Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mičels un "Cavaliers" vienojas par 150 miljonu dolāru vērtu jaunu līgumu

Rolands Eliņš

Mičels un "Cavaliers" vienojas par 150 miljonu dolāru vērtu jaunu līgumu
Donovans Mičels. Foto: AP./Scnapix

ESPN vēsta, ka NBA klubs Klīvlendas "Cavaliers" panācis vienošanos ar savu zvaigzni Donovanu Mičelu par līguma pagarināšanu uz vēl trim gadiem - līdz 2028. gadam.

Donovans Mičels šovasar nebija brīvais aģents - viņam ir vēl spēkā esošs līgums ar "Cavaliers" uz nākamo sezonu par 35 miljoniem dolāru. Šis līgums viņam bija noslēgts jau Jūtā vēl pirms aizmainīšanas uz Klīvlendu.

Abas puses nolēmušas laicīgi vienoties par sadarbības turpināšanu un noslēgušas līgumu uz vēl trim gadiem par kopējo summu 150 miljoniem dolāru. Trešais jaunā līguma gads, proti, 2027./28. g. sezona būs ar spēlētāja izvēli.

ESPN ziņo, ka lielu lomu Mičela izvēlē spēlēja "Cavaliers" apņēmība turpināt uzlabot sniegumu un pretendēt uz čempiona titulu. Ar Mičelu sastāvā "Cavaliers" ir tikusi izslēgšanas spēlēs divreiz pēc kārtas un šosezon aizspēlējās līdz konferences pusfinālam, kur piekāpās topošajai čempionei Bostonas "Celtics".

27 gadus vecais Mičels ir bijis Visu zvaigžņu spēles dalībnieks piecas sezonas pēc kārtas. Viņš šosezon atzīmējās ar vidēji spēlē gūtiem 26.6 punktiem, turklāt viņš ir pirmais aizsargs kopš Alena Aiversona, kurš vismaz vidēji 20 punktus guvis pirmajās septiņās sezonās NBA.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-07-02 19:45, aizvakar
Tikmēr Brounijs Lebrona dēls parakstīs ilgtermiņa debitanta līgumu,normāli tēvs būs izkārtojis visu... Es ceru,ka Timberwolves vai arī Thunder,vai Lakers uzvarēs titulu... Edwards un Shais,abi next MJ,manā skatījumā