Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis "Celtics" čempionu parādē piedalās ar Latvijas karogu uz pleciem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis "Celtics" čempionu parādē piedalās ar Latvijas karogu uz pleciem
Kristaps Porziņģis 2024. gada 17. jūnijā. Foto: Elsa/USA Today/Scanpix

LETA. Kristaps Porziņģis kopā ar Bostonas "Celtics" komandu piektdienas rītā plkst.11 pēc vietējā laika Bostonā sācis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu parādi.

Porziņģis ar "Celtics" vienību pirmdien izcīnīja NBA čempiontitulu, Porziņģim kļūstot par pirmo Latvijas basketbolistu - NBA čempionu. Bostonas komandai tas ir pirmais čempiontituls kopš 2008.gada.

Tiek lēsts, ka čempionu parādi, kurā basketbolisti dosies ar spēkratiem laivas formā jeb "duck boat", Bostonā klātienē noraudzīsies apmēram miljons līdzjutēju. Šādas laivas Bostonas komandas tradicionāli izmanto savās parādēs.

"Celtics" ar 18 čempiontituliem kļuvusi par NBA vistitulētāko vienību. Pirms tam Bostonas komanda dalīja titulētākās komandas godu ar 17 trofejas izcīnījušo Losandželosas "Lakers".

     [+] [-]

, 2024-06-21 19:09, pirms 6 dienām
KP vismaz ar fanu palīdzību normāli var salāpīties uz pīļu laivām.
Tie tik met visu viņam un tas tik dzer Beigās jau vairs nebūs salāpīšanās