Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Cavaliers'' uz pieciem gadiem trenera amatā nolīgst Atkinsonu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Cavaliers'' uz pieciem gadiem trenera amatā nolīgst Atkinsonu
Kenijs Atkinsons (no kreisās). Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Klīvlendas ''Cavaliers'' nākamo treneri oficiāli kļuvis Kevins Atkinsons, ar kuru noslēgts līgums uz pieciem gadiem.

Klīvlendas ''Cavaliers'' par savu nākamo treneri apstiprinājis Kevinu Atkinsonu, kuram tā būs otrā pieredze kā kādas NBA komandas galvenajam trenerim. Pirms tam viņš trenēja Bruklinas ''Nets'', bet pēdējos gados bija Goldensteitas ''Warriors'' asistents. Ar viņu klubs noslēgs vienošanos uz pieciem gadiem.

Pēc izstāšanās no Austrumu konferences izslēgšanas spēlēm, otrajā kārtā ar 1-4 piekāpjoties Bostonas ''Celtics'', klubs izšķīrās par Džona Blēra Bikerstafa atlaišanu. Atkinsons kļūs par 24. kluba treneri tā vēsturē un pirmdien oficiāli tiks iepazīstināts preses konferencē. ''Kenijs mums dod savu lielo pieredzi, pierādāmu spēlētāju attīstības bilanci un augstu darba ētiku. Šīs visas īpašības sakrīt ar mūsu kluba vīziju,'' citēts basketbola operāciju prezidents Koubijs Altmens.

''Šī man ir lieliska iespēja, jo trenēšu talantīgu sastāvu, kam priekšā gaidāma spoža nākotne. Esmu pret šo komandu gatavojies kā pretinieku vienības treneris, un teikšu, ka tas nebija viegli. Esmu ļoti priecīgs tagad atrasties šajā komandā un palīdzēt tai attīstīties,'' citēts Atkinsons, kurš šobrīd ir viens no konsultantiem Francijas izlasē. Tā gatavojas dalībai vasaras olimpiskajās spēlēs.

Pēc trenera atrašanas nākamais lielais solis šajā vasarā varētu būt ilgtermiņa līguma noslēgšana ar Donovanu Mičelu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...