Layout: current: getMobLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:0, Did:0, useCase: 4

Beļģis Juri Tīlemanss (priekšplānā) pēc vārtu guvuma spēles pret Rumāniju ievadā. Foto: Nigel Keene/Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
4

Beļģi iesit 73. sekundē, bet nervozē pret Rumāniju; neieskaita jau trešos Lukaku vārtus

Šajās Eiropas futbola meistarsacīkstēs nav ieskaitīti jau trīs Beļģijas valstsvienības snaipera Romelu Lukaku precīzie sitieni. Tas gan beļģiem neliedza pieveikt (2:0) Rumānijas futbolistus.
Zeki Čeliks un Altajs Bajindirs bezspēcīgi pēc Sameta Akajdina piespēles savos vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
12

Turki ieripina bumbu savos vārtos, trīs skatītāji laukumā, Portugāle dominē

Pirmo vietu F grupā un dalību Eiropas meistarsacīkšu astotdaļfinālā nodrošināja Portugāles futbolisti, kuri pārliecinoši pārspēja (3:0) Turcijas valstsvienību.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
7

Īstbornas "WTA 500" izlozē Ostapenko tiek pie kvalifikācijas veiksminieces

Lielbritānijas dienvidu pilsētā Īstbornā sestdien notika "WTA 500" zālāja turnīra izloze. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko pirmajā kārtā spēlēs pret kvalifikācijas veiksminieci.
Krišjānis Zviedris. Foto: Kristians Putniņš/FK "Auda"
1

Zviedris par trenera neatvadīšanos, šķiršanos no "Liepājas" un posmu Somijā

Krišjānis Zviedris 2022. gadā "Liepājas" vārtos aizvadīja visas 36 kārtas, pagājušo gadu sāka ar savainojumu, vasarā pārcēlās uz Somiju, šo sezonu sāka aiz septiņus gadus jaunākā Raivo Stūriņa muguras, bet kopš 11. maija kļuvis par Eirokausu futbola kluba "Auda" pamatvārtsargu. Vakar vārtos viņš bija arī pret čempionvienību un līderi RFS (1:3), bet jau piektajā minūtē ar lielisku tālsitienu ar vājo kreiso kāju bijušo kluba biedru pasveicināja Roberts Savaļnieks.
Rihards Lomažs. Foto: FIBA
1

Lomažs par sajūtām izlasē, Daira un Šengelijas kautiņa otro raundu, pussezonu ''Virtus''

Latvijas vīriešu basketbola izlase šodien ''Arēnā Rīga'' aizvadīja oficiālo mediju dienu. Viens no potenciālajiem valstsvienības līderiem Rihards Lomažs sarunā ar žurnālistiem ieskicēja sajūtas, atgriežoties izlases rindās, atzīmēja kapteiņa Daira Bertāna un Tornikes Šengelijas iepriekšējo vēsturi un komentēja aizvadīto sezonas otro pusi Boloņas ''Virtus'' rindās.
Luka Banki. Foto: FIBA
9

Banki par Strēlnieku, pārbaudes spēlēm un pretiniekiem OS kvalifikācijā

Šodien Latvijas basketbola izlases preses konferencē galvenais treneris Luka Banki vairāk izteicās par sagatavošanās posmu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, pretiniekiem tajā un Jāni Strēlnieku, kurš šobrīd gatavojas spēlēšanai tās rindās.
Eduards Emsis. Foto: LFF
6

Eduards Emsis: trauma, vēsie ziemeļi, karstie dienvidi un izlases loģika

Baltijas kausā Latvijas izlasei savainojumu dēļ nevarēja palīdzēt ne vien uzbrūkošie spēlētāji Vladislavs Gutkovskis, Jānis Ikaunieks un Roberts Uldriķis, bet arī pussargs Eduards Emsis, kurš martā Paolo Nikolato debijā sāka abas spēles. Izbraukājies pa Eiropu, bijušais "Metta" un "Jelgavas" spēlētājs pēc Armēnijas, Somijas un Albānijas jau otro sezonu nobāzējies Norvēģijas 1. divīzijā jeb otrajā spēcīgākajā līgā. Portāls Sportacentrs.com ar 28 gadus veco futbolistu aprunājās valstsvienības nometnē, kad jau bija skaidrs, ka viņam tuvākie mači ies secen.

Kiljans Mbapē. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Mbapē treniņspēlē ar vietējā kluba U21 komandu atgriežas laukumā

Francijas futbola izlases treniņspēlē šodien piedalījās arī komandas līderis Kiljans Mbapē, kurš deguna lūzuma dēļ izlaida "Euro 2024" finālturnīra vakardienas maču pret Nīderlandi (0:0).
Čavi Simonss. Foto: Chine Nouvelle/SIPA/Scanpix

Nīderlandes pussargs Simonss informējis PSG vadību par nevēlēšanos spēlēt tās rindās

Jau kopš maija sākuma tiek baumots, ka nīderlandiešu perspektīvais uzbrūkošais pussargs Čavi Simonss arī nākamsezon nespēlēs PSG sastāvā, un 21 gadu vecais futbolists nu arī oficiāli ir informējis kluba vadību par vēlmi nākamo sezonu aizvadīt citur.
Emīls Liepiņš (vidū). Foto: LRF

Liepiņš Veru ielās izcīna trešo LČ titulu grupas braucienā; BČ ieskaitē trešais

Sestdien Igaunijas pilsētā Veru ar 158 kilometru garo elites vīru grupas braucienu noslēdzies vērienīgais Baltijas čempionāts šosejas riteņbraukšanā. Par Baltijas čempionu pēc gada pārtraukuma kļuva lietuvietis Venantas Lašinis, kamēr Emīls Liepiņš izcīnīja trešo vietu. Viņam trešais Latvijas čempiona tituls pēc kārtas. Nākamgad sacensības norisināsies Cēsīs.
Dmitrijs Serjogins. Foto: LVS
1

Latvijas maratona čempioni Serjogins un Siliņa titulu iegūst arī 10000 metru skrējienā

LETA. Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa sestdien Valmierā uzvarēja Latvijas čempionātā 10 000 metru skrējienā, vēsta Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS).
Lendo Noriss. Foto: AFP/Scanpix
4

Verstapens atkal neuzvar kvalifikācijā - otro reizi karjerā no pirmās vietas sāks Noriss

Par Spānijas F1 posma kvalifikācijas uzvarētāju Barselonas trasē negaidīti kļuvis "McLaren" britu pilots Lendo Noriss, kurš par divdesmit tūkstošdaļām apsteidza sezonas līderi Maksu Verstapenu no "Red Bull" un izrāva pirmo starta pozīciju.
Mirklis no Gruzijas un Čehijas valstsvienību spēles. Foto: Abedin Taherkenareh/EPA/Scanpix
11

Gruzija iztur čehu spiedienu, taču pēdējās sekundēs izšķērdē milzu iespēju uzvarēt

Pirmo punktu Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā nopelnīja Gruzijas futbolisti, kuri Hamburgā nenoturēja pārsvaru un cīņas pēdējās sekundēs neiesita trīs pret viens pretuzbrukumā, spēkojoties 1:1 pret Čehiju.
Kaspars Dubra. Foto: Paulius Židonis/FK Panevėžys

Dubram savainojums un nomaiņa Lietuvā, Sorokinam 80 minūtes pret "Astanu"

Lietuvas futbola meistarsacīkstēs šovakar nepilnu pusstundu laukumā pavadīja Latvijas valstsvienības aizsargs Kaspars Dubra, kura pārstāvētā čempione "Panevėžys" savā laukumā ar 2:0 pārspēja Alītas "Dainavu".
Načo. Foto: AP/Scanpix

"Real Madrid" kapteinis Načo karjeru turpinās Saūda Arābijas augstākās līgas jaunpienācējā

Spānijas izlases un Čempionu līgas uzvarētājas "Real Madrid" futbolists Načo pieņēmis lēmumu pēc pievienoties Saūda Arābijas otrās spēcīgākās līgas čempionvienībai "Al Qadsiah", noskaidrojis portāls The Athletic.
Jusufs Rodo. Foto: Agnis Melderis
5

Rodo sakrāj 2+1 un ieved "Mārupi" kausa izcīņas astotdaļfinālā

Pirms Līgo dienas noskaidrojušās visas komandas, kas turpinās cīņu par 11.lv Latvijas kausu. Kā piektā no Nākotnes līgas komandām kausa top 16 fāzē iekļuva "Mārupe", bet kā vienīgā otrās līgas komanda potenciālo iespēju samērīties ar Virslīgas klubiem ieguva "Beitar/Riga Mariners".
Gatis Čakšs. Foto: Guntis Bērziņš

Šķēpmetējs Čakšs un trīssoļlēcēja Lasmane izcīna trešo vietu Somijā

ETA. Latvijas šķēpmetējs Gatis Čakšs sestdien Espo "Motonet Grand Prix" sacensībās ieņēma trešo vietu, kamēr Rūta Kate Lasmane arī tika pie trešās vietas trīssoļlēkšanā.
Janniks Sinners. Foto: Mathias Schulz / ATP Tour

Hurkačs izslēdz Zverevu, arī Sinners iekļūst Halles finālā

Tuvojas noslēgumam divi "ATP 500" zālāja turnīri, tostarp Vācijas mazpilsētā Hallē finālu sasniedza itālietis Janniks Sinners un polis Hurberts Hurkačs.
Foto: AFP/Scanpix

"Springboks" PK čempionu titula aizstāvēšanas ciklu sāk ar Velsas pieveikšanu

2023. gada regbija Pasaules kausa čempioni Dienvidāfrikas Republika šodien Londonā spēkojās ar Velsas izlasei un svinēja panākumu ar 41:13.
Ernests Zēbolds. Foto: Latvijas Riteņbraukšanas federācija
2

Zēbolds BMX frīstaila atlasē ieņem 12. vietu un netiek pie Parīzes ceļazīmes

LETA. Latvijas sportists Ernests Zēbolds sestdien Budapeštā 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijā BMX frīstailā "park" disciplīnā finālā ierindojās 12. pozīcijā, neiegūstot ceļazīmi uz olimpiskajām spēlēm.
Dāvis Indrāns. Foto: Andris Grīnbergs
1

JDFS "Alberts" šķērdē vadību, tomēr pendelēs uzvar "Ķekava/Auda" futbolistus

11.lv Latvijas kausa izcīņā top-16 fāzē sestdien iekļuva JDFS "Alberts", kas pamatlaikā izlaida divu vārtu pārsvaru un arī pagarinājumā nenosargāja vadību, beigās tomēr uzvarot pēcspēles sitienu sērijā "Ķekava/Auda" futbolistus.
Lūks Šo. Foto: Reuters/Scanpix

Potenciālais pamatsastāva aizsargs Šo joprojām netrenējas kopā ar Anglijas izlasi

Anglijas futbola izlasei gatavojoties grupu turnīra pēdējai spēlei pret Slovēniju, šodienas treniņā piedalījās visi spēlētāji, izņemot "Manchester United" kreiso aizsargu Lūku Šo, kura dalība finālturnīrā ir zem lielas jautājuma zīmes.
Edmunds Elksnis. Foto: FIBA

"Ādaži" noslēdz dalību "Masters" turnīrā ar uzvaru, bet bez ceturtdaļfināla

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Ādaži" ar uzvaru noslēguši dalību Pasaules tūres Čendu "Masters" turnīrā. Latvieši grupu turnīra otrajā spēlē ar 21:15 pārspēja Ķīnas komandu "Beijing", bet ar to bija par maz, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā.
Mārtiņš Blūms. Foto: UEC

Kalnu riteņbraucējam Blūmam 26. vieta PK posmā saīsinātajā krosā

LETA. Latvijas sportists Mārtiņš Blūms sestdien Šveicē Pasaules kausa posma sacensībās kalnu riteņbraukšanā (MTB) saīsinātajā krosā (XCC) ierindojās 26.pozīcijā.
Marko Regža. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
11

Regža atgūst līderpozīciju bombardieru sarakstā, ''Riga'' viesos saplosa ''Grobiņu''

''TonyBet'' futbola Virslīgas 19. kārtas noslēdzošajā mačā ''Riga'' izbraukumā ar 6:0 sagrāva ''Grobiņas'' futbolistus. Divus vārtus guva Marko Regža, atgriežoties turnīra labāko bombardieru līderpozīcijā.
Andrejs Gražulis. Foto: FIBA
2

Gražulis par savu atgriešanos: ''Dienu no dienas ir jāskrien un jāskatās, kā pats jūtos''

Latvijas vīriešu basketbola izlase piektdien aizvadīja mediju dienu. Tajā klāt bija arī viens no valstsvienības līderiem Andrejs Gražulis, kurš ceļgala savainojuma dēļ turpina atlabšanu un pagaidām komandas nodarbībās neiesaistās.
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: CEV
2

Rinkevičs/Bedrītis Grieķijā izcīna "Beach Pro" posma bronzu

Grieķijas salā Ijā tuvojas noslēgumam "Future" posms "Beach Pro" tūrē. Bronzas finālā Latvijas pludmales volejbolisti Artūrs Rinkevičs/Ardis Bedrītis šodien pārspēja grieķus - 21:13, 21:16.
Jurģis Kalns. Foto: Jānis Līgats
10

Kalns: ''Varēju palikt Latvijā un būt komforta zonā. Gribēju pamēģināt citu pasauli''

Latviešu futbola treneris Jurģis Kalns jūnijā oficiāli tika izziņots kā jaunais Kambodžas vienības ''Visakha'' galvenais treneris. Sarunā ar Valdi Valteru ''11TV'' liepājnieks skaidroja iemeslus, kāpēc vairs nav ''Valmieras'' galvenais treneris un atklāja, kāpēc izlēma doties uz Āziju.
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: CEV

Rinkevičs/Bedrītis zaudē pusfinālā un cīnīsies par "Beach Pro" bronzu

"Beach Pro" tūrē risinās divi "Future" posmi. Grieķijas salā Ijā mūsu pludmales volejbolisti Artūrs Rinkevičs/Ardis Bedrītis šodien pusfinālā piekāpās izraēliešiem (16:21, 10:21, 8:15) un plkst. 15.00 cīnīsies par bronzu, savukārt Šveices pilsētā Ženēvā notiekošajā turnīrā Toms Liepa/Ernests Puškundzis neizkļuva no grupas.
Rolands Šmits. Foto: FIBA
1

Šmits pirms olimpiskās kvalifikācijas: ''Jāspēlē uzmanīgi un piesardzīgi''

LETA. Latvijas vīriešu basketbola izlasei Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā jāspēlē uzmanīgi un piesardzīgi, nenovērtējot pārāk zemu pretiniekus, sarunā ar žurnālistiem teica Latvijas valstsvienības spēlētājs Rolands Šmits.
Oļegs MiIhailovs uz augstākā pakāpiena, blakus Dmitrijs Tolstihs, kuriem abiem uzvaras šajās dienās LČ Valmierā. Foto: LPF.

Latvijas kausā peldēšanā labākie juniors Mihailovs un jaunietis Magrins

Valmierā līdz ar Latvijas čempionātu peldēšanā 25m baseinā, ko var vērot sportacentrs.com un TV4, sumināti 2023./2024.gada sezonas Latvijas kausa izcīņas uzvarētāji, kas visas sezonas garumā astoņos posmos ieguvuši lielāko punktu skaitu. Junioru vecumā par Latvijas kausa ieguvēju tika kronēts Oļegs Mihailovs, savukārt jauniešu konkurencē uzvarētāja kauss Ērikam Magrinam.
Kristaps Miķelsons. Foto: Roberts Voskāns.

Miķelsons un Kermans trešajā desmitā EČ 200 metru kompleksajā peldējumā

LETA. Latvijas peldētāji Kristaps Miķelsons un Ronens Kermans sestdien Belgradā Eiropas čempionātā ierindojās attiecīgi 26. un 27.pozīcijā 200 metru kompleksajā peldējumā.
Didjē Dešāns. Foto: AP/Scanpix

Dešāns par Mbapē: ''Ja šī būtu bijusi izšķiroša spēle, divreiz apdomātu, vai viņu iesaistīt''

Francijas futbola izlase vakar spēkojās bezvārtu neizšķirti pret Nīderlandi. Mačā nepiedalījās franču lielākā zvaigzne Kiljans Mbapē, kurš pirmajā spēlē guva savainojumu. Galvenais treneris Didjē Dešāns pēc mača skaidroja izvēli Mbapē neiesaistīt cīņā.

Maratona čempioni Serjogins un Siliņa cīnīsies par uzvaru 10 000m

Šodien Valmierā norisināsies Latvijas čempionāts 10 000 metru skrējienā., kur galvenie favorīti uz uzvaru būs pirms mēneša "Rimi Rīgas maratonā" Latvijas čempionātā maratonā zelta medaļas izcīnījušie Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa. Čempionāts 10 000m norisinās paralēli Latvijas čempionātam daudzcīņās.
Maikls Olisē. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Olisē no ''Crystal Palace'' pārcelsies uz Vācijas Bundeslīgas grandu ''Bayern''

Anglijā dzimušais Francijas jaunatnes izlašu futbolists Maikls Olisē no Londonas ''Crystal Palace'' pārcelsies uz Vācijas Bundeslīgas grandu Minhenes ''Bayern'', ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Deivids Ornstīns.
Luka Dončičs. Foto. AP. Scanpix
22

Mavs ĢM: ''Kamēr Dončičs varēs pastaigāt, viņš spēlēs Slovēnijas izlasē''

Dalasas ''Mavericks'' ģenerālmenedžeris Niko Herisons izteicies, ka, viņaprāt, Lukam Dončičam lielāko prieku sagādājot spēlēšana valstsvienības rindās.
Vitālijs Stepanovskis. Foto: FIBA

"Pērnavas Osta" komandtiltiņu uztic Bagatska pēctecim Stepanovskim

Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas komanda "Pērnavas Osta" galvenā trenera pienākumus uzticējusi Vitālijam Stepanovskim, kurš strādā arī Ukrainas izlases galvenā trenera postenī.
Foto: @xfreaktalk/X.com
1

Dienas "Top3": poļu līdzjutējs aiz štangas, Polijas izlase aiz borta

Eiropas čempionāta grupu turnīrs pārsniedzis ekvatoru - vairāk nekā puse spēļu jau aizvadītas. Vakardienas lielajā spēlē Francija cīnījās neizšķirti pret Nīderlandi, kamēr pie svarīgām uzvarām tika Ukraina (2:1 pār Slovākiju) un Austrija (3:1 pār Poliju). Uz dienas notikumiem atskatāmies "Top3" veidolā.
Krištianu Ronaldu. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
20

Portugāle un Turcija dalīs grupas līderes godu, Beļģijai visu vai neko pret Rumāniju

''Euro 2024'' finālturnīrā, kas norisinās Vācijā, šodien ar trīs spēlēm noslēgsies grupu turnīra otrā kārta. Spēļu sākumi pulksten 16.00, 19.00 un 22.00. Translācijas kanālā ''Go3 Sport Open'' un TV6.
Amerikas kausa izcīņas vecākie futbolisti Klaudio Bravo un Paolo Gerero (Nr. 9). Foto: Julio Cortez/AP/Scanpix
4

Čīle un Peru vienā spēlē uzstāda Copa América rekordus vecākajos spēlētājos

Amerikas kausa izcīņas A grupas otrajā spēlē Klusā okeāna derbijā jeb Clásico del Pacífico Peru spēkojās 0:0 pret Čīles valstsvienību.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
2

19. kārta TV4 tiešraidē noslēgsies ar ''Riga'' viesošanos Liepājā pie ''Grobiņas''

Šodien pulksten 14.00 TV4 un portāla ''Sportacentrs.com'' tiešraidē noslēgsies ''TonyBet'' futbola Virslīgas 19. kārta, ''Riga'' futbolistiem izbraukumā Liepājas ''Daugavas'' stadionā spēlējot pret ''Grobiņu''.

Video: "Auda" atzīst parākumu spēlē pret "RFS"

''TonyBet'' futbola Virslīgas 19. kārtā, “RFS” viesos ar 3:1 pārspēj “Audu”. Mārtiņam Ķiguram divas rezultatīvas piespēles. Piedāvājam jums spēles spilgtākos momentus.
Kaira Lamberte 2023. gada 29. novembrī. Foto: EuroCup Women

"Olympiacos" pārpērk TTT saspēles vadītāju

Basketbola kluba "TTT Rīga" bijusī saspēles vadītāja Kaira Lamberte 2025. gada sezonā pārstāvēs Grieķijas čempioni "Olympiacos SFP". Klubs oficiāli pāreju vēl nav izziņojis.
"Ādažu" 3x3 basketbolisti. Foto: FIBA
1

"Ādažu" 3x3 basketbolisti Čendu "Masters" sāk ar pārliecinošu zaudējumu

Dalību Pasaules tūres Čendu "Masters" turnīrā sākuši "Ādažu" 3x3 basketbolisti. Latvieši pirmajā spēlē nespēja līdzvērtīgi spēkoties ar Serbijas grandu "Ub", ciešot sakāvi ar 10:22.
Konors Makdeivids un Stjūarts Skiners. Foto: USA Today Sports/Scanpix
45

''Oilers'' paveic neticamo un panāk septīto maču Stenlija kausa finālsērijā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālsērijā teju vai neticamo izdevies paveikt Edmontonas ''Oilers'' hokejistiem, kas pratuši no 0-3 sērijā panākt izlīdzinājumu. Kanādas vienība aizvadītajā naktī ar 5:1 sakāva Floridas ''Panthers'', panākot septīto, izšķirošo maču.
2

Gromuls: "Zila krekla dēļ neielaida iedzert aliņu Mančestras "United" fanu bārā"

EURO 2024 laikā "Lidl Arēnā" ir iespēja skatīties visas Eiropas čempionāta finālturnīra spēles. Katru dienu pirms vakara spēles ekspertu studijā pie Anatolija Kreipāna viesojas kāds viesi. Pirms Francijas un Nīderlandes cīņas sarunā ar Kreipānu viesojās Rihards Gromuls.
Nīderlandes sieviešu pludmales volejbola izlase Jūrmalā izcīna olimpisko kvotu. Foto: CEV
11

Nīderlande atsakās no Jūrmalā izcīnītās olimpiskās kvotas

Nīderlande nolēmusi neizmantot Jūrmalā izcīnīto olimpisko kvotu. Šo iespēju izmantos CEV Nāciju kausa finālā zaudējušās Čehijas pludmales volejbolistes.
Foto: Picture Alliance/Scanpix
18

Mbapē nespēlē, Nīderlandei neieskaita vārtus bezvārtu neizšķirtā

Šodien Eiropas čempionāta futbolā D grupas spēlē 0:0 neizšķirti nospēlēja Francijas un Nīderlandes izlases. Francijai deguna lūzuma dēļ nepalīdzēja Kiljans Mbapē, bet otrajā puslaikā vārti netika ieskaitīti oranžajiem.
Gunta Vaičule. Foto: Guntis Bērziņš
4

Vaičule sacensībās Madridē sasniedz sezonas labāko rezultātu 400 metros

LETA. Latvijas sportiste Gunta Vaičule piektdien Madridē Pasaules Vieglatlētikas savienības ("World Athletics") Kontinentālās tūres Sudraba līmeņa sacensībās sasniedza savu šīs sezonas labāko rezultātu 400 metru sprintā.
JFK "Ventspils" futbolisti. Foto: JFK Ventspils
6

Ventspilnieki sasniedz kausa 1/8 finālu, skanstiešiem neizšķirtu panāk vārtsargs

Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālu pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi komanda no Ventspils, šīs pilsētas jaunatnes futbola klubam šodien vien papildlaikā pieveicot (2:1) divus līmeņus zemāk ikdienā spēlējošo "Rīgas Futbola skolu". Citā spēlē labāko 16 komandu vidū iekļuva ''Leevon'' PPK, kas pēcspēles sitienu sērijā pārspēja ''Skansti''.
Jānis Ikaunieks. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
5

Jānim Ikauniekam pirmie vārti sezonā RFS panākumā pār ''Audu''

Šodien Latvijas futbola Virslīgas 19. kārtas ietvaros uzvaru svinēja čempionāta līdere RFS, kas līdz 61. minūtei izvirzījās vadībā ar 3:0, pārspējot ''Audu'' (3:1).
Raina Tomašicka 2023. gada 29. jūlijā. Foto: FIBA
2

Rainai Tomašickai 17 punkti, Luīzei Silai neizdodas panākt papildlaiku

Latvijas U20 sieviešu basketbola izlase piektdien, 21. jūnijā, pārbaudes spēlē Rīgā zaudēja Turcijas jaunietēm ar 65:67. Rainai Tomašickai 17 punkti. Nākamajā nedēļā, 27. un 28. jūnijā, latvietes divas reizes sacentīsies pret Somiju.

Video: Traorē divi vārtu guvumi, "Daugavpils" otrajā puslaikā salauž jelgavniekus

Šovakar stadiona "Esplanāde" mākslīgajā laukumā tika aizvadīta Tonybet Virslīgas 19.kārtas spēle starp BFC "Daugavpils" un FS "Jelgava". Šajā mačā pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 3:0 svinēja mājinieki, visas trīs bumbas pretinieku cietoksnī raidot otrajā puslaikā. Ar diviem gūtiem vārtiem Daugavpils komandas sastāvā atzīmējās Abdulkaders Traorē.
Austrieši pēc trešajiem gūtajiem vārtiem. Foto. AP. Scanpix
8

Austrija otrajā puslaikā gūst divus vārtus, pārspējot Levandovski un Poliju

"Euro 2024" aizvadīta otrās kārtas spēle D grupā. Berlīnē savā starpā spēkojās Polijas un Austrijas valstsvienības. Pateicoties diviem gūtajiem vārtiem otrajā puslaikā, austrieši tika pie pirmajiem trim punktiem šajā turnīrā (3:1).
Janniks Sinners. Foto: AP/Scanpix

Sinners triumfē trešā seta taibreikā, Halles pusfinālu sasniedz arī Zverevs

Šonedēļ notiek divi "ATP 500" zālāja turnīri, tostarp Vācijas mazpilsētā Hallē pusfinālus sasniedza arī itālietis Janniks Sinners un vācietis Aleksandrs Zverevs.
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Noriss un Hamiltons ātrākie Spānijas "Grand Prix" pirmajos treniņbraucienos

LETA--DPA. Lielbritānijas piloti Lando Noriss un Lūiss Hamiltons piektdien bija ātrākie Pirmās formulas (F-1) sezonas desmitā posma - Spānijas "Grand Prix" - pirmajās divās treniņbraucienu sesijās.
Aleksejs Golijanins cīņā par bumbu pret jelgavnieku Andri Deklavu (Nr. 28). Foto: Margarita Vigule
9

Golijanins atgriežas ar 1+2, "Daugavpils" deviņu minūšu laikā satriec "Jelgavu"

Latvijas futbola Virslīgā piecu neuzvarētu spēļu virkni pārtrauca "Daugavpils", savā laukumā ar 3:0 pārspējot "Jelgavu". Pēc triju kārtu izlaišanas daugavpiliešu uzbrukuma smailē atgriezās serbs Aleksejs Golijanins, kuram šovakar vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles.
Ernests Zēbolds. Foto: Will Matthews/PA Wire/AP/Scanpix

Zēbolds sasniedz OS kvalifikācijas sacensību BMX frīstailā finālu

LETA. Latvijas sportists Ernests Zēbolds piektdien Budapeštā 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijā BMX frīstailā "park" disciplīnā sasniedza finālu.
Anastasija Karbonāri brauciena vadībā
Foto: LDSF.lt
1

Karbonārī izcīna Latvijas čempiones titulu grupas braucienā

Sestdien Igaunijas pilsētā Virū notiekošajā Baltijas čempionātā šosejas riteņbraukšanā par godalgām sacentās dāmas un amatieru vīri M50 – 64 kategorijās. Dāmu elitē labākā no latvietēm bija Anastasija Karbonāri, kura vien trīs nedēļas pēc atslēgas kaula lūzuma finišēja otrajā grupā un guva devīto vietu. Trešo gadu pēc kārtas viņai Latvijas čempiones tituls.
Kristaps Porziņģis 2024. gada 17. jūnijā. Foto: Elsa/USA Today/Scanpix
1

Porziņģis "Celtics" čempionu parādē piedalās ar Latvijas karogu uz pleciem

LETA. Kristaps Porziņģis kopā ar Bostonas "Celtics" komandu piektdienas rītā plkst.11 pēc vietējā laika Bostonā sācis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu parādi.
Mirklis pēc ukraiņa Romāna Jaremčuka (Nr. 9) uzvaras vārtu guvuma. Foto: Andreea Alexandru/AP/Scanpix
20

Ukraiņi saņemas, pieveic kaimiņvalsti un krietni uzlabo izredzes

Eiropas futbola meistarsacīkšu finālturnīrā pirmo uzvaru izcīnīja Ukraina, kura otrajā puslaikā atspēlējās un ar 2:1 pārspēja Slovākiju, krietni palielinot iespējas sasniegt astotdaļfinālu.
Konors Makdeivids. Foto: Perry Nelson/USA Today Sports/Scanpix
9

Floridai vēl viena iespēja izcīnīt Stenlija kausu, ''Oilers'' - cīņā par septīto spēli

Naktī uz sestdienu 3:00 pēc Latvijas laika Nacionālajā hokeja līgā (NHL) gaidāma sestā finālsērijas spēle starp Floridas ''Panthers'' un Edmontonas ''Oilers''. Sērijā ar 3-2 vadībā ir ''Panthers''.
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: CEV
1

Rinkevičs un Bedrītis pārliecinoši iesoļo "Beach Pro" posma pusfinālā

Grieķijas salā Ijā risinās "Beach Pro" tūres "Future posms. Latvijas pludmales volejbola duets Artūrs Rinkevičs un Ardis Bedrītis šodien apspēlēja grieķus un triumfēja grupā, kā arī pārvarēja 1/4 finālu. Pusfināls būs 22. jūnijā plkst. 13.00.