Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" izsēj trīs vārtu pārsvaru, iemet vēl trīs un viesos svin pirmo uzvaru

Agris Suveizda

"Ducks" izsēj trīs vārtu pārsvaru, iemet vēl trīs un viesos svin pirmo uzvaru
Jākobs Silverberjs guva divus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Rietumu konferences pusfinālā pirmo uzvaru izcīnīja Anaheimas "Ducks", kas izbraukumā realizēja sešus no 28 metieniem un ar rezultātu 6:3 apspēlēja Edmontonas "Oilers", sērijā panākot 1-2. Iepriekšējā kārtā Anaheima un Edmontona izslēdza attiecīgi Kalgari "Flames" (4-0) un Sanhosē "Sharks" (4-2).

Anaheimas "Ducks" savā laukumā zaudēja abās spēlēs – 3:5 un 1:2 -, taču Edmontonā izcili sāka maču, pirmās trešdaļas vidū esot vadībā ar trim ripām. Pirmos vārtus viesi guva jau 25. sekundē. "Ducks" savā aizsardzības zonā uzvarēja iemetienu, un Raiens Geclafs ar izcilu tālo piespēli aizsūtīja Rikardu Rakellu uz randiņu ar Kemu Talbotu (1:0). Sestajā minūtē atlēkušo ripu vārtos raidīja cits zviedrs Jākobs Silverberjs (2:0), bet 12. minūtē no iemetiena apļa 3:0 panāca Geclafs.

"Oilers" gan visai drīz izlīdzināja rezultātu. 40 sekundes līdz pirmās trešdaļas beigām Patriks Marūns vārtu priekšā no gaisa pielaboja partnera mesto ripu (1:3), 22. minūtē Antons Sļepiševs bija izveicīgākais vārtu priekšā (2:3), bet 29. minūtē elegantus vārtus guva Konors Makdeivids, skaisti apspēlējot aizsargu un no iemetienu apļa meistarīgi metot garām Džonam Gibsonam (3:3).

Mājinieku prieki gan bija pavisam īsi, jo jau pēc 48 sekundēm Kriss Vāgners pārsteidza Talbotu ar metienu tālajā stūrī un atguva vadību "Ducks" (4:3). Trešā perioda piektajā minūtē Silverberjs, atrazdamies vārtu priekšā, raidīja ripu augšējā stūrī un pārsvaru dubultoja (5:3), bet 51. minūtē punktu "Oilers" izredzēm pielika Raiens Keslers – pa viņu trāpīja Silverberja mestā ripa, un amerikānis atlēkušo ripu no pāris metriem raidīja vārtu tīklā (6:3).

Stenlija kauss, konferenču pusfināli

AustrumiRietumi
Senators – Rangers2-0Blues – Predators1-2
Capitals – Penguins0-2Ducks – Oilers1-2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2017-05-01 10:25, pirms 7 gadiem
Atkal pakutināja nervus! GO DUCKS! Tas Makdeivids gan ellīgi labs..

  +1 [+] [-]

, 2017-05-01 13:33, pirms 7 gadiem
PatriotGuy rakstīja: Atkal pakutināja nervus! GO DUCKS! Tas Makdeivids gan ellīgi labs..
Traka spēle, it īpaši 2.perioda beigu daļa! McDavid tiešām monstrs, tāds ātrums!