Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Šuplers: "Nevaru paskaidrot, kāpēc mani atlaida"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Šuplers: "Nevaru paskaidrot, kāpēc mani atlaida"
Jūliuss Šuplers
Foto: hcdonbass.com

Vakar no galvenā trenera amata negaidīti tika atbrīvots Doņeckas "Donbass" galvenais treneris Jūliuss Šuplers. Šodien viņš nevar pateikt, kāpēc notika šāds pavērsiens. 2. un 3. martā ukraiņu klubam būs izšķirošās spēles Cerības kausa pirmajā kārtā pret Rīgas "Dinamo".

62 gadus vecais treneris Šuplers nezina, kāpēc viņš tika atlaists. "To var paskaidrot tikai Sergejs Šakurovs [kluba viceprezidents]. Vēlos atzīmēt, ka neturu ļaunu prātu uz viņu vai klubu. Esmu laimīgs, ka man deva iespēju pastrādāt ar "Donbass" komandu. Uzskatu, ka šajā sezonā mēs izveidojām nesliktu komandu, daudzi puiši guva KHL spēļu pieredzi, kas iepriekš viņiem nebija," saka pieredzējušais slovāku treneris. "Bet par iekļūšanu paly-off... Ko darīt, mums pietrūka tika viena punkta..."

Pēc galvenā trenera atlaišanas "Donbass" komandu vadīs viņa līdzšinējais asistents Miroslavs Mikloševičs. Kāpēc tā? "Varu tikai minēt. Droši vien kluba vadība gribēja saglabāt pēctecību," prāto Šuplers. "Komandai tomēr tuvākajās dienās būs jāspēlē divi mači Cerības kausā pret Rīgas "Dinamo". Un komandai ir labas iespējas izcīnīt šo kausu."

Cerības kausa pirmajā kārtā "Donbass" un "Dinamo" spēļu sērijā rezultāts ir 1:1. Atlikušie divi mači 2. un 3. martā notiks Doņeckā. Sērija rit līdz trim uzvarām, tomēr, ja rezultāts sērijā būs 2:2, tad tiks spēlēts nevis piektais mačs, bet gan tiks izpildīti pēcspēles metieni.

Izmantotie resursi:
sovsport.ru







Doņeckas "Donbass" treniņš bez Šuplera:

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-03-01 15:54, pirms 11 gadiem
Gimajevs tikko Avaangard-Sibir pātraukumā asi kritizēja Šupleru ka viņam bija jātiek Playoff un vajadzēja papildināties ar vēl pāris spēcīgiem leģionāriem jo kluba budžets to atļāva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-03-01 16:07, pirms 11 gadiem
baigi jau viņš mums vajadzīgs

  +5 [+] [-]

, 2013-03-01 16:16, pirms 11 gadiem
viens vai simts punkti, kāda starpība? Uzdevums nav izpildīts un tiec atlaists. Kas tur nav skaidrs? Tik pat vienkārši kā 2+2.
Kas attiecas uz Miklošēvicu, tad pārsteidz šāds lēmums, viņš tak ir mazs, kluss un kautrīgs otrais treneris nevis komandas vadītājs. Viņš šķiet pats atzina, ka nekad nav bijis kluba galvenais treneris pat Slovākijā un viņš pat nevēlas par tādu kļūt. Neesot galvenā trenera dotības.

     [+] [-]

, 2013-03-01 16:18, pirms 11 gadiem
Tikot paartraukumaa starp AVA-SIB komandu cinjas apsprieda Shupleru tur nonaaca pie sledziena ka viss ir pareizi .. Donbasam nav Legionaru limita diezgan labs budzets 4 labi vartusargi no kuriem neviens neiespeeleejas un par Holtu teica ka shajaa komandaa vinjam pat aizgaaja degradaacija ...

  -1 [+] [-]

, 2013-03-01 16:20, pirms 11 gadiem
nu gan ''umnjiks'' ,uzdevums ta nav izpildiits - choma PO netika un veel briinaas kaapeec sho patriec....
cerams ,ka shis naakamgad neatnaaks atpakalj uz Gjinamu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-03-01 16:42, pirms 11 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: Podziņš twitterī rakstīja, ka nopirks Šupim Rolexu no pirmā NHL līguma
sakars ar rakstu ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-01 16:51, pirms 11 gadiem
Jūli - jāj uz Rīgu un glāb kas glābjams

     [+] [-]

, 2013-03-01 17:12, pirms 11 gadiem
Dwinity#21 rakstīja: sakars ar rakstu ?
Balons

  -1 [+] [-]

, 2013-03-01 17:17, pirms 11 gadiem
chemist_dk rakstīja: Jo viņš ir gnoms. Dārza rūķis. Leprikons.

+1
Tas par Leprikonu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-03-01 17:49, pirms 11 gadiem
Jūlis varbūt arī nesaprot kapēc viņu atlaida, bet patiesībā atbilde ir vienārša - Šakurovs vienkārši nesaprata kā Jūlis "umudrilsja" pakāst savam "skolniekam" pie kam pakāst ar labāku ssatāvu (Donbasā ir ļoti labi čehoslovāku spēlētāji, kas bieši spēlē arī čehu, slovāku izlasēs) kamēr tādā RD šosezon KHL un arī LV izlases līmenim atbilst labi, ja pusotra maiņa.... Pie kam pēdējā spēlē Ābols tieši taktiski laužot spēles zīmējumu apspēlēja Jūli! Jūlis nekad nav mācējis lauzt spēli, jo pati spēle parasti viņa komandās ir tīrā spēlētāju improvizācija, ja spēlētājiem sanāk noķer iedvesmu vai fartu tad ir labi ja nē... tad ir "pļukt"...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-01 18:21, pirms 11 gadiem
Viņš tak ir atlaists visur beidzamajos 10 gados ,izņemot Rīga 2000 un Dinamo.

     [+] [-]

, 2013-03-01 18:27, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: viens vai simts punkti, kāda starpība? Uzdevums nav izpildīts un tiec atlaists. Kas tur nav skaidrs? Tik pat vienkārši kā 2+2.
Kas attiecas uz Miklošēvicu, tad pārsteidz šāds lēmums, viņš tak ir mazs, kluss un kautrīgs otrais treneris nevis komandas vadītājs. Viņš šķiet pats atzina, ka nekad nav bijis kluba galvenais treneris pat Slovākijā un viņš pat nevēlas par tādu kļūt. Neesot galvenā trenera dotības.
Manuprāt, Rūķa čoms Miklošs tā arī paliks v.i.- uz atlikušajām Naģeždas spēlēm, un nāk. sezonā Donbasam būs jauns koučs,- augstāka līmeņa specs par Jūli, jo budžets Doņeckai ir pietiekami liels, lai nolīgtu ļoti labu čehoslovāku vai skandināvu treneri.

     [+] [-]

, 2013-03-01 18:50, pirms 11 gadiem
ne suuda tur nav no tiem chehslovakiem,palasi status
als rakstīja: Jūlis varbūt arī nesaprot kapēc viņu atlaida, bet patiesībā atbilde ir vienārša - Šakurovs vienkārši nesaprata kā Jūlis "umudrilsja" pakāst savam "skolniekam" pie kam pakāst ar labāku ssatāvu (Donbasā ir ļoti labi čehoslovāku spēlētāji, kas bieši spēlē arī čehu, slovāku izlasēs) kamēr tādā RD šosezon KHL un arī LV izlases līmenim atbilst labi, ja pusotra maiņa.... Pie kam pēdējā spēlē Ābols tieši taktiski laužot spēles zīmējumu apspēlēja Jūli! Jūlis nekad nav mācējis lauzt spēli, jo pati spēle parasti viņa komandās ir tīrā spēlētāju improvizācija, ja spēlētājiem sanāk noķer iedvesmu vai fartu tad ir labi ja nē... tad ir "pļukt"...

  +1 [+] [-]

, 2013-03-01 19:04, pirms 11 gadiem
šupler kungs ar tadu sastavu bija jaspele playoff

  -3 [+] [-]

, 2013-03-01 19:09, pirms 11 gadiem
Nezinu, kas vāca DR pirmo sezonu sastāvu - Hossa, Elison, Hartigan utt., bet ar Šupleru Rīgā nākošgad atgrieztos arī normāli (value for money) spēlētāji.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-01 19:52, pirms 11 gadiem
edgarjans rakstīja: ne suuda tur nav no tiem chehslovakiem,palasi status
ne sūda nav no pēdējo sezonu RD leģionāriem, bet Donbasa vadošie legi ir ļoti labi priekš KHL vidēja budžeta kluba. Un tu neskaties tik daudz uz šīs sezonas statiem (tā ir trenera Šuplera vaina, ka ar tik labu sastāvu nespēj neko sasniegt), bet uz iepriekšējām sezonām:
Eliteprospects.com - Yevgeni Dadonov
Eliteprospects.com - Lukas Kaspar
Eliteprospects.com - Peter Podhradsky
Eliteprospects.com - Clay Wilson
Eliteprospects.com - Erik Ersberg
Tie ir ļoti labi spēlētāji, nemaz nerunājot par pieredzējušajiem ukraiņu NHL lokautistiem Fedotenko un Poņikarovski, kā arī sezonas otrajā pusē uz DD pārgājušo R.Robiteilu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-02 09:20, pirms 11 gadiem
klauns