līnijas ļāva Bufalo "Sabres" panākt izlīdzinājumu. Soms izcēlās otrajā spēlē pēc kārtas, gūstot otros vārtus sezonā. "Visu laiku esmu izdarījis daudz metienu, bet beidzot ir pareizie rikošeti un ripas krīt iekšā."

"Komandā ir diezgan daudz spēlētāju, kuri kādu laiciņu nebija spēlējuši uz tik lielas skatuves. Mačs vairāk līdzinājās playoff, ņemot vērā lielo uzmanību no visām pusēm," neveiksmīgo ievadu skaidroja uzbrucējs Kails Okposo. "Tā bija laba iespēja, no kuras mācīties. Kad iekļūsim izslēgšanas spēlēs, būs ko atcerēties un izdarīt secinājumus."

"Šķita, ka pirmā trešdaļa aizskrēja divu sekunžu laikā. Notika tik daudz," teica uzbrucējs Sems Reinhārts, kurš vairākumā tika pie atlēkušās ripas un guva "Sabres" pirmos vārtus, pārtraucot savu 17 sauso spēļu sēriju. Reinhārts spēlēja vienā maiņā ar Zemgu Girgensonu. "Jā, tas bija viens no patīkamākajiem vārtu guvumiem manā mūžā."

"Izbaudīju šo peredzi. Spēle varēja beigties citādi, bet lepojos ar puišiem un mūsu sniegumu. Uzskatu, ka aizvadījām labu maču. Vairākās situācijās likām pretiniekiem pamatīgi satrūkties. Droši vien izskatījāmies labāk, bet neuzvarējām," teica Okposo.

Ar sniegumu apmierināts bija arī komandas galvenais treneris Fils Hauslijs. "Pēc nonākšanas iedzinējos reaģējām pareizajā veidā. Protams, spēlētāji gribētu, lai rezultāts būtu citāds, tomēr pieredze kopumā bija vienreizēja," teica Hauslijs, kurš jokojot piemetināja, ka nav dzirdējis Ņujorkas līdzjutējus. Lai gan spēle notika Ņujorkā, nominālā mājiniece bija "Sabres".

"Protams, ka ticam saviem spēkiem, kad nonākam iedzinējos. Zinām, kas jādara, lai atspēlētos. Zinājām, ka jāatgriežas pie savas spēles, un situācija kļūs labāka. Spēles sākumā pārāk daudz baudījām apkārt notiekošo. Brīdī, kad sapratām, ka tā ir parasta spēle, pārņēmām iniciatīvu," teica komandas uzbrukuma līderis Džeks Aikels.

Izmantotie resursi:
Sabres learn the big stage needs to be embraced...

  +3 [+] [-]

, 2018-01-02 19:12, pirms 6 gadiem
Ja komanda un arī pats treneris ir apierināti ar zaudējumu, tad šī komanda nekad neko nesasniegs... un patreizējā vieta tabulā viņiem ir atbilstoša.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-02 21:18, pirms 6 gadiem
Jau kuro sezonu viņi ir apmierināti ar zaudējumu. Ir izaudzināta laba zaudētāju komanda.