Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Barys" atbrīvo galveno treneri Koreškovu

Andrejs Siliņš

"Barys" atbrīvo galveno treneri Koreškovu
Jevgeņijs Koreškovs
Foto: TASS / Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Astanas "Barys" vadība no amata atbrīvojusi komandas galveno treneri Jevgeņiju Koreškovu, vēstīts kluba mājaslapā.

"Barys" komanda šobrīd ar 63 punktiem 47 spēlēs ieņem desmito pozīciju Austrumu konferencē, no kārotās astotās vietas atpaliekot par pieciem punktiem. Priekšā vēl deviņas spēles līdz regulārās sezonas beigām. Pēdējās piecās spēlēs "Barys" piedzīvoja tikai zaudējumus, turklāt četras no šīm spēlēm tika aizvadītas savu līdzjutēju priekšā Astanā.

Šāda zaudējumu sērija maksājusi darbu Koreškovam, kurš ar komandu strādāja kopš sezonas sākuma. Pirms tam Koreškovs divas sezonas bija "Barys" asistents. Kā trenera palīgs 47 gadus vecais speciālists strādājis arī Magņitogorskas "Metallurg", bet galvenais treneris bijis Magņitogorskas jaunatnes komandā "Stalnye Lisy".

Galvenā trenera pienākumus atlikušajā sezonas daļā veiks līdzšinējais Koreškova asistents Galims Mambetaļijevs.

Izmantotie resursi:
Главный тренер "Барыса" Евгений...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-01-01 18:37, pirms 6 gadiem
Jā, viniem smagi
Vakar runāju ar Naidželu, tur situācija, ka Astanā khl zvaigžnu mačs un šie točno bija uz play off tēmējuši, šogad papildus 100 milj rubčiku budžetā bija...
Bet nu jau par vēlu
Koreškovs labs kā špīlers Bij, abi ar bračku daudzus, tsk LV pa laukumu vazāja
Bet nu kā trenerim nesanāca
PRIEKĀ !!!