Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pārtrūkst "Clippers" 17 uzvarēto spēļu sērija

Jānis Celmiņš

Pārtrūkst "Clippers" 17 uzvarēto spēļu sērija
Bleiks Grifins
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" rindās šonakt laukumā spēlē pret Protlendas "Trail Blazers" atgriezās viena no kluba spilgtākajām zvaigznēm Amarē Stademairs, komandas uzbrukuma līderis Karmelo Entonijs guva 45 punktus, taču uzvarai ar to bija par maz. Panākumu mačā svinēja "Trail Blazers" – 105:100. Citā aizvadītās nakts spēlē 17. uzvarēto spēļu sēriju līdz 18 nav izdevies pagarināt Losandželosas „Clippers” basketbolistiem.

Entonija 45 punkti un Stademaiera atriešanās neglābj „Knick”

Pēc oktobrī veiktās ceļgala operācijas, laukumā šonakt atgriezies Ņujorkas „Knicks” 30 gadus vecais spēka uzbrucējs Amarē Stademaiers. Viņa atgriešanās notika mačā pret Portlendas „Trail Blazers” un fani „Madison Square Garden” arēnā viņu sagaidīja pienācīgi, taču jau pēc brīža ovācijas pārvērtās svilpienos, kas gan bija veltīti ne tikai Stademaieram, bet gan visai komandai. Ņujorkieši šonakt nespēja apturēt „Trail Blazers” basketbolistus. Mājiniekus no zaudējuma neglāba pat Karmelo Entonija 45 gūtie punkti (sezonas rezultatīvākā spēle). Stademaiers pirmajā mačā pēc atgriešanās laukumā 17 minūtēs guva sešus punktus.

Uzvarētāju rindās tikmēr 26 punktus guva Nikolas Batums, bet 21 pievienoja Demians Lilards.

Pārtrūkst „Clippers” uzvaru sērija

Citā aizvadītās nakts cīņā pārtrūka Losandželosas „Clippers” 17. uzvaru sērija. Līdzšinējā komandas vēsturē komandai nekad nebija izdevies izcīnīt 17 uzvaras pēc kārtas, taču pagarināt sēriju līdz 18 uzvarētiem mačiem pēc kārtas vienībai nebija pa spēkam. „Clippers” pēdējo reizi zaudējuma garšu bija izjutusi šobrīd tik senajā 26. novembrī, taču aizvadītajā naktī viesos piekāpās Denveras „Nuggets” basketbolistiem – 78:92.

Šī bija pirmā reize pēdējās 18 spēlēs, kurās „Clippers” līderis Bleiks Grifins no spēles realizēja mazāk par pusi metienu (4/11), kamēr „Nuggets” labā 10 un vairāk punktus guva uzreiz septiņi spēlētāji. Rezultatīvākais no viņiem bija Danilo Galināri, kura rēķinā 17. „Clippers” labā pa 12 punktiem jau pieminētajam Grifinam un uz maiņu nākušajām Erikam Bledso.

Zaudē arī „Lakers”

Neveiksmes turpina vajāt otru Losandželosas komandu „Lakers”, kurai šīs ir sliktākais sezonas sākums kopā 2002./2003. gada sezonas. Aizvadītajā naktī „Lakers” komanda savā laukumā bija spiesta Filadelfijas „76ers” pārākumu (99:103), piedzīvojot jau 16. zaudējumu aizvadītajā 31 sezonas mačā. Komandu no zaudējuma neglāba arī Kobe Braients, kura rēķinā šonakt 36 punkti.

1 2 64 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-01-02 09:19, pirms 11 gadiem
man žēl Bleiku Grifinu. Iešu paraudāt ! Un pēc tam ierakstīšu to viņa twitterī

  +1 [+] [-]

, 2013-01-02 09:21, pirms 11 gadiem
Cliperu zauda jau bija redzama viņu sejās labu laiku pirms spēles beigām...
Knics - viss ir, enkurs ir atgriezies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-01-02 09:41, pirms 11 gadiem
Žēl par Knicks. Ja tagad dēļ Atmares viss sāks iet uz leju, tad ne mirkli nedomājot ir jāmaina viņš prom pret vēl kādu labu bench spēlētāju.

  +3 [+] [-]

, 2013-01-02 09:46, pirms 11 gadiem
Ja Džrū Holidejs netiks uz all star game tad tas ir psc...vienīgais kurš austrumos ir varbūt labāks par viņu ir Rondo.Derons noteikti šosezon nav tik labs,un tad atliek Kairijs Ērvings, bet ņemot vēra ka viņš bija ilgi traumēts un Cavaliers ir vieni no pēdējiem tādēļ es nedotu Varežao un Ērvingam savas balsis jo viņi nav pelnijuši, tad jau drīzāk Monta Ellis...

Go Sixers.

  +3 [+] [-]

, 2013-01-02 09:50, pirms 11 gadiem
Philly21 rakstīja: Ja Džrū Holidejs netiks uz all star game tad tas ir psc...vienīgais kurš austrumos ir varbūt labāks par viņu ir Rondo.Derons noteikti šosezon nav tik labs,un tad atliek Kairijs Ērvings, bet ņemot vēra ka viņš bija ilgi traumēts un Cavaliers ir vieni no pēdējiem tādēļ es nedotu Varežao un Ērvingam savas balsis jo viņi nav pelnijuši, tad jau drīzāk Monta Ellis...

Go Sixers.
es ar to baigi pārdzīvošu. Man jau 0.7 stāv skapī, lai remdētu savas sāpes, ja Džrū Holidejs tomēr netiks

  -2 [+] [-]

, 2013-01-02 09:53, pirms 11 gadiem
Detlefs rakstīja: Šitā zaudēt Denverai ar tik vāju spēli,nu puse komanda ar kkur lidinājās(spēlētāji).
Žēl jau ir,bet paliks starp trijām komandām ar skaitli 17..
Knicks 1puslaiks aizgāja Karmelo zīmē,bet nekas traģisks nav noticis.
Amāram vajadzīgs laiks iespēlēšanai un atgūt formu.
Kamēr Kobe metīs 30pts,tad LAL uzvaras varēs retāk izcīnīt.
Viņi, kā komanda nespēlē,lai arī cik ļoti censtos uzvarēt.
Jau 1 dienā teicu-ar D'Antoni izgāzīsies.
žēl Šitas Lakers pāraksta kluba izcilo vēsturi.
esi skatījies kādu spēli LAL, kad spried tik pastulbi. Kobe ir vienīgais, kas pagaidām velk komandu. Aizvada vienu no labākajām sezonām. Un ja neviens no komandas nespēj iemest, tad nav citu variantu kā ņemt uz sevi spēli. Un KB24piespēļu vidēji spēlē ir pietiekami.

  +3 [+] [-]

, 2013-01-02 09:55, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Žēl par Knicks. Ja tagad dēļ Atmares viss sāks iet uz leju, tad ne mirkli nedomājot ir jāmaina viņš prom pret vēl kādu labu bench spēlētāju.
Magic Studemairs labi noderētu,vismaz būtu kāda zvaigzne un papildinājums zem groza,tik nav ko dot pretī,ja nu vienīgi Turkuoglu,bet tam mega liela alga,bet Knicks jau tādus ciparus var atļauties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-01-02 10:01, pirms 11 gadiem
noskatījos hilaitu par Clipers spēli,nez vai Šaks savā sadaļā ievietos sava mīļākā spēlētāja Makgī pirmo precīzo trīnīti viņa karjēras laikā?

  +2 [+] [-]

, 2013-01-02 10:01, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: Magic Studemairs labi noderētu,vismaz būtu kāda zvaigzne un papildinājums zem groza,tik nav ko dot pretī,ja nu vienīgi Turkuoglu,bet tam mega liela alga,bet Knicks jau tādus ciparus var atļauties
Noderētu, bet vai tas būtu labi nākotnes vārdā? Magic jau tradicionāli audzinājuši labākos centrus NBA, un šobrīd iet uz nākamo skaļo pieteikumu - Vuceviču. Nu negribu, lai viņš pazūd dēļ viena Amares. Pie tam, Knicks domāju, ka diezvai mainīs šādu spēlētāju uz šīs pašas konfrences komandu.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-02 10:05, pirms 11 gadiem
Celtics-Fan rakstīja: vai tad LAL negrībēja Gasolu mainīt ?
piedāvā pret Studemairu mainīt?Lakers jau tā pietiek metēju un bumba ir tikai viena,drīzāk jau kādu melnā darba darītāju viņiem vajag,kā Big Baby iekš Celtics pirms kāda laika,tagad Orlando vai Ibakas tipa ceturto nr

  +3 [+] [-]

, 2013-01-02 10:12, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Noderētu, bet vai tas būtu labi nākotnes vārdā? Magic jau tradicionāli audzinājuši labākos centrus NBA, un šobrīd iet uz nākamo skaļo pieteikumu - Vuceviču. Nu negribu, lai viņš pazūd dēļ viena Amares. Pie tam, Knicks domāju, ka diezvai mainīs šādu spēlētāju uz šīs pašas konfrences komandu.
Vučevičs nebūs nākotnes centrs,nevajag jau pēc vienas spēles celt debesīs(ja kas spēlē bija epizode,kur viņš pats savus metienus pielaboja no stīpas kādas četras vai piecas reizes-cik viņam par to atlēkošās pieskaita?),Orlando tagad ir pārejas sezona un jaunā,īstā tiks sākta būvēt tik nākamgad,ar daudzajām drafta izvēlēm un salīdzinot ar citām komandām lielajām rezervēm zem algu griestiem

  +4 [+] [-]

, 2013-01-02 10:32, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: Vučevičs nebūs nākotnes centrs,nevajag jau pēc vienas spēles celt debesīs(ja kas spēlē bija epizode,kur viņš pats savus metienus pielaboja no stīpas kādas četras vai piecas reizes-cik viņam par to atlēkošās pieskaita?),Orlando tagad ir pārejas sezona un jaunā,īstā tiks sākta būvēt tik nākamgad,ar daudzajām drafta izvēlēm un salīdzinot ar citām komandām lielajām rezervēm zem algu griestiem
Nu, ne viņš pirmais un ne viņš pēdejais kurš tā ir savu metienu pielabojis. Ir jāspēj novērtēt viņa talants tomēr, jo šis ir tikai otrais gads. Šī 29 reb spēle nevis pēkšņi viņu pataisīja par kko, bet parādīja, ka ar viņu var saistīt lielas lietas.

Es teiktu, ka Vucevičš varētu būt nākotnes centra paraugs.

Pie tam interesants fakts, ir tas, ka būdams kā otrgadnieks Nikola jau spēj dominēt pret saviem tiešajiem pretspēlētājiem. Tas tev neliek aizdomāties? Pievienoju bildi komentāram ar statistiku. Vinējis pēdejos 10 pretspēlētājus.
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-01-02 10:40, pirms 11 gadiem
Celtics-Fan rakstīja: žēl clippers gribējās lai viņi uzvar
atradis ko žēlot... cik tad var uzvarēt, lai kādreiz arī pakāš
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-01-02 10:46, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nu, ne viņš pirmais un ne viņš pēdejais kurš tā ir savu metienu pielabojis. Ir jāspēj novērtēt viņa talants tomēr, jo šis ir tikai otrais gads. Šī 29 reb spēle nevis pēkšņi viņu pataisīja par kko, bet parādīja, ka ar viņu var saistīt lielas lietas.

Es teiktu, ka Vucevičš varētu būt nākotnes centra paraugs.

Pie tam interesants fakts, ir tas, ka būdams kā otrgadnieks Nikola jau spēj dominēt pret saviem tiešajiem pretspēlētājiem. Tas tev neliek aizdomāties? Pievienoju bildi komentāram ar statistiku. Vinējis pēdejos 10 pretspēlētājus.
es jau nesaku,ka viņš nav labs,bet visi šie plusi ir savākti tad,kad Big Baby ir ārā ar traumu un viņš zem groziem ir palicis burtiski pēdējais spēks,pārējie nu nav dižie palīgi,tā ar savācās tā statistika

  +4 [+] [-]

, 2013-01-02 10:47, pirms 11 gadiem
Lakers sanākusi tipiska spēle. Kobem krietni virs 30 punktiem, teju 30 metieni, nulle rezultatīvu piespēļu un, protams, zāģis rezultātā.

  +4 [+] [-]

, 2013-01-02 10:48, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Kas tas par murgu? Vnk pārrēcies.

Ja, piemēram, GSW spēlē pret LAL(LAL uzvar) un Lee savāc labāku statistiku par Hovardu, vai Lee ir labāks uzreiz? Vai jāvaino Hovards, ka viņam ir tāds individuālists komandā kā kobe?

Pēc visa tava teiktā ir jāsecina, ka Varežao ir labākais C iekš NBA, tikai fakts ir tāds, ka tajā komandā vienkārši nav neviens cits, kas varētu atlecošās vākt.

Šitais baltais puika IR un PALIKS viduvēja spēlētāja līmenī... kaut kas līdzīgs Ašikam no CHI.
Ašiks ar nesen nesavāca baigo ražu zem groziem?un viņš tagad Hjūstonā

  +4 [+] [-]

, 2013-01-02 10:49, pirms 11 gadiem
Detlefs rakstīja: Šitā zaudēt Denverai ar tik vāju spēli,nu puse komanda ar kkur lidinājās(spēlētāji).
Žēl jau ir,bet paliks starp trijām komandām ar skaitli 17..
Knicks 1puslaiks aizgāja Karmelo zīmē,bet nekas traģisks nav noticis.
Amāram vajadzīgs laiks iespēlēšanai un atgūt formu.
Kamēr Kobe metīs 30pts,tad LAL uzvaras varēs retāk izcīnīt.
Viņi, kā komanda nespēlē,lai arī cik ļoti censtos uzvarēt.
Jau 1 dienā teicu-ar D'Antoni izgāzīsies.
žēl Šitas Lakers pāraksta kluba izcilo vēsturi.
Tu gan esi ieciklējies uz tiem +30 Paskaties box scoru, Gasols un Hovards pa abiem ir realizējuši 3 no 19 metieniem, ko vēl citu Kobem vajadzēja darīt kā mest pašam?

Un neesi ievērojis, ka saistība ar komandas līdera rezultatīvu spēli pret komandas sniegumu (uzvaru/zaudējumu) iet tālāk par Lakers? Labs piemērs ir Antonija 45 punkti Knicks zaudējumā. Tāpēc arī komandas uzbrukuma līderus par tādiem sauc, jo viņi ir pirmā un pēdējā (atspēlē atpakaļ pēc nolūzušas kombinācijas izspēles) opcija uzbrukumā.

Interesanti, ka tad, kad Lakers uzvarēja 5 spēles pēc kārtas un Kobe guva 30+ tad gan Tu klusēji Noskaties šogad kādu Lakers spēli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-02 11:00, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Cliperu zauda jau bija redzama viņu sejās labu laiku pirms spēles beigām...
Knics - viss ir, enkurs ir atgriezies.
Amare jau nāca spēlē no soliņa, tātad pieņēmis nesavtīgo 6. spēlētāja lomu. Par enkuru viņu varētu saukt tad, ja viņu atkal laistu sākumsastāvā kopā ar Melo un visa komanda stāvētu un skatītos kā šie abi pēc kārtas spēlē savus isolation kā tas pārāk bieži bija pagāšgad.

Es domāju, lai varētu kaut ko secināt par Knicks ir jāpagaida līdz zvaigžņu spēles beigām. Amare nav labākajā formā, vēl jāsagaida atpakaļ Šumperts un jādod laiks, lai zvaigznes (vairāk Amare) aprod ar jauno lomu sadalījumu. Tajā pašā laikā jāsaprot, ka arī vairākas pozitīvās tendences Knicks spēlē šogad varētu izlīdzināties pēc vairāk aizvadītājām spēlēm. Piemēram, Brūvers šosezon realizēja 3punktniekus ar 40% precizitāti, kaut gan visā karjerā ir metis gandrīz vai divreiz neprecīzāk. Tāpat arī augstie aizsardzības rādītāji varētu nenoturēties visas sezonas garumā.

     [+] [-]

, 2013-01-02 11:01, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Kas tas par murgu? Vnk pārrēcies.

Ja, piemēram, GSW spēlē pret LAL(LAL uzvar) un Lee savāc labāku statistiku par Hovardu, vai Lee ir labāks uzreiz? Vai jāvaino Hovards, ka viņam ir tāds individuālists komandā kā kobe?

Pēc visa tava teiktā ir jāsecina, ka Varežao ir labākais C iekš NBA, tikai fakts ir tāds, ka tajā komandā vienkārši nav neviens cits, kas varētu atlecošās vākt.

Šitais baltais puika IR un PALIKS viduvēja spēlētāja līmenī... kaut kas līdzīgs Ašikam no CHI.
Eksperti.. Asiks Rocketos ļoti neslikti rauj šosezon!

  +4 [+] [-]

, 2013-01-02 11:01, pirms 11 gadiem
Ko visi par Kobi brēc, ne jau nu viņš iegāz Lakers, viņam precizitāte ap 50%. Kamēr Gazols šonakt 2/12, Hovards 1/7, MWP 6/17

  +3 [+] [-]

, 2013-01-02 11:06, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Eu beidz vecīt! Viss NBA runā par kobem 30+ un kāda ir bilance. Es nezinu kur tu saskaitīji 5 uzvaras tajās spēlēs.

Pēdējā statistika vispār vislabākā: Ja kobem ir +35, tad LAL bilance ir 0-7. Ko teiksi par to?
Nu nevar būt tik kategorisks, kapēc tad Kobe ir tik slikts, ja met +30, bet ja citi tā met, tad tas ir labi?
Durants cik met? Kur ir Oklahomsitija? Tas pats Kobe 2003 meta 30+ un viņi izcīnīja gredzenus, vnk Kobe vienmēr tike grauzsts par savu apmāto mešanu, bet šoreiz ne jau viņš ir vainīgs, bet gan LA treneris, kurš nespēj uzvarēt.
Domāj, ja Kobe metīs ~25 punktiem tad LA uzvarēs vairāk? Stirpir šaubos.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-02 11:07, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Kas tas par murgu? Vnk pārrēcies.

Ja, piemēram, GSW spēlē pret LAL(LAL uzvar) un Lee savāc labāku statistiku par Hovardu, vai Lee ir labāks uzreiz? Vai jāvaino Hovards, ka viņam ir tāds individuālists komandā kā kobe?

Pēc visa tava teiktā ir jāsecina, ka Varežao ir labākais C iekš NBA, tikai fakts ir tāds, ka tajā komandā vienkārši nav neviens cits, kas varētu atlecošās vākt.

Šitais baltais puika IR un PALIKS viduvēja spēlētāja līmenī... kaut kas līdzīgs Ašikam no CHI.
Es nedaudz nesaprotu tevi vai Tu mani? Kurā mirklī es pasaku, kautko par to, ka Vucevičs nu ir labākais. Bet viņam ir potenciāls. Tiešī tāpēc, ka viņam ir tikai 22 gadi un viņš spēj būt labs pat neesot galvenais spēlētājs komandā. Kur Tu izrāvi to, ka ja mačupā uzvar tad uzreiz ir labāks. Es cenšos pateikt, ka tas ir netipiski otrgadniekam un pie tam eiropietim. Ar Magic tradīcijām, viņš var izaugt par ievērojamu spēku NBA.

Izrādīt kkādu sašutumu ir lieki. Nav jau tā, ka tagad katrā komandā ir garais spēlētājs, kurš spēj spēlēt labi pret jebkuru pretspēlētāju, būdams tikai vienu gadu NBA.

  +3 [+] [-]

, 2013-01-02 11:08, pirms 11 gadiem
Lielākā Lakers problēma ir tā, ka blakus Kobem visi pēkšņi it kā paliek par nespējniekiem. Hovards spēlējot Orlando bija dominējošs centrs, bet Lakers rindās bumbu nav pelnījis. Gazols vēl augustā bija teju neapturams Londonā, bet Lakers rindās pēkšņi atkal ir nespējnieks. Nešs vispār ir unikāls metējs no distances, bet arī viņš to, protams, nav pelnījis metienus. Te arī ir tā lielā starpība starp LJ un Kobi. Džeims šādā situācijā meklētu entos variantus kā iekustināt visu komandu, bet Kobe tik met pats un apkārt neskatās, jo no tā viņš ķer spēles kaifu.

  +3 [+] [-]

, 2013-01-02 11:13, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Eu beidz vecīt! Viss NBA runā par kobem 30+ un kāda ir bilance. Es nezinu kur tu saskaitīji 5 uzvaras tajās spēlēs.

Pēdējā statistika vispār vislabākā: Ja kobem ir +35, tad LAL bilance ir 0-7. Ko teiksi par to?
Atbildu uz Tavu jautājumu: "Kur es saskaitīju 5 uzvaras tajās spēlēs?":
1) 14.12. @ Wizards; Kobe 35pt, 7rb, 7ast; LAL 102 - WAS 96
2) 16.12. @ 76ers; Kobe 34pt, 4rb, 6ast; LAL 111 - PHI 98
3) 18.12. Vs Bobcats; Kobe 30pt, 6rb, 7ast; LAL 101 - CHA 100
4) 22.12. @ Warriors; Kobe 34pt, 10rb, 5ast; LAL 118 - GST 115
5) 25.12. Vs Knicks; Kobe 34pt, 7rb, 3ast; LAL 100 - NYK 96

LAKERS: 2012-13 LAKERS SCHEDULE | THE OFFICIAL...

Viens, divi, trīs, četri, pieci. Jā, man bija taisnība, es protu skaitīt Nākamreiz pārbaudi pats pirms raksti.

  +4 [+] [-]

, 2013-01-02 11:15, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Amare jau nāca spēlē no soliņa, tātad pieņēmis nesavtīgo 6. spēlētāja lomu. Par enkuru viņu varētu saukt tad, ja viņu atkal laistu sākumsastāvā kopā ar Melo un visa komanda stāvētu un skatītos kā šie abi pēc kārtas spēlē savus isolation kā tas pārāk bieži bija pagāšgad.

Es domāju, lai varētu kaut ko secināt par Knicks ir jāpagaida līdz zvaigžņu spēles beigām. Amare nav labākajā formā, vēl jāsagaida atpakaļ Šumperts un jādod laiks, lai zvaigznes (vairāk Amare) aprod ar jauno lomu sadalījumu. Tajā pašā laikā jāsaprot, ka arī vairākas pozitīvās tendences Knicks spēlē šogad varētu izlīdzināties pēc vairāk aizvadītājām spēlēm. Piemēram, Brūvers šosezon realizēja 3punktniekus ar 40% precizitāti, kaut gan visā karjerā ir metis gandrīz vai divreiz neprecīzāk. Tāpat arī augstie aizsardzības rādītāji varētu nenoturēties visas sezonas garumā.
Nu, savā ziņā jua nav pareizi klupt stadim tā uzreiz virsū, bet ticība man viņā nav. Tas, protams, ir ļoti subjekltīvs viedoklis.
Un tas ar ko puisis būs samierinājies, tas jau ar tāds jautājums ar laika bumbu. Ātri vien viņš būs atpakaļ sākumsastāvā.
Tomēr taisnība, ka galējos spriedumus par komandu varēšanu un prognozes varēs izteikt pēc pārtraukuma, kad vairāk vai mazāk sezona būs jau ieksrējusies un sāksies lielās cīņas par play-off.
Katrā gadījumā, NY ir pārāk individuāla komanda (manā skatījumā), lai play-off būtu neapturama, ja tas mazliet pamainīsies, tad būs interesanti.

  +2 [+] [-]

, 2013-01-02 11:19, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: Lielākā Lakers problēma ir tā, ka blakus Kobem visi pēkšņi it kā paliek par nespējniekiem. Hovards spēlējot Orlando bija dominējošs centrs, bet Lakers rindās bumbu nav pelnījis. Gazols vēl augustā bija teju neapturams Londonā, bet Lakers rindās pēkšņi atkal ir nespējnieks. Nešs vispār ir unikāls metējs no distances, bet arī viņš to, protams, nav pelnījis metienus. Te arī ir tā lielā starpība starp LJ un Kobi. Džeims šādā situācijā meklētu entos variantus kā iekustināt visu komandu, bet Kobe tik met pats un apkārt neskatās, jo no tā viņš ķer spēles kaifu.
Kas tad 9. un 10. gadā titulus izcīnīja? Kobe un bariņš nespējnieki?
Vienmēr esmu teicis, Kobes vislielākie panākumi ir pateicoties trenerim, nevis komandas biedriem utt (ja tā var izteikties).
1 2 64 komentāri