Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Potenciālais pamatsastāva aizsargs Šo joprojām netrenējas kopā ar Anglijas izlasi

Agris Suveizda

Potenciālais pamatsastāva aizsargs Šo joprojām netrenējas kopā ar Anglijas izlasi
Lūks Šo. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola izlasei gatavojoties grupu turnīra pēdējai spēlei pret Slovēniju, šodienas treniņā piedalījās visi spēlētāji, izņemot "Manchester United" kreiso aizsargu Lūku Šo, kura dalība finālturnīrā ir zem lielas jautājuma zīmes.

Galvenais treneris Gerets Sautgeits "Euro 2024" sastāvā neiekļāva savainoto aizsardzības balstu Hariju Magvairu, pamatojot, ka viņš noteikti izlaidīšot, kā minimums, visu grupu turnīru, toties izvēlējās riskēt ar Magvaira kluba biedru Šo, kurš nav spēlējis kopš februāra vidus, bet jau bija atsācis individuālus treniņus un kuram tika prognozēta atgriešanās ierindā uz grupas otro spēli.

Pret dāņiem Šo gan nespēlēja, un pēcāk viņam tika paredzēta atgriešanās vakardienas treniņā, tomēr 28 gadus vecais aizsargs individuāli trenēties turpināja arī šodien. Anglija turnīru sākusi ar četriem punktiem, nosargājot uzvaru pār Serbiju (1:0) un izlaižot pārsvaru pret Dāniju (1:1), un grupu turnīru noslēgs otrdien pret Slovēniju.

Sky Sports ziņo, ka zem lielas jautājuma zīmes ir ne vien Šo dalība pret Slovēniju, bet arī visā finālturnīrā vispār. Pirmajos divos mačos kreisā aizsarga pozīcijā spēlēja labās malas aizsargs Kīrans Tripjē no Ņūkāslas "United", bet aizsardzības labajā malā darbojās Kails Vokers no "Manchester City". Ja angļi noturēs pirmo vietu grupā, astotdaļfināls būs jāaizvada 30. jūnijā. Šo valstsvienībā aizvadījis 31 spēli un guvis trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS