Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vankūveras "Canucks" maiņā no Kalgari iegūst aizsargu Zadorovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vankūveras "Canucks" maiņā no Kalgari iegūst aizsargu Zadorovu
Ņikita Zadorovs. Foto: NHL

Teodora Bļugera pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" papildinājis sastāvu ar 28 gadus veco aizsargu Ņikitu Zadorovu, kurš iegūts maiņas darījumā no Kalgari "Flames".

Ņikita Zadorovs šosezon laukumā devies 21 spēlē, izceļoties ar vieniem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Vidēji viņš uz ledus pavadījis 18:24 minūtes. Zadorovs iepriekš pauda vēlmi par aizmainīšanu, un Kalgari "Flames" viņu aizsūtījusi uz Vankūveru, pretī saņemot 2024. gada drafta piektās kārtas izvēli, kas oriģināli piederēja Čikāgas "Blackhawks", un 2026. gada drafta trešās kārtas izvēli.

Vankūveras "Canucks" drafta piektās kārtas izvēli no "Blackhawks" saņēma šonedēļ, aizmainot uzbrucēju Antonī Boviljē.

Vēl četras līdz sešas nedēļas "Canucks" savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt aizsargs Kārsons Sūsijs. Viņš traumu guva novembra vidū, kad bloķēja metienu uzvarā pret Monreālas "Canadiens". Sūsija prombūtnē aizsardzības kreisajā malā spēlējis Marks Frīdmens, kuram ir labais nūjas satvēriens.

Zadorovs ir viens no retajiem krievu hokejistiem, kurš publiski vērsies pret Vladimiru Putinu un Krievijas sākto karu Ukrainā. Maskavā dzimušais hokejists norādījis, ka starpsezonas pavada Maiami un ka uz dzimteni vairs nedodas.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/topic/trad...