Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Mbapē treniņspēlē ar vietējā kluba U21 komandu atgriežas laukumā

Agris Suveizda

Mbapē treniņspēlē ar vietējā kluba U21 komandu atgriežas laukumā
Kiljans Mbapē. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Francijas futbola izlases treniņspēlē šodien piedalījās arī komandas līderis Kiljans Mbapē, kurš deguna lūzuma dēļ izlaida "Euro 2024" finālturnīra vakardienas maču pret Nīderlandi (0:0).

Kā ziņo ESPN, Francijas izlase aizvadīja 2x30 minūšu ilgu treniņspēli, kurā piedalījās vakardien pamatsastāvā neiekļuvušie futbolisti, kā arī "Paderborn" U21 komandas spēlētāji. Jauktajos sastāvos Mbapē uzbrukumā spēlēja kopā ar Olivjē Žirū un atzīmējās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Treniņspēli ar "Paderborn" rezerves sastāvu pasaules vicečempioni aizvadīja arī starp grupas spēlēm.

Viena no "Euro 2024" finālturnīra favorītēm Francija sāka ar minimālu uzvaru pār Austriju (1:0). Mbapē sekmēja sāncenšu aizsarga sitienu savos vārtos, taču spēles izskaņā iedzīvojās deguna lūzumā un tika nomainīts. Operācija atlikta uz vēlāku laiku, un Mbapē turpināja treniņprocesu, tika arī pie sejas maskas, tomēr pret Nīderlandi (0:0) palika rezervē – par to, ka tiks pietaupīts un nedosies laukumā, Mbapē zinājis jau pirms spēles sākuma.

Grupu turnīru Francija noslēgs otrdien ar spēli pret Poliju, kura jau zaudējusi izredzes uz izkļūšanu no grupas. Didjē Dešāns lēmumu par jaunā "Real Madrid" uzbrucēja aktīvu vai pasīvu dalību pieņemšot tikai neilgi pirms mača.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS