Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

ESPN apskatnieks Porziņģi iekļauj starp Austrumu konferences top 5 centriem

Andris Liepa
Andris Liepa

ESPN apskatnieks Porziņģi iekļauj starp Austrumu konferences top 5 centriem
Kristaps Porziņģis izpilda metienu pāri Lukam Dončičam. Foto: AP/Scanpix

Slavenā ASV medija ESPN apskatnieks Braiens Vindhorsts latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi iekļāvis starp Austrumu konferences pieciem labākajiem centriem.

NBA Austrumu konferences vadošo centru "kavu" šajā starpsezonā samaisīja Karla Entonija Taunsa pārcelšanās uz Ņujorkas "Knicks" visnotaļ negaidīta maiņas darījuma rezultātā.

Porziņģis un Taunss ir drafēti 2015. gadā, līdz ar to viņu karjeras zināmā mērā allaž bijušas sasaistītas. Vindhorsts uzskata, ka Taunss gaidāmās sezonas kontekstā vērtējams nedaudz augstāk nekā viņa drafta klases biedrs Porziņģis – Taunsam atvēlēta trēša, bet Porziņģim – ceturtā vieta.

"Porziņģis ir spēlētājs, kurš tik pozitīvi ietekmē Bostonas "Celtics". Porziņģis spēj izplest uzbrukumu, jo viņu perimetrā īsti nevar nosegt. Arī tas, ko Porziņģis spēj paveikt aizsardzībā, ir ļoti svarīgi Bostonai. Teikšu vēlreiz – aizvadītā fināla pirmo un otro spēli izšķīra Porziņģis," par latviešu basketbolistu izteicās Vindhorsts.

Interesanti, ka augstāk par Taunsu Vindhorsta veidotajā rangā iekļauts Maiami "Heat" basketbolists Bems Adebajo. Protams, pirmā vieta atvēlēta Džoelam Embīdam, kurš ar Nikola Jokiču var sacensties par labākā centra godu visā NBA.

NBA Austrumu konferences centri Braiena Vindhorsta vērtējumā

VietaSpēlētājsKlubs
1.Džoels EmbīdsFiladelfijas "76ers"
2.Bems AdebajoMaiami "Heat"
3.Karls Entonijs TaunssŅujorkas "Knicks"
4. Kristaps PorziņģisBostonas "Celtics"
5.Džerets AlensKlīvlendas "Cavaliers"

  +1 [+] [-]

, 15:03, pirms 5 stundām
Principā abi ar KAT 3-4 ir adekvāti.
Bet nu tā ESPN apsēstība ar Knicks pēc KAT treida ir unikāla.
Pēķšņi labākais starting 5 visā līgā.
KAT vairs nav problēma,jo redz tagad viņš ir Knicks un visu var aizmirst ko mēs teicām par viņu kopš viņa pirmajām sezonām

  +2 [+] [-]

, 15:12, pirms 5 stundām
Nuuu... es teiktu, ka KP ir nr. 2 šajā listē aiz Embīda. Respektīvi, ja mēs skatāmies pēc impact un pienesuma abos laukuma galos, tad - 1. Embiid, 2. KP., 3. Bam - jā, viņš labi hastlo un spēlē defā gan zem groza, gan pat perimetrā, uzbrukumā ar labu pusķiku, kustīgs, taču, ne tuvu tik efektīvs kā KP. 4./5.Towns un Allens - viena līmeņa spēlētāji, tikai atšķirība tāda, ka viens ir lietaskoks uzbrukumā un pašvaks defā, otrs - aizsardzībā labs, uzbrukumā - pilnīgi nekāds.
Kāds teiks - KP ir traumatisks un tikai savā labākajā formā ir lielisks. Tad jautājums - ko tur dara Embiids?! Ja skatāmies no šāda skatu punkta, tad nr.1. centrs Austrumos ir Bams

     [+] [-]

, 17:09, pirms 3 stundām
Kur Drammonds? Tikko bleacher bija video, kā iekrāmē truli