Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Deiviss uzskata, ka Bronijam treniņā jāpārdanko pāri Lebronam

Andris Liepa
Andris Liepa

Deiviss uzskata, ka Bronijam treniņā jāpārdanko pāri Lebronam
Bronijs un Lebrons Džeimsi Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" zvaigzne Entonijs Deiviss mediju dienā atklāja savas domas par šovasar izveidoto tēva-dēla tendēmu viņa komandas ietvaros. Runa, protams, ir par Broniju un Lebronu Džeimsiem.

Bronijs Džeimss šā gada NBA draftā tika izvēlēts ar kopējo 55. numuru. Jau tad bija skaidrs, ka šajā sezonā viņa spēlēšana kopā ar tēvu Lebronu būs bieži apspriests temats.

Deiviss mediju dienas intervijā atklāja, ka ir priecīgs pieredzēt vēsturisko pieredzi spēlēt kopā ar pirmo tēva-dēla tandēmu NBA vēsturē. Viņš ar komandas biedriem kādā no treniņiem arī mēģināšot izkārtot epizodi, kurā Bronijs pārdanko pāri savam tēvam.

“Zinu, ka tas viņiem abiem bija lielisks mirklis. Kad piezvanīju Lebronam, viņš prasīja, kā man sviežas. Atbildēju, ka negribu runāt ar viņu, bet gan ar savu jauno komandas biedru. Jautri pieredzēt, kā viņi viens otru treniņos izaicina. Visu šo laiku domāju – kā šī situācija izvērtīsies, bet viņi ir vienkārši divi čaļi, kuri zālē spēlē basketbolu. Bronijam kādā no treniņiem ir jāpārdanko pāri Lebronam. Un mums šeit visur apkārt ir kameras,” sacīja Deiviss.

Pašam Bronijam mediji uzdeva arī praktiskākas dabas jautājumu par došanos uz spēlēm kopā ar savu tēvu. Uz to Bronijs ar smaidu uz lūpām atbildēja, ka vēlas turēties pēc iespējas tālāk no sava tēva. Tāpat abi Džeimsi jokoja par epizodi treniņā, kad Bronijs strādāja aizsardzībā pret Lebronu.

“Lakers” savu pirmssezonu sāks 5. oktobra rītā, spēkojoties ar Minesotas “Timbervolwes”, savukārt viņu regulārās sezonas pirmā spēle paredzēta 23. oktobrī, kad Losandželosas vienībai atkal pretim stāsies “Timberwolves” basketbolisti.