Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Mavs ĢM: ''Kamēr Dončičs varēs pastaigāt, viņš spēlēs Slovēnijas izlasē''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Mavs ĢM: ''Kamēr Dončičs varēs pastaigāt, viņš spēlēs Slovēnijas izlasē''
Luka Dončičs. Foto. AP. Scanpix

Dalasas ''Mavericks'' ģenerālmenedžeris Niko Herisons izteicies, ka, viņaprāt, Lukam Dončičam lielāko prieku sagādājot spēlēšana valstsvienības rindās.

''Spēlēšana izlasē, visticamāk, ir viens no viņa lielākajiem priekiem. Domāju, ka kamēr viņš varēs pastaigāt, viņš spēlēs Slovēnijas izlasē,'' sarunā ar ESPN izteicās Dalasas ''Mavericks'' ģenerālmenedžeris Niko Herisons.

Slovēnijas basketbolisti, kas pirms trīs gadiem Tokijā izcīnīja ceturto vietu olimpiskajās spēlēs, vietu Parīzes sacensībās vēl nav garantējuši – slovēņiem būs jāaizvada olimpiskās kvalifikācijas turnīrs Atēnās, kur jāspēkojas pret Horvātiju un Jaunzēlandi. Otrā grupā spēlēs Dominikānas Republika, Grieķija un Ēģipte.

25 gadus vecais Dončičs, kurš NBA izslēgšanas spēlēs mocījās ar vairākiem savainojumiem, vēl nav drošs par to, ka varēs spēlēt Slovēnijas izlases rindās šajā vasarā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...